תגידו...

תגידו...

למי שבפנימיה, איך זה בפנימיה? כי שנה הבאה אני אצטרך להיות בפנימיה, ואני לא רגילה למצב הזה ! ! ! !

אני אישית

מאוד קשורה לבית, אני נמצאת בו רוב היום....בקיצור ילדה של בית . אז לא יודעת, אני מקווה שלא יהיה לי קשה כי לא הורגלתי לפנימיה. מישהי יודעת על פנימיה טובה בירושלים??? שתמליץ לי.

בחורה טובה5

את מחפשת פנימיה עם ביה``ס.או רק פנימיה ללון בה?? ו..ספרדי/אשכנזי?? ישלייי בשפע להציע.צרי קשר.

nesteaaa

New member
אני בתור גבר.חולה על המגורים בישיבה

ואם אני יתחתן מאוחר זה יהיה אחד השיקולים שאני יאחר..

מירווש14

New member
תאכלס,

אם את בחורה טובה ויש לך עקרונות . א' תמשיכי ללמוד ותעשי 12 שנות לימוד לפחות ! ב' לפעמים שעוזבים את הבית זה הורס הרבה דברים !! חוץ מזה למה את חייבת ?

מירי...

אני צריכה פנימיה בגלל שאיני יכולה לנסוע מהעיר שלי לירושלים כל יום זה שעה וחצי נסיעה.... זה לא בגלל שאני רוצה לעזוב את הבית שלי, כי הבית שלי??אין עליו.... אבל זה לצורך הלימודים שלי...שזה יהיה קרוב לסמינר....

בחורה טובה,

אני נוסעת כל יום שעתיים הלוך שעתיים חזור לסמינר שלי והביתה. ולמה? כי ויתרתי על מגורים. אני מודעת לזה שאני ילדת בית שלא מסוגלת לא להיות בחדר שלה, לא לישון במיטה שלה, לא לקבל את הפרטיות שהיא רגילה אליה. העדפתי לחיות עם האחים החפרנים שלי (סתם, הם מתוקים. טוב נו, משתדלים בכל אופן..) ולשלם הון תועפות של כסף (תחשבי שרק בחודש אחד אני משלמת בסביבות ה750 ש"ח, ואני משלמת את זה מהכיס שלי!) העיקר להיות בבית. כי אין כמו הבית
מספיק יגיע היום שנצטרך לעזוב אותו, ובעז"ה מסיבות משמחות. הכל תלוי בך. את מכירה את עצמך ומודעת למה את מסוגלת. אם את חושבת שאת מסוגלת לשרוד בפנימיה, ולהנות- תלכי על זה. כי מניסיון שלי- הנסיעות האלו ממש לא פשוטות... בהצלחה מתוקה!

קסמאישי

New member
זה תלוי בכמה פרמטרים

כמו שאמרו רמת הפנימיה וכמה את קשורה לבית אבל זה תלוי מאוד בחברי/ות חדר ובאוירה בפנימיה

למעלה