תגידו...

זואילי

New member
תגידו...

היום קרה לי משהו מוזר... התעוררתי משינה בשעה אחת וחצי בצהריים. (הלכתי לישון בלילה בשעה שתיים וחצי לפנות בוקר). קמתי הפוכה לגמרי, מעולפת, מרגישה מיובשת עם ראש כואב ועצבנית רצח. בשעה שלוש היום הרגשתי שאני עוד דקה קורסת - חזרתי למיטה ונרדמתי מייד עד חמש וחצי. מה זה המותשות הזאת?

../images/Emo201.gif

מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב

lior362

New member
כלום! העקר להרגע../images/Emo201.gif

זואילי אנחנו כולנו במתח בעולם המטורף הזה . גוף ונפש הולכים ביחד אני מתחילה להפנים את זה בזמן האחרון יותר ויותר. אל תפחדי . תתני לעצמך להיות שם .בזמן שלו ובלי לחץ זה יעבור. אל תלחמי.

אנדי 22

New member
מה עשית עד 2 וחצי בלילה??? ../images/Emo123.gif../images/Emo12.gif

זה גם קורה לי לפעמים , אני לא מרגישה כמה שאני עייפה עד שאני מקבלת כאב ראש או תחושת עייפות פתאומית ואני יודעת זהו עד לפה - למיטה!!! אני חושבת שאולי התווצרות של עייפות של כל השבוע , בכל אופן מאחלת לך כל טוב , ואל תשכחי אישה צריכה לישון לפחות 8 שעות אלה אם כן את רוצה שקים קבועים מתחת לעניים!!!
אנדי.

זואילי

New member
אנדי מתוקה ופולנייה שכמותך

אני מבשלת בלילות... וזה היה סופ"ש, אז ראיתי קצת טיוי... ופתאום נהיה שתיים וחצי בלילה..

זואילי

New member
הכל סבבה

שלא תבינו לא נכון - אין לי ולא היו כאבים. (מלבד כאב הראש שחלף אחרי שקמתי בנגלה הראשונה, זה לא מוגדר כאב "אמיתי" בסקאלת הכאבים של זוזו). זו פשוט הייתה מן עייפות מטורפת שהפילה אותי. אחרי שקמתי בפעם השנייה כבר הייתי אדם חדש. ייתכן וזה בגלל הצטברות של כל התקופה הקשה שעברתי עם הסיפור של אבא שלי, וזו הייתה בעצם השבת הראשונה שבה הייתי חופשייה לגמרי, כולל מביקורים חברתיים ולהתעורר בלי שעון. אז הגוף התרסק...

gui1

New member
ואפרופו סבבה

הקיץ הגיע ואני מאוהבת !!!!!!!!!1 מתוק עולמי נפש התאומה שורש נשמתי משוש חיי הפרח בגני האור שבעני בקרוב אצלכם ממש !!!!!!! והכל בזכות אוטובוס 18 בתא שעליו עליתי וראיתי את אהובי בים חמישי עלם חמודות התחלנו לדבר וזה נגמר ביום א השיחה והוא מנפח לי את הלב בדם נקי וחדש שעולה ויורד בעליות ובפרוזדורים וקיבלתי היום גם מחזור אז אני לא בהריון למרות שאמרתי לו שהוא כראה המזריע האישי ובטח יהיו לנו מיליון מתוקים והמחזור הגיע ואני חיוכים כי אהובי שולח לי SMS לוהטים שמנפצים את הכרישים ומנתקים את מושבות האנדו וקורעים את ההדבקויות ויתברך ויתגדל מי שהמציא את האהבה קיץ שמח ומלא בחמה

זואילי

New member
../images/Emo70.gifידעתי ../images/Emo70.gifידעתי ../images/Emo70.gifידעתי ../images/Emo70.gif

אפילו כתבתי באיזה שירשור למטה שאת הרווקה בינינו שנהנית מפריחה וליבלוב! כן ירבו פרפרי הבטן (כי בלב פירפור זה לא משהו...) אבל שליבך יתמלא אור ואהבה, ותפיצי על כולנו זרעי התחדשות! גואי הגדולה מכולן

כיף לנו שאת מאוהבת ../images/Emo24.gif

כי ככה את מבליחה בכתיבה הנהדרת שלך. אוהבת לקרוא אותך,כבר אמרתי?
"מנתקים את מושבות האנדו וקורעים את ההידבקויות"..

למעלה