תגידו...

Ice Queen 7

New member
וגם לי ס.ס שיחליטו >_>

עוד מעט יהיו רק הפורומים החדשים ולעולם לא נוכל לכתוב פה ++ שוב?

UV radiation

New member
תמיד יכול להיות ששארון פשוט לא נצמדת למלים

אולי יותר קל לה לשיר פיר וזהו... מה שכן, אני יודע שבשירים אחרים שארון אף פעם לא נצמדת למלים הרשמיות. בIce Queen השורה האחרונה בפזמון היא you better believe it, אבל לעולם לא שמעתי את שארון אומרת את הit. אולי אותו מצב חוזר כאן...

אני לא שמעתי את הIT גם בדיסק ../images/Emo12.gif

וכן היא מבלבלת מילים, חלק בטעות ולחלק היא נצמדת בכל ההופעות, למשל בממוריז: "Your silent whispers, silent tears" הן המילים, אבל היא מוסיפה: my silent tears

witneyl

New member
סיגנונ חדש ל-WT - טרנס

שלום לכולם, מזמן לא הייתי כאן, אז היגיעה הזמן שאכתוב משהוא... לפני כמה ימים מצאתי באינטרנט מידע ששרון כתבה שיר חדש בשיתוף עם ד'ג' Armin Van Buuren בסיגנון טרנס. אתם יכולים לשמוע אותו באתר http://arminvanbuuren.hyves.nl מס' 6.

Ice Queen 7

New member
+זה לא סגנון חדש של WT

אלא שיר אחד שרק שארון שארון השתתפה בו. ווית'ין לא ישנו את הסגנון שלהם לדבר כזה P:

../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

מספיק עם ההגזמות.. זאת לא פעם ראשונה ששרון משתתפת בפרוייקטים עם סגנון שונה לגמרי ממה שוויט'ין עושים, וזה מעולם לא השפיע על הכתיבה שלהם כלהקה

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

פשוט המנהל שלנו יוצא קצת מכליו. ומנסה להגיד שהם מתמסחרים. אביעד, הם לא :)

witneyl

New member
RE: +זה לא סגנון חדש של WT

:) אני כתבתי סגנון חדש כי זה משהוא חדש שהם לא עשו ושרון עמרה בעצמה שהם מחפסים דברים חדשים. להגיד ש-WT לא ישנו את הסיגנון שלהם זה ממש לא נכון. השינוי קורה כל הזמן, מאלבום הראשון שלהם עד אלבום האחרון כל משאנחנו ראים זה שינוים :) אחת הסיבות למה אני אוהבת את הלהקה.

וטפ?

לא נראית ולא נשמעת כמו טאריה. לא טרחתי לראות את הוידאו אבל אני מניחה שזה השיר שמוכר לכולם, מסיבה שלחלוטין לא ברורה לי, כביצוע משותף עם טאריה. זה ביצוע מזעזע עם מישהי שאולי שרה טוב אבל ממש לא מתאימה לדואט עם שארון
ואיזה אידיוט החליט שזו טאריה וככה זה מופיע בכל מקום.

לא לא.. קוראים לה

gea %^%^#$%% (טוב נו היא הולנדית.. זה בטח נשמע משהו בסגנון
), והיא ממש, אבל ממש לא טאריה ><

Amir Noy

New member
חשבתי כבר שאני הוזה O_____O

היה כתוב...ופאתי כמוני מאמין ><" אני קיבלתי חלחלה..חשבתי שזו כבר טאריה לפני הניתוחים XDDDDDDD

למעלה