אולי יותר קל לה לשיר פיר וזהו... מה שכן, אני יודע שבשירים אחרים שארון אף פעם לא נצמדת למלים הרשמיות. בIce Queen השורה האחרונה בפזמון היא you better believe it, אבל לעולם לא שמעתי את שארון אומרת את הit. אולי אותו מצב חוזר כאן...
וכן היא מבלבלת מילים, חלק בטעות ולחלק היא נצמדת בכל ההופעות, למשל בממוריז: "Your silent whispers, silent tears" הן המילים, אבל היא מוסיפה: my silent tears
שלום לכולם, מזמן לא הייתי כאן, אז היגיעה הזמן שאכתוב משהוא... לפני כמה ימים מצאתי באינטרנט מידע ששרון כתבה שיר חדש בשיתוף עם ד'ג' Armin Van Buuren בסיגנון טרנס. אתם יכולים לשמוע אותו באתר http://arminvanbuuren.hyves.nl מס' 6.
אני כתבתי סגנון חדש כי זה משהוא חדש שהם לא עשו ושרון עמרה בעצמה שהם מחפסים דברים חדשים. להגיד ש-WT לא ישנו את הסיגנון שלהם זה ממש לא נכון. השינוי קורה כל הזמן, מאלבום הראשון שלהם עד אלבום האחרון כל משאנחנו ראים זה שינוים אחת הסיבות למה אני אוהבת את הלהקה.
לא נראית ולא נשמעת כמו טאריה. לא טרחתי לראות את הוידאו אבל אני מניחה שזה השיר שמוכר לכולם, מסיבה שלחלוטין לא ברורה לי, כביצוע משותף עם טאריה. זה ביצוע מזעזע עם מישהי שאולי שרה טוב אבל ממש לא מתאימה לדואט עם שארון
ואיזה אידיוט החליט שזו טאריה וככה זה מופיע בכל מקום.