תגידו...

Sam P

New member
תגידו...

אני שם לב שכמעט בכל הופעה הם משנים את הסטליסט בזמן האחרון...אני מקווה שאצלינו הם יפתחו עם ג'יליאן!!!בכל מקרה...יש מצב שהם ישירו את JANE DOE???אמןןןןןןןןןןןןןןןןן מה נראה לכם?מי אוהב תשיר או שלא?אני אישית בחרישות

Nights Unseen

New member
../images/Emo207.gif ועוד חתיכת סטליסט מדהים :|

1) Jillian 2) The howling 3) Frozen 4) What have you done 5) Forsaken 6) Hand of sorrow 7) The heart of everything 8) Our solemn hour 9) All I need 10) Running up that hill 11) Angels 12) Aquarius 13) Mother Earth 14) Caged 15) The truth beneath the rose 16) Deceiver of fools 17) Never ending story 18) Ice Queen המון. המון. ME. אומג. אומג אומג *_______________________*

It Snow In Hell

New member
סטליסט טוב מאוד

אבל אי אפשר לשיר משהו אחר במקום WHYD כמו The Promise?שיר הרבה יותר טוב ממה עוללת והכי חשוב בלי מישהו שמופיע כל הזמן על המסך..

Nights Unseen

New member
../images/Emo45.gif אבל עדיין, WHYD הוא להיט

שדי הוסיף להם הרבה מעריצים. מאיזו בחינה הם "חייבים" לשים אותו.

It Snow In Hell

New member
כן אבל חבל שהם שמים אותו בכל הופעה

כשיש להם עוד שירים מדהימים והרבה יותר טובים ממנו..

זה לא השיקול עם השיר הזה, ושירים כאלה בכללי.

(כאלה, כלומר סינגלים מצליחים מהאלבום הכי חדש, שסיבוב ההופעות הוא בעצם שלו.)

Sam P

New member
וגם בלי קשר...

חוץ מזה שזה לךהיט לא לשכוח שזה הביא המון קהל חדש...שאנשים מאוד אוהבים תשיר וחייבים לחדש גם שירים בהופעה אי אפשר להופיע עם אותם שירים 4 שנים...וזה גם יח"צ לאלבום חדש וזה שיר מעולה לדעתי,במיוחד להופעה.

It Snow In Hell

New member
כן השיר הביא קהל חדש כי דרך השיר אני הכרתי

אותם,אבל בכל זאת זה קצת מעצבן ש קית הזה ששר במה עוללת חייב תמיד להופיע על המסך ולא לשיר ביחד עם שארון לייב בלי המסך..

הוא סתם יצור קטן ומעוות, אם חייבים לראות אותו

עדיף במסך
אבל עדיף פשוט בלי כלום במסך
אפשר שהקהל יעשה את התפקיד שלו כמו באוונסנס בארץ
(
)

Brombit

New member
מה, לצרוח ולא לתת לי לשמוע כלום? ../images/Emo69.gif../images/Emo115.gif

טוב, נראה לי שאני פשוט לא טיפוס של הופעות

כן, כנראה.

איפה את חיה? צרחות יהיו בכל מקרה, וישמעו גם עם הצרחות. חוץ מזה שבקטעים של קית' שארון לא שרה. ואם יש קטעים שהם שרים ביחד (לא זוכרת
) אז אין טעם לשיר את התפקיד של קית' גם ככה כי זה לא שיש שקט לא קשור באמצע החיים.

Brombit

New member
רגע, עכשיו ראיתי שהבנתי אותך לא נכון...

חשבתי שהתכוונת "התפקיד שלו"=של הקהל, ועכשיו הבנתי שהתכוונת לתפקיד של קית' (?)... אז זה בסדר
אבל אני במילא לא אהיה שם, אז שיעשו מה שהם רוצים

למעלה