תגידו....

אילתושי

New member
תגידו....

מישהו יודע מתי סוף סוף צריך לצאת החדש של רד הוט צ´ילי פפרז? אני מחכה כבר המון זמן בכליון עיניים (ואזניים)!!

PORCUPINE

New member
החדש שלהם יוצא...

ב - 9 ביולי בעולם. הוא נקרא BY THE WAY וזהו גם שמו של הסינגל הראשון אותו את יכולה לשמוע באתר הרשמי שלהם.

אילתושי

New member
תודה

בדיוק גיליתי את זה בעיתון היום. יאללה, אני רצה לשמוע. ביי!

אילתושי

New member
מה זה כל האלקטרוניקה הזאת?

קצת פחות מידי דומה למה שאני רגילה לשמוע מהם... אבל לא רע.

PORCUPINE

New member
האמת שלי זה נשמע כמו...

CALIFONICATION בקטעים מסויימים של השיר אבל אני מסכים איתך, זה מוזר.

חולוני

New member
אתה מחכה לדיסק של להקת הפופ..

הצ´ילי פפרס..(קליפורניקיישן היה אלבום פופ), ועוד טוען שאתה "אוכל" אותי במטאל... פאתטי כבר אמרתי?

PORCUPINE

New member
אני חוזר שוב...

תרד ממני לפני שזה יתחיל להיות עצוב... קליפורניקיישן דיסק מעולה, עמוק ומלודי. האלבומים שלפניו היו יצירות מופת כל אחד ואחד, ששינו את עולם הרוק והפאנק-רוק. אם היית בהופעה שלהם היית מבין למה אני מחכה לאלבום החדש...

חולוני

New member
לא.

קליפורניקיישן זה חרא של אלבום ממוסחר.. חוץ מהקליפ היפה של קליפורניקיישן, כל האלבום הזה חרא. רק בלאד-שוגר-סקס-מג´יק היה אלבום לא רע של הפפרס..יש שם כמה שירים לא רעים...כל השאר חרא.

PORCUPINE

New member
ממוסחר זה לא בהכרח לא יפה

ועוד דבר - בלי BloodSugerSexMagic לא היית שומע היום הרבה מאוד דברים. ההשפעה שלו הייתה אדירה.

אילתושי

New member
הם לא להקת פופ

בכלל לא. הם קצת התמסחרו אולי, אבל הם מאד מאד רחוקים מלהיות פופיים. מי שמדבר על פתטיות...

חולוני

New member
עוד לא הלכתם מפה?

מה לא הבנתם ב-"תחזרו לחור ממנו באתם ואל תחזרו לפה לעולם"?

Papito

New member
אתה כנראה מושפע מאלה

ששומעים מוזיקה מחתרתית כי הם "מגניבים" חלאס עם זה קליפורניקיישן דיסק ענק וכך גם כל הקודמים וכל ה"מגניבים" למינהם שלא שומעים כי זה מפורסם תתבגרו מוזיקלית

חולוני

New member
לא הומו..

יש לי את הדיסק בבית, ואני מצטער עד היום שקניתי אותו (קניתי אותו בכיתה ט´).. ניסיתי להחליף אותו בדיסק אחר עם חבר שלי, אבל הוא לא רצה אותו..(השמעתי לו אותו וגם הוא אמר שהוא מסריח..) אז נתקעתי איתו עד היום.. כבר שנתיים וחצי לא שמתי אותו במערכת..(ואני גם לא מתכוון לשים אותו) ולא, הוא לא מסריח בגלל שזה "מאגניב ומחתרתי" להגיד שהוא מסריח, אלא בגלל שהמוזיקה מסריחה. כשתכיר יום אחד (אם בכלל) מוזיקה יותר טובה מהחרא הזה, תדבר. בינתיים אתה זה שלא התבגר מוזיקלית, לא אני.

Papito

New member
אוקיי......

אני החלטתי שמהיום אני לא מגיב יותר להודעות שאתה קשור בהם כי אתה לא שווה יחס ואחרי ההודעה האחרונה שלך תשקול שוב מי צריך להתבגר מר "שמעו קטע, בריטני ספירס הוציאה דיסק דת´ משהו עצבני" שלום ולא להתראות

חולוני

New member
אל תגיב, עדיף.

ולא היית אמור לעזוב או משהו? ובריטני באמת הוציאה אלבום גריינדקור עצבני, זה שלא שמעת עליו זה בגלל שהוא מחתרתי, אפשר להשיג אותו רק במחתרת הבאסקית. אם אתה רוצה אני אביא לך מס´ טלפון להזמין אותו הביתה.. והמחיר? ללא תחרות.

אילתושי

New member
אז, חולוני ידידי,

מה היא המוסיקה שהיא לא מסריחה ושאותה כן שמת במערכת בשנה האחרונה? איזה מוסיקה כן שווה לשמוע?

אילתושי

New member
ז"א אתה שומע מזרחית ואלקטרוניקה?

מעניין.... אבל לא, זה היה ברצינות: מה אתה ממליץ לי לשמוע? או... שאתה לא רוצה להגיד, כדי שלא נשמע את אותה מוזיקה? כי אם כן אז אתה קמצן.

למעלה