תגידו,

wild orchid

New member
תגידו,

יצא למישהו מכם להזמין אביזרי מין מאתרים מחו``ל?איך זה הולך מבחינת המכס?יש איזה אתר מומלץ?

Cגלית

New member
לא יצא לי

מכירה מישהי שרצתה להזמין, אם אני זוכרת נכון היא חיפשה עוד שותפים להזמנה, כדי לצמצם את תשלום המס. אם היא תיכנס לפה בקרוב, אולי תוכל לענות לך על עניין ההמלצה.

wild orchid

New member
העיניין הוא

שאני ממש אבל ממש לא רוצה לשלם מס...הזמנתי קוסמטיקה מחו"ל וזה הגיע ללא מס..תהיתי לגבי "מוצרי תועבה"

חופ שיה

New member
לי יצא.

אבל זו היתה משימה מורכבת-הזמנתי מאתר שמקורו בארה"ב, הם לא שולחים לישראל. אז ביקשנו שישלחו לכתובת בארה"ב.ומהכתובת בארה"ב (חבר)שלח אלינו לארץ, התשלום התבצע בכרטיס אשראי. הסיבה שכל כך התאמצנו על הקניה הזאת בגלל שזה כל כך זול באופן יחסי לארץ. קניתי דילדו גדול מאוד שעשוי מחומר איכותי מאוד שמתאים גם להדבק עם ואקום למשטחים וגם מתאים לחגורת סטראפ - און, שיעלה בארץ קרוב ל- 300-400 ש"ח(אן לא יותר) ועוד באט- פלאג עם רטט שיעלה בארץ בסביבות ה- 250-350 ש"ח - הקניה הזאת עלתה לי מאתר 30$ - יחי ההבדל הקטן. מכס לא נלקח מהחבילה הזאת - אבל אולי זה סתם היה מזל שלנו. (קניתי את האביזרים עם עוד זוג שקנה לעצמו צעצוע אחד) עדיף לשאול שאלות כאלו בדואר לא ? .

אני הזמנתי ויברטור של איבר מין נשי

פתחו את זה במכס וקיבלתי כזה זין בסוף...

לא יצא לי

(אגב, מותר להתפרץ? גיליתי את הפורום הזה רק היום
) אבל מה שכן, שמתי עין על מוצר clone w willy ולא היה משלוח לארץ (או שהוא היה יקר מידי) אז מה שעשיתי בררתי בפנטזי שופ, ששם ראיתי מוצר דומה, והם הזמינו לי את המוצר הספציפי הזה באותו המחיר.

למעלה