תגידו,

Rוית

New member
תגידו,

איך זה שיש עכשיו בVH1 מופע דיוות 2002 ואלאניס לא שם
שערוריה...

star lili

New member
מה?

אלאניס היא ב-די-וק ההפך מדיווה!! היא כל כך צנועה וחסרת פוזות מזוייפות ת´אמת- את באמת רוצה אותה על אותה במה עם סלין דיון ושות´??

יודעים מה יהיה מגניב?

ROCK DIVAS וואי זה נשמע ממש נחמד. אם הייתי אחראי על אירוע כזה הייתי מביא בטוח את: אלאניס, פיונה אפל, שריל קרוא, טורי איימוס , הקרנבריז( למרות שהם להקה) וגם את גרבג´ הישנים ששכחתי מישהי?

את אנוק:) ואת שייניד אוקנור למרות

שאני לא יודעת אן זה מוגדר בדיוק כרוק :)

יוו איך ששכחתי את שייניד

אני ממש אוהב אותה אבל את אנוק אני לא ממש אוהב

Rוית

New member
וואי זה רעיון ענק../images/Emo70.gif

הלוואי באמת היה כזה דבר..., גם אפשר את קייס צ´ויס (למרות שהם להקה).. ודרך אגב, אני ממש לא רוצה לראות אותה על במה כזו עם כאלו אנשים "פקצים" כמו שעמיתי לפורום אמרו, אבל עדין היא דיווה ענקית! וכל זה שהיא צנועה וממש לא מתנהגת ככה-זה מה שהופך אותה לעוד יותר דיווה (זה בקשר לתגובות האחרות) דרך-אגב, יש עכשיו שוב שידור חוזר של "המקרר" אז עכשיו בדיוק יש שוב את הקליפ... למישהו יצא לראות את הקליפ כבר סתם באמ.טי.וי ולא באחד מהמליון שידורים החוזרים שיש לתוכנית הזו???

j u n k

New member
ראיתי את פרשס בוי אייצ´ 1 היום!!

היום ב- rotation ראיתי סוף סוף את הקליפ החדש והמקורי של פרשס!! (זאת תכנית שמקדמת קליפים חדשים9 בקיצור הגיע הזמן! שינייד אוקונור גדולה אגב.

ומה דעתך עליו?

אני ראיתי גם היום את הקליפ של פראש באם טי וי אבל (שוב) מהופעה! מתי הם יקלטו שיצא לשיר קליפ?????

Mr Freeze

New member
ברור שגם קייז צ´וייס נכנסים!

או לפחות שרה באטנס. אבל אם לקרנבריז ולגארבג´ מותר להופיע כלהקה, אז גם לקייז צ´וייס נעניק אישור מיוחד! :) למישהו יש התנגדות לצרף גם את שרה מקלאכלן? אגב, המילה "דיווה" גורמת לי לחשוב על סלין דיון, לבושה בשמלת נצנצים וכל האולם נוצץ ומלוקק. אלאניס ל-א דיווה! אני גם לא חושב שאפשר לקרוא לזה "דיוות רוק", המילה "דיווה" פשוט לא מסתדרת לי. אולי "רוק נשי"? בר.

AlanisJunkie

New member
מסכים איתך, מיסטר פריז

דיווה זה אפילו לא מילה שמתאימה לסלין דיון. דיווה זו מילה שיותר מתאים לתאר בה זמרות שחורות. כי הן דיוות, לפי מיטב ידיעתי. בכל מיקרה, אלאניס לא דיווה, והיא לא תהיה דיווה. וכן, רוק נשי יותר מתאים, למרות שבטח ידחפו לקטגוריה הזאת גם את "פינק" ומישל הזאת שכל שתי דקות מראים את הקליפ שלה...

למעלה