תגידו

1yuda1

New member
תגידו

יש כאן עוד אנשים שחולים על mika או שרק אני שרוט? ודרך אגב הוא הומו?

עצה ממני חמוד

אל תשאל אם הם אוהבים או לא- זה לא צריך לעניין אותך מי וכמה אוהבים אותו... אם הוא מעניין אותך אז תתעניין בו עד הסוף אם זה מסב לך הנאה ובידור !!!!!! 3>>>>>>>> לאהוב מיקה זאת ממש לא שריטה.......טוב אולי רק אם אתה אובססי ......כי אובססי מותר רק ל....... ובתמונה>> בריטני גוטית - שידרוג של איימי לי.....

yotem 17

New member
שדרוג של איימי לי?../images/Emo83.gif

היית מתה... בריטני צריכה בכלל להודות שאלוהים נותן לה לנשום את האוויר של איימי-לי...

כן אויר או לא אויר

בינתיים בריטני יותר מעניינת..... ועובדה - בריטני מובילה ביהו , ב you tube , ובגוגל !!!!!! (וזאת ממש לא השנה הראשונה) ובתמונה >> בריטני - הזמרת שאומרת לא לביגוד תחתון !!! האם אנחנו בתחילתו של עידן חדש נטול תחתונים ?!!!

JYC

New member
כן!! הוא מלך!!

לא נראה לי שהוא הומו... באמת חבל

tamar05

New member
מיקה../images/Emo99.gif

אני חושבת שהוא הומו.. חברה שלי אמרה שכשאלו אותו על הנטיות המניות שלו הוא אמר שזה לא צריך לעניין את הציבור. but who care? הוא עדיין מושי

1yuda1

New member
אז איזה

זמרים באנגלית שרים על הנטיות החד מיניות שלהם? מישו יודע?

moshik bz

New member
חחחח צירוף מקרים ../images/Emo3.gif

בדיוק אני שומע את big girl חח שיר גדול אני דווקא ממש מחבב אותו בתקופה האחרונה, סגנון נחמד
רילקס נשמע כמו שיר של הבי ג'יז

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אני אוהבת את השירים שלו ;]]

מוזמן להמליץ לנו על כמה... לא לא רק אתה שרוט P:

moshik bz

New member
אם את ממש ממש רוצה ../images/Emo13.gif

mika- love today שיר קיצ'י משהו, חוזר על עצמו ונטול צבע mika-big girl שיר מדליק, קליפ יפה ובעל מסר
mika-relax כמו שאמרתי קודם, מזכיר לי מאוד את הבי ג'יז חחח , שיר מעולה, נעשו לו שלל גרסאות דאנס ואלקטרו האוס יש להם כל מיני שירים, זה רק ביקורת על 3 מהם, פשוט אני מת מעייפות חח אם תבקשו סיקורים על להקות/זמרים/סתם אנשים ששרים באמבטיה תקבלו

yotem 17

New member
לא סובל אותו ../images/Emo3.gif../images/Emo83.gif

השירים שלו מרגיזים בטירוף...

למעלה