תגידו...

count on me

New member
תגידו...

מה הפרסומת האהובה עליכם? חחח, כן שאלה קצת מוזרה...אבל לכולנו יוצא לראות פרסומות..ויש פרסומות מפגרות..ויש גם יפות עם מסר. הרי אחרי כל פרסומת יש צוות שלם של אנשים שעובדים עליו, שחשבו את הרעיון..זה לא סתם... יש גם הרבה פרסומות יישנות, הרי כל הזמן מגוונים.... לי אישית יצא לראות את הפרסומת של בזק - "לגלות את הבית מחדש" ואני פשוט אהבתי....יש בה הרבה מסר ומחשבה...כמו שאני קוןראת לזה - פרסומת איכותית. יש, יש פרסומות טובות..תחשבו על זה...תתבוננו...=] יש גם את הפרסומת שאותי אישית מעצבן ומצחיקה שאנ רואה אותה - הפרסומת של מכנסי תיאוריה - "באתי..נדלקתי"..חחחחחחחחח אל תגידו שהפרסומת הזאת לא עשתה לכם משהו.. יאללה מתוקיזים שלי..שתפו פעולה=] נושא קצת שונה =]

chuchi46

New member
חח מצחיקה ../images/Emo13.gif

אני לא סובלת את הפירסומת של "מגלים את הבית מחדש"
והפירסומת של מיקי בוגנים פשוט מגעילה
כאלה שאהבתי... יש את זו של מנטוס- עם אפקט ההתרעננות
יש גם את הפירסומות המגניבות של קיציס
חח בטוח יש עוד שאני לא זוכרת כרגע
אבל יש גם את הפירסומות המפגרות של צ'יטוס.. הם חייבים להחליף את הפירסומאי שלהם

hadarwin

New member
יש..

יש את הפרסמות שחיים יבין עושה.. XD הוא פרש מהטלוויזיה .. והרגיש שמשעמם לו בחיים ^^ אז הוא הלך לפרסמות:p

לא הבנתי מה דעתך על הנושא...חחח

אני אוהבת את זו של סלקום!! ואת זו עם השיר "אני מכיר אותו" עם זה שהיא סופרת...רעיון יפה הפרסומות של בזק..עם התוכי...עברו את הגבול..חחחח תת רמה אוי וזאתי של פסק-זמן....משגעת...עם הבריאה והציור...איזה יפה לא?! חחחח יש מלא

הממ...

בתור צופה מושבעת של הפרסומות, אני אוהבת את זה עם התוכי (אמאלה, עקרבוט!
) וגם את כל אלה החדשות ששרים, נגיד בנק יהב, יס, וסלקום

chuchi46

New member
הפרסומת של יס גדולה!!!

חחח עם כל הדוסים האלה על היי דפנישן XD

count on me

New member
חחחח

אותי הפרסומת הזאת הצחיקה.....גם משהו :) וגם הפרסומת של בנק יהב...בפעם הראשונה שראיתי..לא חשבתי שזה פרסומת לבנק...חח =]

smailie

New member
אהבתי את הפרסומת שהייתה לפני כמה שנים

ובסופה נאמר: "עזוב אותך מפרסומות. כשאתה באמת צמא? ספרייט!"

count on me

New member
אמממממ

אני לא זוכרת את הפרסומת הזאת.. אבל מה שמזכיר לי - שאני כל כך אהבתי את הפרסומת של ספרייט שהוא קופץ לתוך המגרש כדורסל וזה בעצם מים..או עם הבאולינג...זה כזה מאגניב :p

chuchi46

New member
זה היה ממש מגניב!

חחח עד עכשיו אין לי מושג איך הם עשו אותה

smailie

New member
הייתה לפני כמה שנים פירסומת

על מוצר מזון חדש שבדיוק הגיע לחנויות (לא בדיוק זוכר איזה. כנראה איזשהו ממרח חלבי). הקריין קרא לצרכנים לעשות קצת גיוון בתפריט היומיומי ואמר: "ושוב אותה גבינה לבנה". ואז ראו את הסנדוויץ' מפהק. אני גם אוהב פירסומות שצוחקות על הנושא של הפירסומות. למשל, בשבועות האחרונים משמיעים ברדיו פרסומת עם אבי קושניר, על חברת ביטוח. הקריין מוסר מספר טלפון ואז מוסיף: "והשיחה...". אז קושניר מיד קוטע אותו: "חינם. אני יודע".

למעלה