תגידו.....

אלא2

New member
אגב ראש המועצה בארץ???

עד כמה שזכור לי ראש המועצה אינו אדמנד דה רוטשילד תקנו אותי אם אני טועה.

MBCITY

New member
המדרחוב זה הדבר הטוב היחיד שהוא עשה

במושבה לדעתי... יש בי תסכול- זה כאילו ההתפחות של מזכרת בתיה נעשה תקלה אחר תקלה... היה פה פוטנציאל ענק וכל פעם מחרבשים אותו מחדש.. המדרחוב, לדעתי, זה הדבר הטוב היחיד שראש הועצה עשה.

mosis

New member
דווקא ראש המועצה הנוכחי משקיע המון זמן

וכסף בגיבוש חזון המושבה וביעוד שלה ,, התפקיד של ראש המועצה הוא לראות מעבר והוא ביצע צעדים כמו החלת תשתיות בשכונת נאות ראשונים ,ביסוס אוכלסיה צעירה ומבוססת , הקמת פארק תעשיה גנים , שחזור המושבה כמקום תיירותי,, מה רע בכך , נכון יש נלווים של אי נוחות ,, תשווה לעומת מקומות אחרים בארץ , גם לי יש סייגים אך עדיין , המועצה מתנהלת בצורה מרשימה ומקצועית יש לנו במה להתגאות ! אך גם לדעת לבקר כשצריך

אלא2

New member
חזון ראש המועצה?

אם אפשר לקרוא לזה חזון. א. בנית אמפי פארק במקום הגן המקסים! בעלות של שני מיליון ש"ח כאשר אין מקומות חניה וכמות האנשים שהוא יכול להכיל בתוכו אינו עולה על שליש מתושבי המושבה. ב. לסגירת הרחובות רוטשילד והגורן אין שם אחר מאשר התעללות בתושבים!!!!!!!!!!!! למי זה הואיל בכלל, בגלל החזון ולחץ התושבים ברחוב התאנה התקבלה החלטה להפוך את רחוב התאנה לחד סיטרי ובכך נסגרו הכבישים הראשיים למושבה. ג. אי בניית כיתות לימוד בארבע שנים שחלפו ובכך ליצור לחץ של כ-40 תלמידים בכיתה זה חזון מה??????? תתעוררו אין בעל בית במושבה הזאת נקודההההההההההההה. אם תרצו עוד אז רק לבקש.

mosis

New member
הביקורת היא עניינית אך עדיין לעומת ראשי

מועצות מקומיות אחרות , מאיר דהן הוא בסדר גמור ,, אי אפשר לרצות את כולם יש לו תוכנית אסטרטגית והוא הולך לפיה ללא נטיות פוליטיות וללא עכבות. חוץ מזה מה רע בשיפוץ ושיקום שגורם לתועלת סביבתית וערכית לתושביה ,, לכל הוצאה כספית ישנה מטרה. אני רוצה לקחת את הביקורת שלך ולהפוך אותה ליעד אסטרטגי חיובי הפיכת רח' רוטשילד לתירותי הינו נחלת הכלל לשמירת העבר של המושבה , אופיה התירותי של המושבה תאפשר כניסת תיירים והקמת עסקים חדשים וביסוס קיימים , יימצאו פתרונות תעסוקה ,מחירי הנדל"ן במושבה יאמירו , בייחוד בצד שגובל ברח' רוטשילד ייחודה של מזכרת בתיה ימנע את איחוד הרשויות עם קריית עקרון שכנתה וזאת על מנת לשמור על אופיה של המושבה כמושבת ראשונים. הקמת העסקים החדשים תהווה הכנסת ארנונה לקופת המועצה ההשקעה תהיה בהקמת כיתות לימוד נוספות וצימצום התלמידים בכיתה. בחגיגות חנוכה יוצגו מס' מופעים באמפיפארק החדש במיוחד לילדים עם מקומות ישיבה מסודרים , החניה תתאפשר לאורך רח'....... זהו חזון וככה צריך לראות הדברים ! ושוב יש לנו במה להתגאות

נחמת טפשים.

לעומת איזה ראשויות ? רהט, אור יהודה, בני עייש אהההה על איזה נחלת הכלל אתה מדבר? ידוע לי כי ישנם כאלף חתימות נגד כל המהלך הזה.מי צריך תיירים כל יום כל היום באנו לגור במזכרת בתיה בגלל צביונה הכפרי אם היינו רוצים תיירות היינו עוברים לת"א או ירושלים. לידיעתך מה שישאיר את מזכרת בתיה עצמאית וימנע איחוד בעתיד הינו פיתוחה והגדלתה כפי שנעשה כיום ובהחלטתו של ראש המועצה הקודם מר רפי סוויסה.הגדלת הארנונה? האם ידוע לך כי במועצה הזאת התקבלה החלטה שטרם אושרה במשרד הפנים והיא לתת הנחה של חמישים אחוז במיסי הארנונה לבעלי עסקים ברוטשילד (כולל ה"קזרמה" של חברתו בסיעה של דהן).כדי לדאוג למקומות עבודה לתושבים יש לתמוך בהישארותם של גני האירועים באיזור כי הם מכניסים לקופת המועצה המון כסף מתשלומי הארנונה ומצד שני מועסקים שם כמאתיים עובדים תושביי המקום (כולל נערים ונערות). אז בבקשה לבדוק לפניי שכותבים סיסמאות.

mosis

New member
זכותו של כל ראש מועצה להראות את חזונו ,אני

יכול למצוא 100 ליקויים בחזרתם של גני הארועים והרעש שהם היו עושים מדי ערב ! מצד אחד אתה מבקש להשאירה כמושבה כפרית ומאידך מציין על פיתוח והגדלה , איך זה עובד יחד ? דווקא ההפך הוא נכון , ראה מושבה כמו זיכרון שדאגו לשמר את העבר וכן פתחו שם מקומות בילוי והיא אבן שואבת לתיירים היא איבדה את צביונה ? זכותו של כל אדם להראות את חזונו אני לא מצדד במאיר דהן או ברפי סוויסה , אך שים לב מה קורה היום אלפי אנשים רוצים לעבור למזכרת בתיה , המחירם עולים במושבה מה שלא קרה כמה שנים טובות אם בכלל ,,,

הדרישה למזכרת בתיה החלה עוד לפני כעשר שנים

אז לא לא להתהדר בנוצות של אחרים. לידיעתכם המחירים בגדרה הדביקו בקצב מסחרר את המחירים של מזכרת בתיה ופער המחירים ביננו לגן יבנה הולך ומצטמצם בשנתיים האחרנות. אז מה זה אומר עלינו????

אלא2

New member
אפשר לסכם את הדרישה בכמה עשרות בלבד.

לדעתי מחירי הבתים במזכרת בתיה עלו בצורה משמעותית ולא פרופורציונאלית בשנה האחרונה מפני שהביקוש גדול מההצע. ברגע שהמגרשים שהופשרו יוצאו למכירה ( בעוד כשנה ) תתגלה "הבועה" הגדולה והמחירים יחזרו להיות כי שהיו אם לא יותר נמוכים מהשנה החולפת.

למעלה