תגידו..

טינקר12

New member
תגידו..

זה לא נראה לכם מעצבן קצת?... שבסה"כ הסדרה הזאת היא חיקוי של אבודים?.. אני מעריצה את גיורא חמיצר, ומקוה שהסדרה תהיה לא פחות ממעולה.. :)

Yarinv

New member
מה זה משנה חיקוי או לא חיקוי?

זה שמדובר בקבוצה של אנשים על אי בודד זה לא אומר שזה העתקה של "אבודים". גיורא אמר שזה בהשראת אבודים וסדרות מד"ב בסגנון אבל ממש לא מתיימרת להיות חיקוי. יש לסדרה בכלל עלילה שונה מזאת של "אבודים".

והפיג'מות זה לא חיקוי של חברים? ../images/Emo185.gif

לא. אז מה? מה נכתב שם למעלה לעזאזל...מצטער הפרק האחרון של הפיג'מות שיגע לי ת'צורה.

מה הקשר בין הפיג'מות לחברים? ../images/Emo22.gif

נווה, הפעם ביישת את כס מלכותך! הקשר היחידי בין חברים לפיג'מות, זה זה שיש שם את הטיפש(ג'ואי-עודד), "מצחיק"(קובי-צ'נדלר) ואיכשהו רגיש\חכם(רוס-אילן). ו3 מאפיינים אלו הם המאפיינים של סיטקום. זה כמו שתגיד שהחיים זה לא הכל זה כמו הפיג'מות. :S:S::S:

Rioter

New member
אם כבר הפיג'מות חיקוי,

זה לא של חברים, אלא של סיינפלד XD (שלושה חברים וכוסית, נו. ^^)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifחיקוי?

הדבר היחידי שמשותף ל2 הסדרות זה שהסטים המרכזיים של 2 הסדרות הוא אי. 2 העלילות של 2 הסדרות שונות לגמרי. אבודים מספר על מטוס נוסעים שהתמוטט על אי אבוד. האי מספר על מכונת זמן שלוקחת 8 ילדים קדימה בזמן לשנת 2012, שנה אחרי שאסטרואיד התנגש בכדור הארץ. המטרה באבודים היא למצוא דרך לצאת מהאי. המטרה בהאי זה למצוא דרך להציל את העולם מהתנגשות האסטרואיד. וזהו. עם המידע הזה מספיק להבין שאין אפילו קצה של דמיון. סדרות וסרטים על אי אבוד היו עוד הרבה לפני שהתחילו לשדר את אבודים. ולהבא, בבקשה, אל תקפצי סתם למסקנות.

טינקר12

New member
../images/Emo46.gifוואוו!!

אוקיי, סליחה בכלל שאני חיה!! אז לא ידעתי בדיוק מה הולך, וסתם העליתי משהו שנראה לי.. זה לא בדיוק קבלת פנים נחמדה לפורום הזה...

טינקר12

New member
לא סולחת ולא שוכחת!

חח.. סתם... שלוום לכולם.. 28= א. מחכה בקוצר רוח ב. לא רוצה שהשמיניה תרד..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמצטער אם זה היה נשמע תוקפני

לא התכוונתי שזה יצא ככה
את מוזמנת מאוד להשאר

נירושית

New member
חחחחח אל תיפגעי אחי../images/Emo9.gif

בן הולך לקבוצת תמיכה. [סתם הוא לא] תישארי אנחנו מאגניבים![ =

or19951

New member
איך אתה יכול לקבוע?../images/Emo163.gif

הסדרה רק מתחילה עוד 9 ימים

אופק צח

New member
חיקוי - זה לא.

אולייש לזה את אותו הקונספט שהוא אי, אבל ב"האי" הם לא יתרסקו על אי בודד ויגלו שיש שמה אנשים אחרים ועשן וקבוצת מחקר ישנה.. אני רואה אבודים, ושתבינו בקשר לסט, באבודים הסט הוא סט מתחלף, האי הוא הסט הרגיל, אבל פעם בכמה שבועות, השחקנים יוצאים ללוס אנג'לס ומצלמים שמה חלק מהפלאשבקים. האי אפילו לא דומה, ממה שהבנתי, באי זה שמונה ילדים שעוברים בזמן, באבודים הייתה תיאוריה כזאת, אבל יוצרי הסדרה שללו את התיאוריה שהניצולים באבודים, חזרו בזמן. חכו 9 ימים, ואחרי זה תבקרו את הסדרה.

Rioter

New member
טינקר יקירה,

הסדרה עוד לא עלתה, וכבר החלטת שהיא חיקוי?

למעלה