Crosdresser הוא פטיש טרנסווסטי. ה"טרנסווסטים" הם למשל, גברים שלובשים בגדי נשים, כי הם מרגישים כאשה שגלואה בגוף של גבר. לפעמים הם מעדיפים גברים, ולפעמים הם מעדיפים נשים חלקם משתמשים בזה כחלק מגירוי מיני. ביסקסואלים הם אנשים שנמשכים ל2 המינים. אנחנו לא דו-מיניים, לא אינטרסקס ולא הרמפרודיט... (או איך שקוראים לזה) אנחנו רק אנשים תמימים שנמשכים ל2 המינים כמו שגבר ביסקסואל נמשך גם לגברים וגם לנשים. ואישה ביסקסואלית נמשכת גם לגברים וגם לנשים. אז כנראה שהתשובה לשאלה שלך היא... לא. ממש לא! חח שיהיה לך המשך ערב מקסים
אתה די חסר אונים!!!!! טראנסג'נדר וחברים חחח בכניסה לפורום יש תמונה של חיפושית פרת משה רביינו חחחח גדול למי שלא יודע בצרפתית חיפושית זו ניקראת "קוקסינל" סיפור שלם למה קוקסינל אבל זה לשעת סיפור אחרת
מהראשונים ששינו את מינם (מזכר לנקבה) ע"י ניתוח (והצרפתייה הראשונה שעברה ניתוח לשינוי מין) היה ז'ק שרל דיפרנואה שהתחיל בהופעות דראג. הכינוי שלו (כשהוא עשה את תפקיד האישה) הייה Coccinelle בצרפתית. ובעברית-פרת משה רבנו (כן סוטול... זה לא בדיוק חיפושית...) ומשם התחיל הכינוי "קוקסינל" היא הייתה נורא מקובלת, וגם התחתנה פעמיים! דרך אגב, היא הופיעה בארץ פעם, ולא סתם, זאת הייתה ההופעה הטראנסקסואלית הראשונה.
זה רק בשביל הגירוי המיני או סיבות אחרות כמו דראג. נראה לי ואת השאלות הבאות אני ממליץ לך לשאול בפורום טרנסג'נדרס אני בטוח שהם יכולים לענות לך קצת יותר ממני. שוב... הגעת לפורום הלא נכון.
הרוב עושים את זה בשביל השואו בלי שום מניעים טרנסג'נדריים (אשה בגוף גבר או הפוך) או מיניים זה בעיקר פסיכולוגי אני מכירה מספר קטן של דרגיסטים (3-4) אף אחד מהם לא מרגיש מגורה בזמן המופע וממש לא מחפשים לעבור ניתוח יש כאלה שרואים את הדראג כפאזה מעבר בין אדם "נורמלי" כיביכול לטרנסג'נדר כמו לטבול את הקצות האצבעות לפני שקופצים למים אבל זה פשוט שני מיכרים שוני שבהם אדם ילבש בגדים של המין השני