תגידו

• פותח הנושא GMN
  • פורסם בתאריך

GMN

New member
תגידו

אני יוצא מתוך נקודת הנחה שרב האנשים פה בסביבות הצבא (לפני, תוך-כדי או אחרי). מה מצב החדרים אצלכם? יש מספיק לכולם? או שיש מחסור כבד? אצלנו, יש ממש מחסור וכל חדר טוב/חדש/משופץ ישר מושכר לסטודנטים. המעט חדרים שנשארו לצעירים של הקיבוץ ממש ישנים ומתפרקים וגם מאלה אין מספיק לכולם. סתם מסוקרן לדעת מה קורה במקומות אחרים.

אצלנו זה לפי סטטוס

לפני צבא/חיילים מקבלים את הדירות במצב הכי פחות טוב וככל שאתה עולה בסולם ככה מצב הדירה משתפר פשוט כדי שיהיה הגיון... אבל ברור שיש אחים שגרים בדירות של אחים וכאלה.. וגם יש מצוקת דיור.. אבל בשנים האחרונות בונים פה שכונות חדשות בקצב אז נקווה שהמצב ישתנה ב10 שנים הקרובות..

MsUnderstood

New member
האמ...ככה..

ביגור מחלקים ת'דירות לפי התאריך לידה...ככה שנגיד אני,שאני הקטנה בכתה קיבלתי דירה משהו כמו חודשיים לפני הראשון מהכיתה מתחתי...מה שאומר שחיכיתי המווווווון זמן לדירה... לצערי הרבה דירות גם פה הולכות לסטודנטים ולא לנו גם אחותי שסיימה לפני כמעט שנה צבא עדיין לא עברה לדירה של אחרי צבא...

מה ?!?!

אתה קיבוצניק ?! הלם !! אצלנו החדרים במצב אחלה, יש מספיק לכל החיילים ואפילו עוד כמה להשכרה.

GMN

New member
סעמק!

איזה קיבוץ? תעבירו לנו כמה חדרים... (כן, אני קיבוצניק!)

קיבוץ טוב :)

ולא, אנחנו לא מעבירים לקיבוצים נחותים מאיתנו כלום ! גם לא בנות ! (באמת ? למה לא שיתפת אף פעם ? זה ישר מקפיץ אותך לראש סולם הדרגות בהומור שחור)

אצלנו

חיילים מקבלים חדרים פחות טובים. סטודנטים מקבלים חדרים טובים וגדולים די בגלל שהם מחזיקים בהם עד סוף מסלול התואר שלהם,שזה לפחות 3-4 שנים. אלו שנמצאים בין לבין....זה די תלוי מה נשאר על השטח ומה מתפנה. בעיקרון,יש אצלנו את עניין הגיל,מי שחוזר לקיבוץ(אחרי טיול,שנת חופש וכו')רשאי לקבל דירה אבל אם יש אחר שחזר אחריו והוא גדול ממנו בגיל(אפילו בשנה)רשאי לקבל חדר עם תנאים יותר טובים,לפניו. זה לדעתי מאוד לא הוגן,במיוחד שזה שהגיע ראשון יצטרך לחכות זמן מסוים. זה תלוי בתק',יש תק' שיש מחסור בחדרים ויש תק' שיש הרבה מקומות פנויים.

המפפ

אנחנו מופרטים ככה שכל מי שמשלם מקבל דירה לפי מה שיש פנוי, לא לפי גודל וכו'(מזל שהמועצה משלמת את כלהארנונה וכו' לחיילים..
) בעיקרון עכשיו אין עוד חדרים פנויים לאף אחד כי ממש הכל מושכר ואין מקום לג'וק בקיבוץ.. בעיקר בגלל שאת כל הבתי רכבת עם הכמה חדרים הפכו לבית אחד גדול או לשניים=/

a 90s Noah

New member
אצלנו יש מחסור עצבני

אפחד כבר לא משפץ אין זמן. יש תור של איזה 10 אנשים, ועוד על חדרים של חיילים אני לא מדבר עם אחרי צבא, שזה בכלל אין. הי"בניקים רק אחד נכנס אצלם בנתיים, וכל השאר מחכים.

MoRoSH11

New member
אצלנו

מצב סביר עד טוב כמובן שככל שעולים בסטטוס, כמו שכתבו פה, החדרים יותר טובים כלומר לפני צבא- צבא- אחרי צבא וכו' אצלנו קודם כל נותנים חדרים למי שנולד וגדל בקיבוץ ורק אח"כ משכירים

למעלה