תגידו... אני שמעתי שידידיה ויטל עובד על סדרה חדשה שתשודר בניקולדיאון בתפקיד ראשי זה נכון?
ח חן בריגה New member 17/9/07 #1 תגידו... אני שמעתי שידידיה ויטל עובד על סדרה חדשה שתשודר בניקולדיאון בתפקיד ראשי זה נכון?
B B R A Y E R New member מנהל 17/9/07 #2 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאתה קצת מתבלבל מדובר על סיטקום חדש בערוץ ג'טיקס בשם "בילי" לפי מה שהבנתי גם שירה וילנסקי אמורה לשחק שם, אבל אני לא בטוח אם זו הייתה כתבה על האודישנים או על התוכנית עצמה. חוץ מזה, לא נראה לי שיש מידע נוסף..
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאתה קצת מתבלבל מדובר על סיטקום חדש בערוץ ג'טיקס בשם "בילי" לפי מה שהבנתי גם שירה וילנסקי אמורה לשחק שם, אבל אני לא בטוח אם זו הייתה כתבה על האודישנים או על התוכנית עצמה. חוץ מזה, לא נראה לי שיש מידע נוסף..
B B R A Y E R New member מנהל 17/9/07 #3 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאפשר לראות פרומואים כאן: http://www.jetix.co.il/b
ח חן בריגה New member 18/9/07 #4 תודה בן האמת שנכנסתי לשם והוידיואים שלהם קצת עושים לי בעיות...קופץ כל שניה ואי אפשר לראות אף קטע ככה אני חושב שנצטרך להזמין את הערוץ הזה למה אין לנו את כל החבילת ילדים פוקס קידס וג'טיקס ונקולדאון...
תודה בן האמת שנכנסתי לשם והוידיואים שלהם קצת עושים לי בעיות...קופץ כל שניה ואי אפשר לראות אף קטע ככה אני חושב שנצטרך להזמין את הערוץ הזה למה אין לנו את כל החבילת ילדים פוקס קידס וג'טיקס ונקולדאון...
Y Yarinv New member 18/9/07 #5 אתה מוזמן לצפות בקטעים בכתובות: mms://130.117.136.5/il/content/billy/billy_ep1.wmv וכאן יש קטע של ידידיה ושירה: mms://130.117.136.5/il/content/billy/billy_ep2.wmv תהנה!
אתה מוזמן לצפות בקטעים בכתובות: mms://130.117.136.5/il/content/billy/billy_ep1.wmv וכאן יש קטע של ידידיה ושירה: mms://130.117.136.5/il/content/billy/billy_ep2.wmv תהנה!
ע עוגיפלצת13 New member 19/9/07 #6 אני רואה את זה בלופים ../images/Emo6.gif את הקטע שידידיה דופק את הראש במנורה ><
ח חן בריגה New member 19/9/07 #10 ירין זה עושה לי בעיות בדיוק כמו באתר אני פותח את הקישור זה מעלה לי את הוידיאו במדייה פלייר טוען שעה ועד שמגיע למאה אחוז עושה קפיצות כרגיל מה עושים?
ירין זה עושה לי בעיות בדיוק כמו באתר אני פותח את הקישור זה מעלה לי את הוידיאו במדייה פלייר טוען שעה ועד שמגיע למאה אחוז עושה קפיצות כרגיל מה עושים?
Y Yarinv New member 20/9/07 #11 אז אין לי מושג, אני יכול להעלות את הקטע לFLIX אם תרצה... כי זאת כנראה בעיה אצלך במחשב.
Y Yarinv New member 20/9/07 #12 הקטע של ידידיה ושירה מתוך הסדרה../images/Emo44.gif העלתי כי חן לא מצליח לצפות במדיה פלייר, תהנו
ח חן בריגה New member 23/9/07 #15 בוא'נה בנאדם תודה לך../images/Emo13.gif בפליקס הצלחתי לראות תודה רבה אח שלי תוכל להעלות את הקטע השני גם?
בוא'נה בנאדם תודה לך../images/Emo13.gif בפליקס הצלחתי לראות תודה רבה אח שלי תוכל להעלות את הקטע השני גם?
Y Yarinv New member 21/9/07 #13 ../images/Emo124.gifהסדרה תעלה לשידור ביום רביעי../images/Emo124.gif בשעה 17:00.
C ComplicatedCutie New member 21/9/07 #14 יש כתבה על "בילי" מעריב לילדים. אין לי מושג מה כתוב אבל אולי אני אקנה (ביום ראשון) ואסרוק אוחח שירה וילנסקי (היא בשער למי שלא ידע).
יש כתבה על "בילי" מעריב לילדים. אין לי מושג מה כתוב אבל אולי אני אקנה (ביום ראשון) ואסרוק אוחח שירה וילנסקי (היא בשער למי שלא ידע).