תגידו..

BlackMagic

New member
גם אני...

למה

אני

יודע שאתם עכשיו מצפים ממני לשאול מה אתם מוצאים בבאפי , אבל לא ,אני סתם מתעניין !

אני בת 22, איזה יופי, ../images/Emo24.gif

חברים שלי אמרו שיש רק רק קטינים this is the hepies day in my life!!!! (doesnt say mach about my life ha?)

sour girl

New member
אני בטוחה שהרוב כאן קטינים ...

אני אחת מהם ...אבל אני חייבת להגיד לטובתנו שלא כולנו מתנהגים כמו כאלה.. **********************************************************************

Princess Leia

New member
קוראים לך sour girl בגלל השיר של?

קוראים לך sour girl בגלל השיר של stone temple pilots שיש שם את שרה מישל גלר בקליפ? כי זה שיר וקליפ מדהימים!

sour girl

New member
כן...

אני ממש אוהבת את השיר הזה ..יש לי את הדיסק no.4 יש שם שירים נחמדים ובכלל stone temple pilots טובים.. sour girl מבחנים מפגרים עוד בעיה בלהיות קטין עם בגרויות... **********************************************************************

Princess Leia

New member
גם לפי דעתי../images/Emo45.gif

גם לפי דעתי הם טובים, אני מכירה כמה שירים שלהם, נורא אהבתי את הקליפ שלוור גירל הזמר רוקד נורא יפה והוא גם די חמוד

taz512

New member
גם אני 20 ../images/Emo8.gif

למרות שקשה להאמין. טאז הצעיר בנפשו

Lizz

New member
22

סבתא? סוזן, do tell ודרך אגב, במספר רשימות שאני מסתובבת בהן (בעיקר לספייק ולג´יילס) רוב הבנות בגילאי 35 ומעלה, ויש גם עד 50 ויותר מזה..

באמת רוצים לשמוע?

הסיפור במלואו גולל בפורום טלווזיה. שותפי לחיים ואף למעלה מזה הוא מעט מבוגר ממני. אוקיי, הרבה יותר מבוגר ממני, 20 שנה כזה. בעוד יומיים הבת השניה שלו (כלומר לא הבכורה) עומדת ללדת נכד ראשון...

למעלה