תגידו...

yaeli20

New member
תגידו...

יש לכם בעיה לכעוס על ההורה שנשאר? כלומר אם ההורה משגע אתכם (תעשה את זה... תבוא לפה... תקח את זה... תביא את זה...) האם יש לכם בעיה לכעוס עליו בגלל הידיעה שהוא ההורה היחיד שנשאר לכם?

batel500

New member
יעלינקה כמו שאת יודעת..

אין לי בכלל בעיה לכעוס על אמא שלי, כי גם כשאבא היה חי היינו רבות המון.. איך שאבא היה הולך לישון היינו מתחילות לצעוק אחת על השניה ואיך שאבא שלי היה צועק "אתן רוצות שאני אקום?" ישר היינו שותקות. אבל בעיקרון לא, זה שהיא ההורה היחיד שנשאר לי בכלל לא צד בעיניין.

nOway1

New member
תראי .. !!

אני בטוח שאבא שלך קשה לו מאוד .. הוא נשאר לבד בלי אישה .. וזה קשת קשה .. תראי לא יודע את מאמינה .. כתוב בתנ"ך ב 10 הדברות : תכבד את הוריך !!תכבד את אימך את אביך ~ לפי דעתי את חייבת לשמוע מה שהוא אומר ..ואת לא צריכה לכעוס .....כי הוא היחיד שנשאר לך .. אז תני לו תשומת לב ותעזרי לו ...אלוהים יעזור לך גם ..יגשים את משאלותך לכעוס זה לגיטימי אבל את צריכה לדעת מתי לכעוס !!

yaeli20

New member
אמממ

מי אמר שאני לא מתייחסת? מי אמר שאני לא עוזרת? מי אמר שאני לא מכבדת? בין לצאת מדעתי כי הוא נודניק ובין לא לעשות את מה שהוא מבקש יש מרחק גדול... וזה שהוא נשאר בלי אישה לא קשור לכלום.

nOway1

New member
לםפי דעתי אתם לא צריכים לכעוס !!

בגללם אתם חיים !!! 9 חודשים סבלה אותי אימא בבטן שלה ... ואבא שלי הלך עבד קשה והזיע והביא כסף כדי שאני אחיי ואהיה שמח !! ובסוך אני אכעס עלהם !! לא בחיים אני לא אכעס .. ואם הם ירביצו לי אני אוריד את הראש לפניהם !!... איפה הכבוד .. את חייבת להתייחס !! ועל זה אין ויכוח !! אני לא אמרתי שאת לא מתייחס או לא שומעת .. אבל לא זכותך לכעוס עליו !! וחובה להתייחס ! כשהיית קטנה ..ביקשת ממנו הרבה דברים ..והוא עשה הכל כדי שתהיה שמחה נכון ... ועכישו טוריך להחזיר לו .. בת כמה את !!? אני מבקש ממך שאל תכעסי עליי .. וזאת דעתי לנושא הזה !! האמת הנושא הזה מאוד קשה מאוד רגיש וקשה להתאקלם איתו ..!

A GIFT OF LOVE

New member
היי ג'ורג',

סליחה? שיכו אותי ואני אשתוק? שירמסו אותי ואני אשפיל את ראשי? "ואם הם ירביצו לי אני אוריד את הראש לפניהם !!... איפה הכבוד .. " כבוד כבוד אבל יש לי גם את הכבוד העצמי שלי. והוא לא אמור להפגע. במיחוד לא ע"י אחד שקראוי אבא שלי מבין? אני חושבת שאתה ממש ראוי להערכה עם הכבוד להורים אבל לא כולם בדרגות כאלה גבוהות...

nOway1

New member
את צודקת ..!!

איתי אף פעם לא קרה דבר כזה .. כי אני מאוד טוב עם ההורים שלי .. אני מכבד אותם ..אני עושה ושומע לכל מילה ומילה שהם אומרים .. כשאני עושה טוב אני מקבל טוב ...!! את צודקת אני לא חיי איתכם .. אולי היו לך הורים קשיים אולי לא.. אני לא יודע .. אבל אני מקווה שהיה לכם טוב ..!

eshkolit32

New member
יעלוש:

כשאימא שלי נפטרה ונשארתי לבד בבית עם אבא שלי, הינו קרובים ללרצוח אחד את השני, פשוטו כמשמעו. כל אחד ציפה מהשני לדברים אחרים לגמרי ורבנו המון. המצב היה גרוע כ"כ עד שכשהיתי בצבא, באיזשהו שלב אבא שלי ביקש ממני לעזוב את הבית בתואנה שאני "הורסת לו את הבריאות"...כעסתי ונפגעתי ואחרי שעזבתי את הבית הוא התחנף אבל לא עזר לו
, גרתי אצל חברה שלושה חודשים ובסוף חזרתי. סלחתי לו על זה עוד כשהיה בחיים. אני מבינה את הכעס שלך על אבא שלך ומאמינה שזה טבעי לכעוס עליו, זה לא אומר שאת לא מכבדת אותו. אין קשר לזה שהוא נשאר ואימא שלך איננה. לא קל לכם וזהו. אין טעם להדחיק רגשות של כעס בגלל שהוא זה שנשאר - אין לזה כל קשר. אתם צריכים לחיות ביחד ולכל אחד מכם יש רצונות משלו ולפעמים זה פשוט לא עובד. אני חושבת שהפיתרון היחיד לזה הוא ללכת ולהיות עצמאית ופשוט לעזוב את הבית, כמו שאני יודעת שאת מתכננת . ברגע שתעשי את זה היחסים ביניכם ישתפרו פלאים - לא תהיו כל יום ביחד, יהיה געגוע, וכשכן תיפגשו שניכם תעשו מאמץ משותף שהמפגש יהיה מוצלח.

A GIFT OF LOVE

New member
היי יעלוש,

אני לא חושבת שזה שאבי אלמן מונע ממני לכעוס עליו. שום דבר לא ימנע מאיתנו לכעוס אבל יש דברים שמונעים מאיתנו להביע את הכעס.
להביע- את חייבת. השאלה באיזו דרך? את יכולה לשבת ולדבר איתו. לספר לו מה מכעיס אותך אצלו. איזה דברים שהוא אומר/עושה/דורש ציקים או מפריעים לך. אני בטוחה שהוא יבין או לפחות ינסה להבין. בסופו של דבר הוא אבא לא?! ותמיד קיימת האפשרות שאשכו הציעה- להיות עצמאית. בהצלחה יקירתי!
אשמח אם תעדכני...

ערב טוב

אני ואימי לא הסתדרנו למעולם...ממתי שאני זוכרת את עצמי היינו רבות ועל שטויות. לפעמים הייתי מביטה באבא שלי ורואה את הכאב בעיניוו על כך... כשאבי נפטר...אימי פשוטו כמשמעו ...קרסה... היום היא מוכת צער...אני רואה שהיא לא מבקשת הרבה אך אני גם רואה שהיא מפחדת....מהלבד...בוכה כל הזמן בלעדיו... וכן...יש לה את הקטעים שהיא יושבת לי על העורק הראשי ולא זזה ממנו... אם זה בטלפונים...אם זה להסתובב איתי כל ערב בתוענה שהיא לבד.... אך אני החלטתי דבר אחד...אמא זו אמא...והיא היחידה שנשארה לי... ואיתה אני אשפר את עצמי...ועל מה שאני מתחרטת שלא עשיתי עם אבא שלי.... גם אם זה יעלה לי במחיר מעט אמנם...של החופש שלי!

nOway1

New member
אם לא תפחד עלייך על מי תפחד ..

את צודקת .. יש רק אימא אחד . היא היחידה שנשארה לי ..

yaeli20

New member
יו איזה דיון נפתח מהשאלה הקטנה שלי ../images/Emo9.gif

קודם כל ולפני הכל יעל הצטרפת לפורום באחד השבועות הנוראיים ביותר בחיי ולכן באיחור קל ברוכה הבאה לפורום
ג'ורג'י יקירי, מכיר את המשפט "בשביל כבוד צריך לעבוד" ? אדם שמשפיל אותי ו/או מכה אותי הוא לא אדם שמגיע לו את הערכה שלי ואת הכבוד שלי כלפיו. בשביל שאדם יקבל את הכבוד שמגיע לו הוא צריך לכבד אותי בחזרה ולהתנהג אלי בהתאם לגילי (ובמקרים מסויימים מעמדי - אני בחיים לא העיז לא להתייחס בכבוד לדוגמא למנהל בית הספר שלמדתי בו לא משנה כמה שנים עברו מאז, מכיוון שהוא תמיד התייחס אלי בכבוד) נכון ה"אמא" מחזיקה אותנו בבטן תשעה חודשים ה"אבא" יוצא לעבוד בשביל לפרנס את המשפחה אבל מה אם אותו אבא נכנס בלילה לחדרה של הילדה ואונס אותה? אם אותה אמא (כמו שהיה ממש לפני כמה ימים בעיתון) מכה את ילדה עם חגורה עד שהוא פצוע כולו, האם גם ילדים להורים האלה מחוייבים לכבד אותם לא משנה מה? שאלת בת כמה אני, אני בת 24 כשהייתי בת 15 הקמתי קבוצה לנוער הומו - לסבי בעיר שבה אני גרה, במסגרת עבודתי בתחום שמעתי (לצערי) כמה וכמה סיפורים על הורים שזרקו את הילדים שלהם (בני 14-17) מהבית ברגע שהם סיפרו להם שהם הומו/לסבית, האם גם הורים אלה שווים את הכבוד של ילדהם? אני לא חושבת ואתה? ולכולם אבא שלי הוא אחד החברים הכי טובים שלי אני אוהבת אותו מאוד ויודעת שהוא אותי, לפעמים כמו אצל כל בני האדם יש לנו פיצוצים. היום הוא היה זקוק לתשומת לב רבה מבדרך כלל ואני דווקא היום הייתי ביום שרציתי שקצת יניחו לי. אחרי הצהרים כבר היינו בסדר גמור
תודה לכל מי שדאג.

nOway1

New member
../images/Emo2.gif..אבא אונס ..

אבא שלך אונס ..!! יש לך בלגן גדול בבית .. למה הקמת קבוצת נוער "הומו ולסבי" ... להורים כאלה אין להם כבוד .. בזה אין ויכוח .. התכוונתי להורים שיש להם ילדים : הומואים ולסביות :.. ההורים חוטאים והילדים נענשים .. יש לך חיים קשים ..לפי מה שאני קורא .. אין לי מילים להגיד לך .. ...

yaeli20

New member
אמממ לא חושבת שהבנתי

אני לא חושבת שהבנתי את התגובה שלך.... תפרט או תכתוב משפטים מלאים יותר בבקשה...

nOway1

New member
לא נורה זה בסדר ..

תשכחי .. חחחח אני מאחל לך רק טוב והרבה סבלנות

eshkolit32

New member
ג'ורג' לא הבנת את יעלי

היא רק נתנה דוגמאות למקרים שבהם לא צריך לכבד הורים בעיוורון ובכל מחיר - כלומר, אם הם מתעללים בילדים שלהם לדוגמא - הם לא ראויים לכבוד.

yaeli20

New member
ג'ורג'י

בבקשה תסביר את התגובה שלך חשוב לי להבין את כוונתך

למעלה