תגידו

אחיקם ר

New member
אין לי באתר שום מידע מעבר למה שרשמתי פה...

על האסטרואידים. אני לא חושב שאי פעם היה לי לינק כזה.. אבל אפשר לגגל...

דקל111

New member
ומה אומר ג'ונו מול האופק?

אני הבנתי אגב, שבמאגי אסטרולוגיה מחשיבים את כירון לכוכב הנישאוין ואילו את ג'ונו לכוכב של הרומאנים והסטוצים אבל לא הנישואים

מה זה מאגי אסטרולוגיה?

ג'ונו מולות אופק - תלוי אם בבית 6 או 7 ותלוי מה ההיבטים שלה לשאר הכוכבים במפה.. אני מניח שהיא בת זוג של יופיטר וצריך להסתכל על שניהם יחדיו. מעניין באמת לראות מה עושה יונו במפות לידה...

דקל111

New member
מה זאת אומרת ציפור? לא הבנתי

היא בת זוג של יופיטר? מאגי אסטרולוגיה זו דרך אסטרולוגית שכירון הוא העיקר. לא ממש מבינה בתחום כדי להסביר. אצלי ג'ונו ב 6 מעלות טלה מבית 6 , כשהאופק הוא 8 מעלות והוא כמובן יושב על הצירים ועושה מולות לאופק ופלוטו כמו גם ריבוע למאדים, 60 לשמש וכו'

אחיקם ר

New member
תפסיקו להגיד ג'ונו!

J בעברית מתרגמת ל-י'... אני בטוח שאתם יודעים את זה... אז למה ג'ונו כל הזמן???

אחיקם ר

New member
הנה כמה דוגמאות:

Jerusalem - ירושלים Jacob - יעקב והנה אחד מהתחום שלנו - Jupiter - יופיטר וכו' וכו' וכו'...

חחח טוב בלי לחץ ../images/Emo9.gif

יונו - ג'ונו - העיקר הכוונה! ואם הייתי קורא לה הרה? ד"א השם הרה הוא המקבילה הנשית לשם HERO. מכאן לקוח שמה.

ומי היא ERIS?

לפי המיתולוגיה היא היתה אלת המדון והריב ולא הוזמנה לחתונה של מלך תסליה. היא נקמה את אי הזמנתה בכך שהשליכה בינות האורחים שהוזמנו תפוח מזהב ועליו חרוט "ליפה מכולן". התפוח הזה הביא למאבק בין הרה אתנה ואפרודיטה ובעקבות סיפור זה פרצה מלחמת טרויה. אם כך, ידוע לך מה מסמלת ERIS? בהתחשב בכך שנתגלתה רק ב-2005 לפי ויקיפדיה.

אחיקם ר

New member
הנה מה שמצאתי באיזה פורום באנגלית

ארוך ומייגע - אבל אם בא לך..
אתה מוזמן גם לתמצת ולתרגם לנו...

אחיקם ר

New member
אין לי בעיה שתקרא לה הרה...

אבל אם כבר הפכת את היוצרות, אז תצטרך לקרוא לונוס אפרודיטה, לסאטורן - כרונוס, למאדים - ארס... וכו' וכו' וכו'.... בכלל אני בעד שמות עבריים (מה רע בנוגה, שבתאי ומאדים)! אני חושב שאולי כדאי לתת שמות עבריים גם ליונו וסרס. את סרס הייתי מעברת ל"דגניה", ואת יונו - אשת חיל? מה אתם אומרים? להציע לאקדמיה?

במיתולוגיה יונו היתה נשואה

ליופיטר - בגלל זה אולי צריך להסתכל על שניהם יחדיו... אבל למעשה אני לא לגמרי בטוח אם זה ככה באסטרולוגיה באמת. אבל בגלל השידוך בין הירח לשמש ובין ונוס למארס אני חשבתי שגם לה יש בן זוג. ד"א אצלי יונו צמודה לסרס בדגים! ושתיהן יוצרות טי סקוויר נשי עם נפטון והירח שנמצאים במולות. יונו יותר "מהירה" מסרס לפי מה שאני רואה במפות לידה של אנשים שנולדו כמה חודשים אחרי. פשוט יונו מתקדמת יותר מהר מסרס. מעניין איפה הן נמצאות במפה השמיימית בלילה.

אחיקם ר

New member
דעתי....

לא נראה לי שצריכים לחפש קשר בין יונו ליופיטר, מאותה סיבה שלא תחפש קשר בין סאטורן ליופיטר לאוראנוס ולפלוטו ולנפטון - ולכל הג'מאעה הזו... לא קשר מיוחד הכוונה.

גב

New member
מה הטווח של ההיבטים לחבר'ה האלה?

אצלי אריס מהבטת 120 מבית 9 לאופק שלי, CERES צמודה לנפטון (הפרש של מעלה בערך), ווסטה ליד ונוס אבל במרחק של יותר משתי מעלות.... זה נחשב לצמידות? על ארוס שמעתם? באסטרו הוא אסטרואיד מספר 433 (מקלידים את המספר). אפשר לקרוא עליו יותר בהרחבה כאן: http://www.falconastrology.com/ כרגע אני לא מצליחה להיכנס ללינקים - תבחרו מהתפריט משמאל את האופציה של ארוס במפת הלידה.

אחיקם ר

New member
מה אומר ארוס?

אני חושב שכדאי לקחת רק היבטים מדויקים לחבר'ה האלה - לא יותר ממעלה. יש שיגידו שגם רק צמידות זה מה שחשוב... לא יודע. אולי מישהו יכול להעיר את עינינו??????????????????????????

למעלה