תגידו...

DeadFish

New member
תגידו...

פייקי זה כאילו שאם אתה רגילר ואתה נוסע גופי??? כי לא ממש הבנתי...

Bazooka Joe

New member
כן, גם אותי זה מבלבל...

כי אמרו כאן פעם שזה סוויץ´ ולא נראה לי שזה נכון. סוויץ´ נראה לי זה שהרגל האחורית שבד"כ על הטייל עוברת לנוז והרגל שבד"כ קדמית נשארת באמצע, כאילו מצב של נולי.. ופייקי זה מה שאתה אמרת. יש הבדל בין סוויץ´ לפייקי ונראה לי שעליתי עליו

DeadFish

New member
הבנתי! (נדמה לי)

פייקי זה כמו נולי רק בסוויץ´ שלך!

baryariv

New member
פייקי זה שאתה נוסע...

בתנוחה של נולי אבל עם הרגל שבד"כ על הטייל על הנוז... סוויץ´ זה שאם אתה נוסע גופי אז אתה נוסע ברגולר

הסבר!

אם הרגל החזקה שלך (שבאולי אתה דוחף איתה את הטייל) זו ימין-זאת אומרת שאתה רגיולר. אם אותה רגל חזקה עומדת על הנוס-זה פייקי אם הרגל המובילה באולי שהיא החלשה היא בנוס-זה נולי. מקווה שהבנתם!

מאמר למצבי עמידה בסקייט

אחי אתה טועה: נולי= איך שאתה נוסע רגיל ופשוט מעביר את הרגליים קדימה (רגל קידמית לנווז (nose) רגל אחורית לטייל (tail)). סוויץ= אם אתה גופי ואז אתה נוסע ברגולר (או ההפך). פייקי= שאתה נוסע בסוויץ ומעביר את הרגליים קדימה (רגל קידמית לנווז (nose) רגל אחורית לטייל (tail)). איתי תוסיף למאמרים

DeadFish

New member
זה בדיוק מה שהסברתי לעצמי

תסתכלו לפני כמה הודעות אמרתי שפייקי זה כמו נולי רק בסוויץ´ שלך... תודה לכולם על העזרה

זה כמו נגיד בollie

אם אתה במצב של noolie אבל אתה גם בswitch (לנסוע בגופי כשאתה רגולר) אז אתה עושה fakie ollie נראה לי

the mutt

New member
חברה

אין כזה דבר לנסוע פייקי יש רק לנסוע סוויץ´ פייקי מביאים בתרגילים כי אם זה היה כמו שאתם אומרים אז אם הייתי רק משנה את המצב של הרגליים הייתי נוסע נולי..??? חברה סוויץ´ זה ההפך ממה שנוח....ופייקי....זה כשאתה מביא תרגילי נולי בסוויץ´

Oscar16

New member
קצת מוזר, אבל

פייקי זה כמו לסוע רגיל, רק שכיוון הנסיעה הפוך. דוגמא: אתם דוחפים באמצע עליה ונוסעים רגיל. אתם עוצרים, ומתדרדרים לכיוון השני בפייקי. אותו הדבר קורה גם להיפך; אתם דוחפים בפייקי, עוצרים, ויורדים ברגולר. קפיש

למעלה