תגידו,

Rוית

New member
תגידו,

מישהו יכול לנדב לי מידע על השיר Awakening Americans
ממתי הוא?, על מה הוא?, איפה הוא היה אמור להיות כלול?, למה הוא לא כלול בו? וכו´, וכו´.... למישהו יש שמץ?

j u n k

New member
אז ככה..

השיר נכתב בתקופה שהיא כתבה את כל שירי אנדר ראג. והוא חלק מ-27 השירים שהיא כתבה...הוא כנראה יהיה כלול בדיסק הבי סיידס שאמור לצאת. אם הקשבת לו בטח היית מבינה לבד שזהו שיר מאוד ביקורתי ונוקב על החברה האמריקנית. מנקודת מבטה של קנדית שהיגרה לארה"ב.

Rוית

New member
ואת השיר

eyes of a child מישהו מכיר?, הוא מהופעה חיה זה כל מה שאני יודעת...

j u n k

New member
שוב אני..חחח

אכן שיר אדיר במשך 8 ומשהו דקות מהופעה חיה של ALL I REALLY WANT השוני הוא המנגינות -יש פתיחה ארוכה מאוד של הלהקה שמעורבת בשירים אחרים קשה מאוד להסביר אבל אחד מן הקטעים היותר טובים של אלאניס בהחלט.

Rוית

New member
אוקי, סיימתי להוריד את זה ויש משהו

שאני לא מבינה... אכן זה קטע מאוד יפה עם כל הפתיחה הארוכה של המוזיקה עם הגיטרות והמפוחית אבל כל השיר הוא באצם AIRW, אז למה קוראים לו eyes of a child

רגע רגע רגע!

מה זה השיר EYES OF A CHILD???? תמיד חשבתי שזה שם של הופעה!? הסיברו לי בבקשה!

j u n k

New member
כן ...

יש הופעה שהיא קראה לה אייס אוף א צ´יילד על שם השיר שמופיע בו וזהו בעצם עיבוד ל ALL I REALLY WANT

Rוית

New member
אני מורידה מאימיש

אבל גם את זה בפוקס מצאתי.... אפשר כמובן בכל תוכנה שיתופית אחרת... עצה שלי, כל כמה זמן תעשו חיפוש לשם ALANIS MORISSETTE, ותעשו כמה פעמים אחד אחרי השני כי כל פעם הוא יתן תוצאות אחרות, שם אולי תמצאו נדירים כאלו, אבל יש לזה גם חיסרון כי קשה להוריד את זה כי שוב, זה מאוד נדיר.. בהצלחה...

j u n k

New member
אני מורידה..

בסרברים פרטיים שמוקדשים אך ורק לאלאניס מוריסט ולכן אני מוצאת שם פשוט הכל! מהופעות חיות ועד ראיונות אישיים וקטעי וידאו ולצערי אין ביכולתי להביא לך את הכתובות אליהן מפני שהן מוגנות. החיסרון הגדול בתוכנות שיתופיות זה שהן לא יספקו לך את הדברים היותר נדירים זה מצוין להורדת שירים מאלבומים, אבל פחות לדברים הנדירים יותר.

Rוית

New member
alanis morissette - eyes of a child

ככה באותיות קטנות, אבל שוב, זה ממש קשה למצוא, אבל בהצלחה שיהיה! אם למישהו יש את הכוח והרצון להסביר לי איך מעלים דברים לרשת בכיף אני יעלה את כל הדברים שיש לי למרות שלפי מה שראיתי שיש פה אנשים עם דברים הרבה יותר יפים\נדירים משלי...

למעלה