תגידו...

LADodger

New member
איזה חרא שהמשחק היחיד שלא משודר זה זה

עד שהדודג'רס עם 9 ראנס וזה בשעה די נורמלית........ FUCK THE FUTURE GAME.

LADodger

New member
לא ב-MLB.TV, אלא בערוצים הפיראטיים

שמשדרים את ה-MLB.TV. זה למה אני עצבני - כנראה שמשדרי הפיראטיים החליטו שבערוץ מסוים (VP4 או משהו) ישודר הפיוצ'רס במשבצת של ה-MLB.TV שהייתה לדודג'רס-מארלינס. הם בטח אוהדי הג'איינטס או המאדרס, הפיראטים האלה (או ה-PIRATES - פיראטים, פייראטס........ )

LADodger

New member
אחרי מה שעשו ל-DICE-K אתמול אני לא הייתי מדבר

שפילד המלך!! תחזור אלינו!!!! טוב האמת שלא הייתי מייעץ לו לעשות את זה אבל לא משנה... עדיף כבר דטרויט....

שפילד באמת מלך

שימשיך ככה. (הוא בפנטזי שלי). ומה קרה...משחק בין 2 הקבוצות הכי טובות במייג'ורס (ולהזכירך, בוסטון היא זו עם המאזן היותר טוב) באמת נראה לך לא מעניין כמו משחק של הדודג'רס?

LADodger

New member
קטטה המונית אחרי שסיאטל עלו ל-5-3 באוקלנד

הפיצ'ר של האיי'ס, בלאנטון, דחף את איצ'ירו אחרי דאבל מנקה-בסיסים שהפך את התוצאה מ-2-3 ל-5-3 (של איבאנז). בתגובה התקיף ג'ייסון אליסון את בלאנטון, וגם מיגל באטיסטה הצטרף. בסופו של דבר הורחקו בלאנטון ובאטיסטה, ואילו אליסון (או - "האשם העיקרי") נותר בלא עונש....

צריך לציין

שהוא לא סתם בא ודחף אותו, אלא שה3 שעשו ראן עמדו בדרך שלו לכדור שנזרק מהOF ועבר את הקאצ'ר (והפיצ'ר הוא הבאק אפ) אז הוא דחף את איצ'ירו.

אני לא מאמין שקבוצת USA הפסידה

היה להם קבוצה מפוצצת. כולל אאוטפילדר מדהים...הם היו הפייבוריטים הענקיים. קבוצת הWORLD בהובלת VOTTO מהרדס ניצחה בסוף. לגבי מה זה, זה משחק האולסטאר של המיינרס בעצם, שכולל טופ פרוספקטים מכל הקבוצות...זה בעצם מי תראה באולסטאר של הMLB עוד כמה שנים... חלק מהאירועים של הMLB לאולסטאר...יחד עם הHR דרבי, משחק הזקנים (איך שלא קוראים לזה היום
) והמשחק עצמו.

זה לא משחק האולסטאר של המיינורס..

יש לכל ליגת מיינורס (דאבל A, טריפל A..) משחק אולסטאר משלה. והמשחק הזה כולל לא רק טופ פרוספקטס אלא גם כל מיני שחקנים מבוגרים שמשחקים טוב בליגות האלה. לעומת זאת, הפיוצ'ר סטארס גיימ כולל רק טופ פרוספקטס. לא תמצא שם אדם הייזדו למיניהם
. ומשחק הזקנים נראה לי נקרא משחק המפורסמים והכוסיות/דוגמניות חחח.

כן אני יודע...אמרתי כל המיינורס ביחד...

לא יודע אם זה נכון להגיד שרק טופ פרוספקטים מגיעים למשחק הזה...לפני שנה גם אדגר מרטינז מבוסטון היה שם...הוא לא טופ פרוספקט (וגם אף פעם לא יגיע לטופ 100 או משהו) ובמקרה הטוב יהפוך להיות איזה סט אפ מן...לפני שנה גם היה איזה מישהו בן 28 מטמפה. זה הטופ פרוספקטים והשחקנים המצטיינים של כל המיינורס. הMVP של אתמול היה Chin-Lung Hu והוא לא הופיע ב100 פרוספקטים של BA ואם אני לא טועה לא נחשב לאיזה פרוספקט גדול...

למעלה