תגידו,

esvee

New member
דווקא הלינק שהבאתה לא משהו

http://youtube.com/watch?v=_qN9BhX4vOk&mode=related&search= זה... השיט. יש תקווה, אה?

DJ$upreme

New member
טוב כל מה שהיא עשתה ב-TOUR של

ה-מיסאדיוקשיין זה היה פשוט בלתי יאמןברמות שלא נראו כלל.

Hathor

New member
אלוהים, הקטע שמתחיל אחרי 4.5 דקות....

הכניס אותי להיי מטורף, לא מצליחה להירדם עכשיו!!! i said god damn........

תיראי.....

גם לי יש תחששות האלה שההופעה הולכת להיות על הפנים מצד שני אני אומרת היא באה לארץ הקודש .. ובכלל .. היא באה ! אני יראה אותה !! קיצר מה שאני אומרת .. אני לקחתי תסיכון וקניתי כרטיס יהיה חרא .. אז סבבה הלכו לי 300 שקל אין מה לעשות (וזה לא שאני טחונה או משו .. זה ממש לוחץ לי על המינוס) יהיה מדהים - הרווחתי חוויה של פעם בחיים :) כל טוב :)

Miss Thang

New member
כפרה, אני מסייגת את עצמי לאנשים שמשלמים על

עצמם, ולא ההורים...

ואת מכירה אותי .. ובגלל זה

את יודעת שההורים משלמים עליי נכון ? ד"א .. ד"ש מאמא .. היא מוסרת שתקפצי לאיזה ארוחת ערב מתישו

האמת שהיא עדיין נשמעת לי

מצוין.גם כשהיא מזייפת... נכון,300 זה די הרבה וכל מה שנאמר על הסאונד,אבל damn it זאת לורן היל ולא כל יום היא כאן. =]

תראו, מי שמעריץ אמיתי שלה שיילך כי

אין מה לעשות זאת ההזדמנות היחידה שלכם לראות אותה מופיעה היות ואתם חיים במדינת ישראל. אתם סתם תתבאסו שפספסתם את זה (שוב אני מזכיר, רק המערציים האמיתיים). מי שסתם רוצה כי זאת הופעה של זמרת גדולה מחול שלא ישים את הכסף כי חבל זה יותר מדי כסף למישהי שרוב הסיכויים אומרים שלא תספק ת'סחורה. בקיצור, מעריצים אמיתיים - ללכת, כי זה אירוע של פעם בחיים. סתם הולכים עם הזרם, אל תלכו.

kodman

New member
ומה בנוגע לתמונות?

למשל..

לגבי הכרטיסים להופעה שתפוז מחלקים

המבצע מסתיים ב15 לחודש מסרים יישלחו לזוכים.

SHIKO2000

New member
אכן מי שחשב על מופע הקירור הזה

צריך להיסקל בכיכר העיר רעננה לפני ההופעה או משהו - אחת המרדימות בארץ ואחת הלא קשורות.

DJ$upreme

New member
מי שבחר את זה זה האנשים של לוריין

אכן מוזר אגב לטעמי דנה בחורה מוכשרת. אבל בלייב....אמאאא.

למעלה