תגידו

liorz1984

New member
תגידו

מי שעשה פסיכומטרי לאחרונה קיבל את התוצאות?! כי אני ממתין כבר 40 יום ועדיין אין תשובה

netstorm

New member
תבדקו באתרים של האונברסיטאות

אני יודע בוודאות שיש כבר ציוני פסיכומטרי באתרים של ת"א וירושלים אני מאמין שיש גם בבן גוריון (כתובת מצורפת לבדיקה) ואני משוכנע שיש גם בחיפה (שם בדקתי את שלי) במענה קולי כזה שאתה מקליד את התעודת זהות והתאריך לידה. הציון ישלח אליכם הביתה לקראת סוף השבוע הבא... בהצלחה!!!

ולדי

New member
אם אתה רשום בירושלים

אם אתה רשום בירושלים, היכנס לאתר האינטרנט www.huji.ac.il, ובדף הפתיחה לחץ על "כניסה". בחר ב"מידע פנימי", ולאחר-מכן ב"מידע לנרשם". תיכנס ל"מידע אישי", הקש את מספר תעודת הזהות שלך ללא ספרת הביקורת ואת הקוד האישי שהיית אמור לקבל במכתב אישור ההרשמה שלך (5 ספרות). הסיפור אמור לעבוד. כמו-כן, יש לך אפשרות לברר את אותו הדבר במענה הקולי של האוניברסיטה בטלפון 02-6584111. פשוט חייג ותעשה מה שהמענה הקולי אומר לך. גם שם תצטרך את תעודת הזהות ואת הקוד האישי.

ani888

New member
אהלן יא ולדי

שלום לך ולכולם. יש לי שם ציון, אבל לא ברור לי אם זה בגלל שקיבלתי ציון נמוך יותר או זהה לציון הישן ולכן הציון הישן קובע, או שהציון החדש פשוט עוד לא הוכנס. יש איזה דרך לברר זאת?

ולדי

New member
תשובה

טוב, תשמע. סטטיסטית הסיכוי שתקבל את אותו הציון כמו קודם הוא קטן מאוד. לכן, או שקיבלת ציון נמוך יותר ולכן הישן קובע, או שהחדש עוד לא הוכנס. ולפי מה שהבנתי, הציונים כבר כן הוכנסו. בכל מקרה תחכה למעטפה הרשמית ממרכז הבחינות (או איך שקוראים לזה).

ani888

New member
ולדי,

אכן כן. הסיכוי שאקבל את אותו הציון נמוך מאוד, אבל ציינתי את האפשרות הנ"ל רק כדי לא להתעלם משום אפשרות. הם כבר החלו בהכנסת הציונים, אבל אתה בטוח שהם הזינו את כל הציונים? טוב, לא נורא. הציון הישן שלי גבוה מ-700 אבל אני רוצה להתקבל לרפואה כעתודאי, ומכיוון שבגלל שרת החינוך הנפלאה שלנו- לימור לבנת, ניגשים לכל בגרות שעשינו שהמגן דפק לנו אותה עם אותו מגן בדיוק, כנראה שזה לא יקרה השנה. ולדי- אם אתה יכול לצרף מס´ אייסיקיו אני אודה לך מאוד. יש כמה עניינים שאני צריך את עצתך בהם.

dudisegal

New member
מועדי בגרות נוספים

האמת היא שמה שאמרת לא ממש מדויק עשיתי השנה בגרות חורף במתמטיקה כדי לתקן את הציון ובאמת חשבתי שהמגן נשמר לי אבל אח"כ המורה שלי למתמטיקה ועוד כמה סגניות מנהל אמרו לי שאחרי רעש שהמורים עשו, המגנים לא נחשבים וכך עשו אותי מאוד שמח...
ככה שכדאי לברר את זה

לגבי "ציון מגן" ...

יש כאן בלבול בין שני מועדים : מועד חורף, והמועד "הנוסף" ששרת החינוך הוסיפה, כחודש לאחר הבגרות. תלמיד שניגש למועד חורף, ניגש ללא ציון שנתי (מה שנקרא "ציון מגן") , כמה שיוציא בבחינה - זהו הציון. נושא זה מעולם לא עלה לדיון או לוויכוח, גם לא על-ידי שרת החינוך. הוויכוחים והלחצים של המורים, שהזכרתם כאן בשרשור, היו לגבי השאלה האם להכניס את הציון השנתי במועד "הנוסף". בהצלחה,
רון חשבון

dudisegal

New member
מה שמשעשע

מה שמשעשע זה שעשיתי מועד קיץ 2001, אח"כ מועד ב´ של קיץ 2001, ואח"כ מועד חורף אבל בסוף יצא טוב, אז זה לא ממש משנה והאמת היא שכן דיברו גם על המועדי חורף יש אצלי פרוספקט של מועדי חורף, וזה מצוין שם...

omernaor

New member
בקשר לפסיכומטרי בבן גוריון

איך אפשר לברר את הציון? לפי הכתובת שנתת ניתן לבדוק רק אם המעטפה של ההרשמה הגיעה ולא קיימת אפשרות לבדוק ציון פסיכומטרי

netstorm

New member
לא יודע...

כמו שאמרתי אני ביררתי בחיפה (דרך המענה הקולי) ואני יודע בוודאות על כאלה שביררו בת"א ובירושלים. לגבי בן גרויון אין לי שמץ למען האמת...חשבתי שאפשר דרך הקישור שנתתי אבל אולי טעיתי...

למעלה