תגידו

גילי 35

New member
תגידו

אחרי שהיא אמרה במפורש לך מפה לא רוצה אותך יותר לך תזיין לך תבלה לך ואל תחזור ואני עדיין מרגיש לא נעים ולא רוצה לפגוע אני אידיוט ?

my sunshine

New member
ולמה

אתה מרגיש לא נעים

גילי 35

New member
אני מניח ש ...

אם אני אלך זה כאילו נותן חותמת לסוף שהוא סופי ... וכל עוד לא הלכתי אז בעצם אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. מה שכניראה אפשרי בשלב זה רק אצלי בראש ... אבל זאת רק תיאוריה ...

אידיוט אולי

פוחד - כן. כפייתי - כן. לא מבין את המציאות - כן. חסר כבוד ומזלזל בזולתך - כן.

../images/Emo42.gifחחח..למה להניח ?

..אל תשחק עם המוח שלך ותניח הנחות פשוט תרפה ותניח אין טעם להאחז באשלייה שאוליי... ואוליי ...בזמן הזה החיים חולפים ואתה תצבור מרירות בהצלחה בכל דרך שתלך

רות 2

New member
אתה איש

שפוחד להתמודד מול מציאות לא רצויה השאלה לכשעצמה ... היא הצעד הראשון שאתה עושה לקבל את אותה מציאות אין צורך בניתוחי אישיות ,וכותרות בשעת משבר... בשעת משבר לעיתים אתה מגלה פאן שלא ידעתה שקיים בך..... לא אידיוט לא בטיח ...סתם איש עם רגשות לאדם הלא נכון.......... ואת זה לעיתים הזמן משנה ...

1jack24

New member
בצורה בוטה ולטובתך....

תאסוף את עצמך ולך !!!! יש עוד אלף כמוה , מה הרגשות אשם האלה צפות אצלך, קום לך לדרכך תפגוש אחרת ויהיה לך טוב ..... מה הסיפור. ג'ק

° זואי °

New member
חלילה אדיוט

סתם לא מבין רמזים דקים דקים. תגיד לה שתסביר לך יותר במפורש
כאילו דההההההההההההההההההההההההההההההה!!!! אמרה לך: לך יש משהו פחות מובן מזה?

אני מתחרט ומשנה

כן, הוא גם אידיוט. המקום המשוחץ הזה שבו העמיד את עצמו, על מנת שלא לראות כי הוא לא רצוי עוד. במקום לראות דברים כמות שהם ולהאמין לה שהיא רוצה שפשוט ילך הוא מעוות ומעמיד את עצמו במקום המושיעי הזה של "לא רוצה לפגוע". במי אתה לא רוצה לפגוע ? אתה פשוט לא רוצה להפגע ? ולהִדחות זו באמת הרגשה חרא. אבל אל תבלבל. היכן שאתה לא רצוי עוד ונאמר לך מפורשות מבת זוגך שזה המצב, כבד את עצמך ואותה ולך.

כן...נו...

נשגב מבינתי הצנועה. אבל אתה יודע...יש כאלו מה שוגים בדימיונות שווא...על מנת לרכך לעצמם ת'מציאות...ולסבך לעצמם ת'חיים בעקבות זה. כן...לדעתי זה אידיוטי.

ד ו ל ה

New member
בדיוק כמו שאמרת...

היא כנראה כבר עשתה את הבחירה שלה, לך קשה להשלים עם זה ויש בך עדיין תקווה שהיא תשנה את דעתה העזיבה שלך כאילו תיתן לזה את החותמת הסופית ומזה אתה רוצה להמנע ... אבל באופן לגמרי לא מפתיע - הסיכוי היחידי שלך לעורר אצלה משהו (אם עדיין ניתן) הוא דווקא אם תלך. באמת תלך. ותמשיך בחייך... רק אז, היא תוכל אולי לראות בך שוב את מי שהתאהבה בו פעם... (או שלא) אין לך הרבה ברירות אח שלי, רק לסגור את הפרק הזה ולהמשיך בדרך.

ערסlight

New member
אידיוט

יש תשובה קצרה וארוכה. בקצר... כן בקצת יותר ארוך... אתה לא סומך עליה, אתה לא באמת מאמין שהיא תסתדר לבד ויש לך נטיה לגונן. זה כנראה התפקיד שלך בקשר וקשה לך להתנתק.

אני אומרת...

שמעתי הרבה נשים שבשעת כעס כך מתבטאות אך יש פער גדול בין המילים למציאות שלהן נשים שאוהבות מאוד מרגישות שאם יזלזלו, או יביעו את האי אכפתיות לקשר ביניהם הם השולטות על המצב רק אתה שבתוך המערכת יודע כמה אמת יש בדבריה אני מניחה שעבר המתח ביניכם מה דעתך כבר היום? האם באמת התכוונה לוותר ולזרוק אותך?

stargood

New member
אני דווקא מבינה אותך

אני מבינה אותך, גם אותי זרקו וזה כואב ופוגע, וכן אני ממשיכה הלאה - תעשה כמוני ואל תשבר, תהיה חזק ועוד נזכה גם אני וגם אתה עם הזמן לשלמות עם בני זוג שראויים לזה. בהצלחה לך ואל תרגיש אידיוט כי הרגשות שלנו זה משהו שקשה לשלוט בו..

למעלה