תגידו אתם רוצים שנעשה משהו עם העצומה אחרי שהשקענו וכל זה? כי נראה לי אפשר כבר לשלוח.
D DAN1EL New member 19/2/05 #1 תגידו ../images/Emo97.gif אתם רוצים שנעשה משהו עם העצומה אחרי שהשקענו וכל זה? כי נראה לי אפשר כבר לשלוח.
תגידו ../images/Emo97.gif אתם רוצים שנעשה משהו עם העצומה אחרי שהשקענו וכל זה? כי נראה לי אפשר כבר לשלוח.
F funky crime 1989 New member 19/2/05 #2 למה אתה לא פה יותר? לא רואים אותך.... ואני כבר כמה פעמים שאלתי אם אני יכולה לשלוח מכתב לשוקי וייס ואם מישהו מוכן לעזור לי לנסח וכאלו...
למה אתה לא פה יותר? לא רואים אותך.... ואני כבר כמה פעמים שאלתי אם אני יכולה לשלוח מכתב לשוקי וייס ואם מישהו מוכן לעזור לי לנסח וכאלו...
F Freaky Styley New member 19/2/05 #3 כן אבל... יש שם מלא שרשמו שטויות... ונראה לי שלרבע ממה שיש שם (השטויות) לא יתייחסו..
N netali המקורי New member 19/2/05 #4 אממממ אני די חדשה פה...על איזה עצומה אתם מדברים?כאילו יש 2... זאתי שבכתובת אינטרנט שלה זה משהו עם האות p פטישן נראה לי...חחח...ועוד אחת של תפוז..אז על איזו אתם מדברים?
אממממ אני די חדשה פה...על איזה עצומה אתם מדברים?כאילו יש 2... זאתי שבכתובת אינטרנט שלה זה משהו עם האות p פטישן נראה לי...חחח...ועוד אחת של תפוז..אז על איזו אתם מדברים?
F Freaky Styley New member 20/2/05 #6 >> http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?atzuma&1 זאת..