תגידו...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifלאאאאאאא חס וחלילה../images/Emo26.gif

מי שאמר את זה הומו בעצמוווו

SofyTofy

New member
די כבר../images/Emo103.gif

אולי די לקלל את כל העולם? היא בסה"כ שאלה, כי היא שמעה שמועות.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifאני לא מקללת את כל העולם

אני מקללת את מי שמקלל את עפר
,מלי
,שירי
,אסי
,ועדי שרון
ה
ש
ל
מ
ו
ת
של אקזיט

את האמת ? נראה לי ש..

עפר הוא דו מיני.. (רק אל תהרגו אותי) ככה לפחות אני חושבת כי אם אין לו בעיה להתנשק עם גברים כנראה שאין לו התנגדות להיות עם גברים .. אבל אי אפשר לדעת אני חולה עליו ורוצה להאמין שזה לא נכון! ברור שהוא גם אוהב נשים חברה שלי סיפרה שראתה אותו עם משהי.. אבל חפיף אם הוא אוהב את זה שיהונה לו כפרה עליו כל בחירה שלו מתקבלת עלינו..! אגב גם אני בהתחלה רק שהיו אומרים שהוא הומו ישר הייתי קופצת על כולם אבל במחשבה שניה.. חשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שיש מצב שהוא דו מיני...

B a M b i 1

New member
הכל יכול להיות ! לי לא נראה..

נראה לי שהוא סטיירט לגמרי. חוץ מזה, שאני חושבת ככה מכל הבחינות, הוא בעצמו אמר אפילו בכתבה האחרונה בראש 1 שהוא לא בקטע של גברים....

אלההההה

New member
../images/Emo4.gifלא..

יש לי פוך חברות שהתנשקו עם בנות.. ותאמינו לי שהן לא לסביות זהו שלא איכפת לו מהאגו שלו ומסכים להתנשק עם גבר לא אומר שהוא הומו.. רק אומר שלא איכפת לו בגרוש מה אומרים עליו.. הרי בסך הכל זה רק שפתיים!

ממממ...לא זה לא נכון../images/Emo180.gif

הקטע הוא שבבלוג ההוא עם גל רז נדמה לי הוא נתן לו נשיקה קטנה...אבל לא צרפתית או משו שהיה מעיד עליו שהוא הומו אני אומרת הוא 99% סטרייט לגמרי... למרות שאין לו בעיה עם גברים-הוא לא בקטע של גברים קראי את הכתבה בראש 1 של השבוע

למעלה