תגידו....

תגידו.... ../images/Emo9.gif

זה נכון שרואים עליי שעשיתי סקס אתמול בלילה??
קלייר LONG LIVE THE AFTER GLOW יום טוב לכולכם

לא רואים...

אבל את ממש רוצה שנדע, ואפילו פירסמת פעמים! שיהיה לך לבריאות! סקס טוב אף פעם לא הזיק לאף אחד. והשאלה המתבקשת - ההוא מהדיון שלאתמול?

voguemaster

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך.. איך היה ? מה היה ? אני שואל כי בד"כ בענייני סקס ככל שמכירים יותר טוב מה הצד השני אוהב הסקס משתפר. אה, והזכרת לי, כבר יומיים לא היה לי סקס...
. לא תקין חחחחח
אלי

eranshv

New member
איזה כיףףףףףף....

נראה לי שעוד מעט את הולכת לספר לנו פחות או יותר מה היה.... דוקא יהיה מעניין לשמוע.... אני אישית מת על סיפורים כאלה... זה תורם לדמיון ול...... אז אם בא לך לתאר קצת.....בכיף...

נתן.ל

New member
רק אם הגעת לאורגזמה

כלומר ממש ממש נהנית אפילו מיותר מאורגזמה אחת, עור הפנים נמתח ואת אמורה להראות צעירה וזוהרת יותר מבד"כ.

וזה טוב לחצ´קונים

תמיד חשבתי שזה together we stand - despite it we fall טוב הכוונה אותה כוונה

אקווה

New member
ביחד

נרקוד, לחוד ניפול? זה זה? התרגום של זה לעברית כאילו?

לא

ביחד אנו עומדים, נפרדים אנו נופלים ואני חשבתי - ביחד אנו עומדים, למרות זאת ניפול משהו כזה מה הקשר לרקוד?

אקווה

New member
יש את

השיר היעני ראפ בעברית שבפזמון הם אומרים משהו כמו "ביחד נרקוד, לחוד ניפול" או משהו כזה. לא הייתי בטוחה גם קודם במילים ואז חשבתי שאולי ניסו לעשות פרפראזה על המשפט האמור לעיל... ועכשיו נראה לי יותר מתמיד, רק שאולי זה לא "נרקוד" אלא משהו אחר... [בדיקת שמיעה שבוע הבא אם תרצה השם, או השן...
)

ronen1981

New member
אחת ולתמיד האם יש קשר בין ס" ל ח"

האם יש קשר בין סקס לחצקונים. שמעתי לא פעם את הרעיו המשעשע הזה על סמך מה הקשר.... לי אישית ברור שגם אם יש קשר הוא לא הכרחי לראיה אני עצמי (בלי עיין רע מלא תמונות שלי מתרוצצות להן בפורמים אז תראו בעצמכם). הקשר היחידי לגבי שמתקים הוא בין שוקלד לחצקונים כשאני אוכל הרבה שוקלד יכולים לצוץ לי פה ושם חצקון שניים (קטנים לרוב) אבל מלבד זאת כך נורמלית בד"כ יש לי פנים חלקות ונקיות ואני סקס לא עשיתי כמעט 2 שנה.

ronen1981

New member
לפני שתוסיפו מילה.

כו אני יודע אני זה שמעלה אותם לפורמים
.

מן הסתם הכוונה היא

לא שאם בן אדם יעשה לא יעשה סקס אז יהיו לו חצ´קונים הכוונה היא שאם למישהו יש חצ´קונים והוא מתנה אהבים/מזדין/מקים יחסים/שוכב/עושה סקס... אז זה עוזר, משהו שקשור להורמונים

לא יודעת לגבי החצ´קונים, מה שבטוח

הוא שאני נראית זוהרת מתמיד הבוקר, ולא זה לא בגלל המייק אפ
קלייר

principeza

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

הלוואי על כולנו המשיכי כך!! אתלא חוששת קצת מהסטוצים???

טוב תשובה מרוכזת לכל המתעניינים ../images/Emo3.gif

או - התחלתי ולכן אסיים חח.. I´m not one to kiss and tell so I´ll just say this much:
היתה
היתה מזגן, ג´וינט וגבר יפה מראה שמריח מצויין.. כבר אמרתי After Glow?
וכן.. גמרתי ועוד איך ועכשיו אני רוצה עוד!
מותר לשאול איך הייתי? סיינט קלייר

על האש

New member
אני רואה שיש כאלה שעושים סקס ../images/Emo12.gif

יפה להם...
מעניין איך ההרגשה?! (סתם מסקרן). טוב אבל שיהיה לבריאות כול עוד נהנת זה הכי חשוב

על האש

New member
יאאא אפרת´וש ../images/Emo24.gif

אני בשוק אני בהלם כאילו וואווווווו (זה רק בין שנינו
) הכול טוב בובע ג´געתי
.