תגידו-
לבוסית

sil77

New member
תגידו-../images/Emo77.gifלבוסית

לבוסית שלי יש יום הולדת מחר. היא לוקחת חופש ולא בא לעבודה.... אני עובדת איתה מיולי 08..... יחסים מקצועיים, קשר טוב, היא מחבבת אותי ואני מכבדת אותה.... הייתם קונים לה מתנה?. היא לא תהיה כל שבוע הבא גם (חו"ל) כך שלא יודעת אם זה יהיה רלוונטי לתת לה משהו כאשר היא תחזור.....או לשלוח לה משהו לבית שלה?. או בכלל לא?. מה הייתם עושים?.

הייתי קונה לה משהו סמלי

ונותנת לה כשהיא חוזרת, אחרת זה כאילו ששכחת ואם אתם ביחסים טובים, חבל.

אימם

New member
זה תמיד נחמד לקבל מתנה

ותשומת לב גם אם זה שבוע אחרי יום ההולדת...לדעתי רצוי שתקני לה מתנה אפילו סמלית

אימם

New member
רעיונות...

אולי תקני לה כוס מלאה בשוקולדים? מעמד לנייד לשולחנה המשרדי?

sil77

New member
היא מאד אוהבת לשתות תה...

רעיונות קשורות לתה? (לא ספל
- כי יש במטבחונים ספלים)

Ani15

New member
קופסת שקיות תה בטעמים שונים

ספל מיוחד לחליטות (עם מעין מסננת מחרסינה למעלה ומכסה) מסננת קטנה לחליטות חליטת מיוחדת (בחנויות טבע ותבלינים)

שירי ל

New member
בתור מכורה לתה -

קנקן פרקולטור או קנקן חליטות עם כמה חליטות (בלוינסקי אפשר לקנות חליטות מדהימות) יעשו אותה מאד מאושרת

אביבקיץ

New member
נהוג אצלכם לתת מתנות יומולדת? מה עם ../images/Emo212.gif?

את שם כבר חצי שנה - קרה שמישהו נתן למישהו מתנת יומולדת? אם לא, אל תעשי את זה. זה עלול להיראות כחנפנות ולהביך. אצלנו נהוג שבימי הולדת אנשים מביאים עוגה. ולפעמים, מביאים עוגה עבור מישהו אחר. סתם כי מישהו יודע לאפות ו/או הוא רוצה להפתיע ולשמח מישהו אחר. אז את יכולה להביא עוגה ביום שהיא חוזרת, ולהגיד שזה לכבוד יום ההולדת שלה. יש עוד עובדים איתכן, עוד מישהו שמדווח לאותה מנהלת? אם כן, את חייבת לתאם את זה איתו. אחרת זה יכול להיראות מאד מכוער כאילו את "מתחנפת לבוסית", מנסה להתקרב אליה.

למעלה