תגידו

excalibur1

New member
תגידו ../images/Emo49.gif

הרגע סיימתי להזמין את קיט השיפור(המלא)לסקיפר שלי. אז ידידיי רוכבי האופנועים (עד 500 סמ"ק) אם תראו ברמזור קטנוע קטן ואדום העונה לשם "אקסקליבר" תזהרו הוא "משאיר עשן"... סופר ת´יימים. דורון

רגעעעעעעעעע...חשבת לברוח ? הא ???

מה כולל הקיט, אם אפשר בבקשה, מאיפה הזמנת ? ואם אפשר...כמה עלה... אנא...
השדון

excalibur1

New member
לא בורח רק טס

הקיט הוזמן מ-taffspeed . הקיט כולל:צילינדר+בוכנה ורינגים 172 סמ"ק,גג"ש גיר,קרבורטור 25 מ"מ,קפיץ למצמצ האחורי+3 קפיצים לסנדלי סחיבה,משקולות קלות,רצועה משופרת,גל ארכובה מחוזק,מפלט משופר,מסנן אויר פתוח,שסתומי עלים משופרים,בולם אחורי וקידמי וזהו(לא זוכר הכל מרוב התרגשות). כמה עלה?עדיין לא הסתיים(נחכה למכס).בסוף התשלומים אמסור לך מחיר אבל מה שבטוח שזה מעל עלות הקטנוע. איזה יופי ואיזה כיף.פתאום הכל כל כך יפה.

מממ....הערכה גסה....

דווקא טאפספיד יקרים...אבל זמינים... אם כך הזמנת, אני משער, את המולטיוואר 2000 והאגזוז והקיט המושלם למנוע ? אני משער שעם המכס אתה הולך לעבור את ה-10000 ש"ח. המכס הוא בסביבות 60 עד 70 אחוז מערך הקניה... שלא לדבר על המשלוח של החלקים האלו שגם ככה יקרים באתר הזה... אני עוד ימצא אתר זול יותר...ואני יודע שיש !!! אנא אל תשכח וספר לנו כמה זה עלה... אנו בציפיה, גם אני וגם איזי... איזי, אגב, קיט מנוע (מצומצם הרבה יותר) אחרי מיסוי ומשלוח צריך לעלות כ-3000 ש"ח.
השדון
השדון

excalibur1

New member
עזוב ת´כסף היקר ההנאה

לגבי שאר האתרים אז פניתי למלוסי והם לא עובדים מול בודדים(רק מול מטרו או עופר אבל הללו לא רוצים להביא ממלוסי כלום).פוליני לא מייצרים קיט שיפור לסקיפר ולשאר האתרים שהגעתי אליהם לא היה את כל הקיט-ואני,או הכל או לא כלום.טאפספיד שלחו לי תשובה די מהירה,עזרו לי בטלפון והמשלוח בדרך (בעזרת השם). כשיהיה מוכן אני מזמין לנסיעת מבחן.

גם אני פועל להבאת קיט כזה....

אפילו שניים... אבל דרך צינורות אחרים כי גיליתי שהאינטרנט די יקר.... אגב, אם אמרתי 10000 מקודם...אני חושב שזה יגיע כמעט ל-15000 עם המתלים.... המשלוח והמכס.... אני סקרן נורא לדעת כמה יעלה...ויותר סקרן לראות מה יצא בסוף, אם כי ראיתי פרוייקטים דומים לזה שרק גרמו להזלת ריר.... עם כוון נכון אתה תתן בראש עד למאה קמ"ש גם ל-500-ים המצויים... כל מה שצריך זה הרבה הבנה בוריאטורים וכיול מנוע (ואני משער שיש את זה לכבודו) והרבה סבלנות כדי "לפול" על הסט-אפ הטוב.... וריאטור וכוונו זו חגיגה של ממש.... אני מצפה בכליון עיניים לדיווחים קבועים על התקדמות...אל תאכזב אותי...
השדון

למעלה