תגידו........

binba!

New member
שניםםםםם..

שלא הייתי פה! אני משלימה חומר עכשיו... אבישוג, פפיון????!!!
הוא קצת יותר כמו ציפור דרוסה!! (
<---לא כזאת) אני עדיין לא החלטתי מה ה-שם בשבילי...... עדיין לא הכרתי מישהו מספיק מיוחד בשביל שהוא יעשה לי סטיגמה על איזה שם...
שירונת

אני כזה....

באה להגיד...אתם רואים!,*תומר* זה שם של בן אדם שווה!,והוא עוד חייל ,או משהו באיזור...(וידוע שחיילים שווים!!!) ופיתאום את באה אם היציאה של "חבל רק שהוא בן דוד שלי..." הרגת אותי(אני מומיה עכשיו...) אה....תימסרי לו שיש איזו אבישג קטנה ומרוחקת שאמרה שהוא שווה...כן בטח... אקיצר אני ממשיכה לחפש ..."ושרק תנסו לעצור אותי..."-אמרה המומיה אבישג!

ענת פ.

New member
לדוגמא עופר????

היה לי תסביך איום ונורא עם אחד בשם עופר, וחוץ מזה יש לי אח בשם הזה. הסיפור הוא שנדלקתי על מישהו שממש זלזל בי והתעלל בי כי הייתי שמנה ומכוערת מדי בשבילו, ובגלל שהבהמה נורא אוהבת את פינק פלויד, במשך חצי שנה כל אזכור של השם פינק פלויד גרם לי לעוויתות מעיים, ואז שמעתי את דארק סייד אוף דה מון... אקיצר- יש המון שמות נחמדים לבנים, לדוגמא: ג´יימי(אל תשאלו), תום(יותר טוב מתומר! אין לי שום דבר נגד תומרים ויש לי ידיד ממש טוב בשם הזה, אבל סתם, תום עדיף), אורי, גל, אילן, יובל, רן, רוני, וכו´ וכו´ וכו´...

-TaintedLove-

New member
רוני זה שם ממש יפה לבת

ולי קוראים לירון שזה לא כל כך רחוק...
ולבן - רון. זה גם שם יפה... או טום, אבל עם ט´, לא יודעת למה זה נראה לי יותר יפה מאשר תום עם ת´... -לירון-

גררר

אם הופכים את השם תום אז זה מות. ואם את הכל זאת רוצה להגיד "טום אם ת´" אז אומרים "טום עם ת´" אם-תנאי, אם ___ אז ___ עם-יחד עם מישהו ויש גם את המספרים... תזכרו, לבנים יש ארוך, לבנות יש קצר...(אני יודעת שזה נשמע סוטה אבל זאת הדרך הטובה ביותר לזכור) אחד-אחת שניים-שתיים (תזכרו בןניים, בתתיים) שלושה-שלוש ארבעה-ארבע חמישה-חמש ששה-שש שבעה-שבע שמונַה-שמונֵה תשעה-תשע עשרה-עשר ויש גם את ה-על\אל: אֶל-בשביל מישהו, למישהו. על-מעל מישהו. אַל-לא לעשות משהו...(אל תיגע!) ואני מקווה שלא תטעו יותר...
ענת והתעויוט.

binba!

New member
שירה באמת אוהבת אותו...../images/Emo9.gif

הוא מלך!!
כמעט כמו ברי סחרוב.... בעצם,אסור להשוות בין מלכים! סליחה... למה??
שירה

הי.....

אני חדשה בפורום ואני מקווה שיהיה פה ממש פצייץ....... לפי דעתי כל העומר, תומר, עופר הם שמות מאגניבים

נכון.....

אבל תקנו אותי אם אני טועה- |עידן שם מקסים... גם לבן דוד שלי קוראים ככה וגם בגלל שזה אחד האנשים שאני כ"כ אוהבת... בה ביי, שני.

עופר זה שם מדההההייייםםםםם

פעם אהבתי מישהו שקראו לו עופר אבל בלי קשר, זה שם כזה מדהים...אין עליו.. גם דרור... אלוהיםםםם

binba!

New member
עופר?../images/Emo12.gif

זה לא שם מדהים.. למורה שלי לריקוד קוראים עופר... קוראים לו עופר יציב!! והוא מורה לריקוד..
LOL יש לנו בשכבה מישהו שקוראים לו ניסים ניסים, ואחת שקוראים לה דניאלי דניאלי... אני לא יודעת מה יותר גרוע.. הם, או עופר יציב...
שירונת

או מישהיא חכמה!

שנותנת לי להרגיש נורמלית!-תודה לך! ושירונת.....תמיד מישהיא מאיתנו (אני את או ענת..."דיי תפסיקי ללקק..."-אמר המלפפון!)את ה-"דניאל...וניסים...,אה..יש גם את נינה חנינה! אביש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lala182

New member
טרלללה

קום כל רועי זה השם הכי יפה.... ותומר וערן זה באמת שמות יפים ויש לי אפילו שני אחים חמודים ומתוקים ויפים אבל הם בני 11 ככה שלא להתלהב יותר מדי בננות ..... :) ועופר? ועומרי? אני לא אוהבתתתת ממש לא אוהבתתת עידן זה שם סביר אבל בגלל שאני מכירה מישהו מגעיל שקוראים לו עידן אני לא אוהבת גם.... וזהו... לה לה שהיום במצב רוח של טרלללה (וזה אםילו מתחרז!) ולמי שאמרה/אמר שאנחנו דפוקות שאנחנו מדברות על שמות של בנים שתבלום את פיה ובמילים אחרות שתקפוץ לנו למה אנחנו נדבר על מה שבא לנו ביי בי לה-לה :)

לה לה....

מה שיוצא לך מהפה....שווה זהב...לרוב..סתאאאם! ובאמת היתאפקתי לא להגיב...,כאילו,את מגיעה לפורום חדש-את אמורה להתחיל בטוב לא?,ומה זה אומר המישפט "ועוד על בנים"...כאילו ברור שזה על בנים,הרי אנחנו פורום של בנות...אנחנו אמורות לדבר על בנים לא?! חוצמזה אנחנו לא דפוקות!,זה שהנושא הזה לא מעניין אותך אנחנו אשמות?,לכי תוכלי חמין?(אין קשר ,אני בשוונג...),זה שאת לא נורמלית כמונו שמדברת על שמות מה את רוצה מאיתנו?(הגעתי למסקנה שאנחנו הנורמליות...) אבישג! מיצטערת שזה היתה תגובה מפגרת בימיוחד...

binba!

New member
אבידג..../images/Emo6.gif

תסבירי את עצמך... תמיד יש מישהי מאיתנו ש...........?
love ya!!!
שירונת

למעלה