תגידו........

ORianooSH

New member
תגידו........../images/Emo41.gif

מה הקטע של *תומר*? מה אתם אוהבות בשם הזה? טוב זה באמת שם אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (פעם היה לי חבר שקראו לו *תומר*)

יופי......

תומריקו קוש קוש קוש....עזבו בדיחה אישית..... אבישוגה....שבלעה כרגע עוגה!

lala182

New member
כי זה שם מהמם....

וגם לאחי החמודי קוראים תומר.... אבל למען האמת השם שהכי אהוב עליי ואני לא יודעת למה זה רועי...!!! לה-לה מהמחשב החדש!!!!

דבר ראשון.....

מזל טוף על המחשב החדש...... דבר שני...איזה כיף לך שיש לך אח חמודי...לי יש רק אחים(וואי זה נישמע המון...טוב נו אצל תימני זה תמיד נישמע ככה....)בילתי חמודיים! ודבר שלישי...אני לא כל כך אוהבת את השם *רועי* כי יש לי אחד בשיכבה שקוראים לו *רועי מיוסט*....וזה מזכיר לי פפיון...עזבו כל אחד והתסביך שלו...ולי יש הרבה... דבר רביעי....אוף היום ראיתי אחד שקוראים לו *תומר* והוא כזה מעורר רחמים....(הוא ניראה ומיתנהג כמו סיר חמין....) אבישג!-שמחפשת את ה- *תומר* המושלם והאידיאלי!!!

chill-chill

New member
וצ´ילי אומרת...

כן ל"רועי" ולא ל"תומר". האמת היא שגם רועי לא משהו, אבל עדיף... לדעתי. צ´יל

-TaintedLove-

New member
תומר עדיף

לדעתי זה עדיף מרועי.. לא שרועי זה לא טוב, אבל תומר עדיף.... וחוץ מזה, לא יודעת מה איתכן, תמיד הייתה לי חולשה בלתי מובנת לשם ערן.. או עומרי או עומר, אבל שני האחרונים פחות. בכלל לי ולכל החברות שלי יש תסביכים עם בנים שהשם שלהם מתחיל ב-ע´... -לירון-

אתם רואים......

זה לא רק לי זה אצל רוב הבנות (חולשות לשם מסוים!..),פשוט אצלי זה יוצא דופן...או במילים אחרות,"אני מיוחדת"(אתם יודעים כמו ב"דומינו")!!! אה....תומר (איזה כיף)...תרגיש מיוחד! אבישג!

וייי, הייתי בטוחה ש..

רק אני הבנאם המתוסבך עם חולשה לשם... (*גיא*) <--יופי, תדביקו אותי בכוכביות... פשוט..יאמי... ומסתבר שטעיתי...

iluvme

New member
איזה דפוקים!../images/Emo93.gif

זאת פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני רוצה להגיד לכן שאתן פשוט דפוקות! אתן מתווכחות על שם! ועוד של בן?!?!?!
אין לכם על מה לדבר?!?!?!

אנחנו לא מתווכחות...כולם כנסו!

אנחנו מדברות... ואם יש לך בעיה אם לדבר, וכל מה שאת מכירה זה להתווכח, אני די שמחה שהרושם הראשוני שקיבלת הוא לא טוב... וחוצמזה גם לי היה משהו לשם ערן, אבל אני מעדיפה את *כפיר*....גרררררררר אני יכולה למות!!!!!!!!! ואנשות-אל תשפטו אף פעם שמות לפי האנשים שעומדים מאחוריהם!!! (כמו אבישג והפפיון, או הילדה עם גיא ההומו...)
את כולכם ענת

-TaintedLove-

New member
*כפיר?*

לא שזה שם לא יפה, אבל יש לי ילד בשכבה, ילד פשוט בלתי נסבל, וקוראים לו *כפיר*... אבל, אני בטוחה שלא כל ה*כפירים* ככה... -לירון-

אני מכירה מישהו בשם תומר

והוא חייל( נראה לי) או שהוא כבר השתחרר... הוא גר באילת..... רחוק מדי.....
והוא מה זה חתיך!! הוא בין הבחורים היפים ביותר שראיתי בארצנו... רק חבל שהוא בן דוד שלי...
לא נורא, נתגבר. בה בייי שני.

למעלה