תגידו...

PennyLane

New member
תגידו... ../images/Emo4.gif

הנוער בירושלים לא אוהב מסיבות?!
GOD!.. אני יותר משנה נמצאת בירושלים, ואני מגלה שאיייןןן מסיבות לנוער בירושלים!!!! בחגים (רק הגדולים..) יש באומן (וגם זה, לפעמים, זה לקטנים יותר..), לעיתים רחוקות בתעשייה ופעם בשבועיים שלושה יש מסיבה בצוללת. זה הכל?! זה כל מה שלירושלים יש להציע לקלאברים בכיתות י"א-י"ב?! או שפשוט בונים על זה שלכולם יש רשיונות ואפשר לנסוע לת"א.. WTF?! מה זה הקיפוח הזה?.. באמת נשאר לכם כוח לצאת כל יום שישי למושבה/לעיר? ?!

מתן ב

New member
התעשייה פשטו רגל ../images/Emo110.gif

ויש עוד הרבה מסיבות בעיר דווקא.. בזמן האחרון ה"מרי-לו" ו"הקנדלה" התחילו להפיק מלא מסיבות, בחגים וגם סתם ככה, בימי שישי... הצוללת עושים בימי שישי כל פעם מסיבה לגיל שונה לפי מה שאני יודעת... ובחגים מדי פעם מפיקים מסיבות גדולות גם בצרעה, הסעות יוצאות מירושלים מכמה נקודות...

PennyLane

New member
מממ...

על הקנדלה התחלתי לשמוע רק בזמן האחרון, אבל לפי מה שהבנתי זה טי. מרי לו זה לא גדולים יותר? ו... הדגש הוא על החגים. למה מה קרה, ארוחות החג הופכות את הירושלמים לקלאברים?..

Idan91

New member
חומד,

אילו חזרת אלינו בסוכות של שנה שעברה, לא היו לך כל הבעיות האלה של ירושלים.

Shani5

New member
בטח שנמאס....

אבל בחפיף... המסיבות בצוללת פעם בחודש מכפרות על זה. כי הצוללת באמת עושים עבודה מצויינת עם המסיבות שלהם (ט' י')... היום היתה מסיבה בקנדלה (לא הייתי, אבל שמעתי שהיה די טוב), ובאומן היה לפני שבועיים בערך... תכל'ס אין מה להתלונן. חוץ מזה המושבה והעיר זה גם חלק מבילוי. נחמד דוקא לראות בימי שישי בערב את כיכר החתולות מפוצץ בנוער...

jenngirl

New member
אהה איזה חרא זה

הכל זה באזור תלפיות, למה שלא יעשו במקומות אחרים
יש להם שם, גם את האומן, גם את הקנדלה ואת הצוללת הצהובה
איזה עצבון אוףף...עד לשם אני צריכה ללכת

bugg

New member
המושבה...

האמת באמת די נמאס לצאת למושבה ביום שישי - יצאנו לשם פעם אחת וגילינו שהכל סגור ביום שישי ...

למעלה