מה קורה מחר בערב ... יש פה כאלו שרוצים לצאת?
B Bubble Girl 27 New member 11/7/07 #11 חמישי כלומר מחר לדאגלס בהרצליה פיתוח.. גם אלכוהול לשתיינים גם ריקודים לבנות... אפשר לצאת ב 22.00 ולחזור בשעה נורמלית לבייביסיטרים מי שצריך
חמישי כלומר מחר לדאגלס בהרצליה פיתוח.. גם אלכוהול לשתיינים גם ריקודים לבנות... אפשר לצאת ב 22.00 ולחזור בשעה נורמלית לבייביסיטרים מי שצריך
B Bubble Girl 27 New member 11/7/07 #12 ../images/Emo124.gif מי בא לדאגלס מחר? יאללה אנשים שרשרו העדפות ושעות
ו והלאה וכאן New member 11/7/07 #24 מחר כלומר חמישי כנראה ש../images/Emo45.gif אשמח לדעת איפה זה בדיוק אולי אביא איתי איזה גברבר שחרחר וחמוד לטובת חברותיי הנחמדות
מחר כלומר חמישי כנראה ש../images/Emo45.gif אשמח לדעת איפה זה בדיוק אולי אביא איתי איזה גברבר שחרחר וחמוד לטובת חברותיי הנחמדות
F felka New member 11/7/07 #15 הנה, כך אני אוהב נשים - STRAIGHT TO THE BONE בלי אולי בלי האם ובלי בילבולי מוח ישר רואים אשת עסקים. תכנון וניהול עבר ליום חמישי
הנה, כך אני אוהב נשים - STRAIGHT TO THE BONE בלי אולי בלי האם ובלי בילבולי מוח ישר רואים אשת עסקים. תכנון וניהול עבר ליום חמישי
R ramoni1 New member 11/7/07 #6 תגידו../images/Emo35.gif מה קורה עם הסופ"ש? יוצאים רק גברים מה יהיה משעמם ללא היפיופות שנימצאות כאן
R ramoni1 New member 11/7/07 #10 ניראה לי שאת קצת יודעת טוב יותר מימני... מה עם האחרים? אבל וואלה אשמח להכיר