אני יענה מתוך שיעמום... לדעתי הכוונה היא שהעולם לא כזה נורא- "עוד תגלה שהעולם רגיל".... כלומר שלפעמים דברים ניראים נורא כשבעצם הם לא ולמעוך זה אממ..אוח אני לא טובה בלהסביר
בכל אופן אם תוסיפי את השורה "עוד תגלה שהעולם רגיל" להמשך ניראה לי כבר תביני
"עוד תגלה שהעולם רגיל, שהקירות שלו מחומר שאפשר למעוך. הכל עניין של גיל- 30 כבר לא נראה לך רחוק" (אני חייבת לראות את זה מול העיניים) אני פירשתי את זה יותר בכיוון של : קירות= גבולות ברורים ומקובעים זאת אומרת שעם הזמן הוא (כנראה יניב, שעליו מדבר השיר) יגלה שאפשר לכופף ("למעוך") את החוקים שהעולם כביכול מכתיב. ואתם יכולים ללכת עם זה לאיזה כיוון שאתם רוצים... שיתברר ליניב ש(אמממ נגיד)אפשר להיות מחוץ לארון בצבא (
חשבתי שזה הולך ככה-עוד תגלה שהעולם רגיל שהקירות שלו מחומר שאפשר למעוך-כמו בניין של קיר!!!,אני רציני!!הייתי בטוח!ולא הבנתי ת'קטע שהוא מדבר על קירות ואז כמו קירות... ופירוש?לשיר האמיתי כמובן.. כמו ענבל אני צריך את זה מולי... עוד תגלה שהעולם רגיל שהקירות שלו מחומר שאפשר למעוך,הכל עניין של גיל ו-30 כבר לא נראה לך רחוק. אז לדעתי-אם תרצה משהו ממש חזק אתה תוכל להשיג אותו,וקצת נסיון חיים לא יזיק לך בהשגת המטרה.
מה אני יעשה שאתה בלונדין! אם היית הולך לכרמית היית מקבל תעריף יותר נמוך, היא גם בטוחה שהיא מכוערת וגם הגיעה מהולנד (הישר מהחלונות האדומים)! הנה היא מגכחת לה למטה, כשהיא יודעת איך נדפקת במחיר! תסתכל!
תודה לך כרמית, על שנתת לי את ההוכחה שאת אכן בטוחה שאת מכוערת. ותדעו לכם כולכם שהיא בלונדינית עם עיניים כחולות. נו, הולנדית או לא?? כרמית, אני מזמינה אותך בזאת להצטרף לאחוות הבלונדיניות! האם את מסכימה?
ילדות בנות 15 ועוד מעט 17...בגיל כזה שולחים אותנו להקים חברות למינהן ולדרדר את גופנו למעשים שלא לגילנו.... וכל זה...בגלל המצב הקשה..איי איי המיתון.. מי בגיל 15 הספיק כבר לעבוד בכל כך הרבה עבודות? מי בגיל 17 הספיק להקים חברת סלולאר ובצהרי אותו יום גם לסגור אותה? הצטרפנו למעגל האבטלה.
ניראה לי הבלונדינים נכחדים..למרות שממזמן אני כבר לא בלונדינית [יש כאלו שמסרבים להאמין אהמ ענבל אהמ] כל הזמן מחשיבים אותי לכזו.... אה טוב תראו איזה שכל יש לי... ותמיד אנשים עוצרים אותי "צבעת את השיער?"
אז לאאא השמש שורפת את השיעררר ואז כשאני אומרת להם הם אומרים "מה פתאום השמש מבהירה אותו נו למה צבעת?"
אבל נועי את כן בלונדה..או לפחות בתמונה ששמת פה את ממש בלונדה
אבל....השיער שדלי לפחות כן מתבהר בשמש,ולא מתכהה.צר לי לאכזב אותך. היום בדיוק הסתכלתי על השער וראיתי (עוד פעם במראה) שהוא חוזר לצבע האלוהי,הגרנדיוזי,המובחר,הסטיגמטי משהו,ה...דיי!לבלונד שלי!יה!