תגידו..

תגידו..../images/Emo187.gif

מישו יודע מה גיא מרוז כתב בסוף בתור שלו על החוויה שלוו? חח אחרי השיחות שלו אם ישראל מעניין מה הוא רשם שם..

הוא עיתונאי כושל ואבוד

איש לא קרא את כתבתו . הנה ציטוט מהכתבה שלו "הרגשתי אבוד ומטעף במערכת רחמים עצמים של אנשים חסרי כל. אמנם בעלתי אמונה איתנה אך חסרי כל , פאתטים ברמות של וואלה. ההתחברות שלי אליהם היתה קולוסלאית והם לא סוג האנשים שאני מתחבר אליהם, יודעי דבר ומכריי יודעים שאם הדמות הניצבת בפניי איננה מושלמת מדהימה איכותית וחטובה אז עופו ממני, אני גיא מרוז מקסים ומנותח, ולא אשתנה לעולם עכשיו אם אתם לא מושלמים עופו ממני" הוא פוטר בעקבות הכתבה הזאת

הבעיה איתך היא ש....

אי אפשר לדעת אם אתה עובד עלינו. בתור אחד שעובד בשבילי , אני דורש לדעת אם זו האמת ואם הוא באמת פוטר בסוף.

sukrazit

New member
רציני?

זה מה שהוא כתב? אם זה מה שהוא כתב אז לא פלא שהוא פוטר

כן הנה עוד קטע מהכתבה שלו

אם אני יצליח לסרוק את הכתבה אני יעלה אותה פה אבל קחו הנה עוד ציטוט מהכתבה: "כך הפכו חיי לגיהנום חי בשבועים קשים שנדמו לשנתיים במאה ה 17. מחיי זוהר מדהימים רווים בסנסציות, כותרות, הצעות מכל הטוק שואוס בישראל לארח אותי ולהיות בחברתי, מצאתי עצמי אבוד בחשכה ואין איש לצדי חוץ מאביב אך אף הוא חשוך יום שאת דעותיי המלאות עליו אנסה לשמור בלבי המדהים וראשי החכם. האישה המבוגרת , גברת נחמד, כ"כ שונה מבעלה דוחה הנפשות מוצאת עצמה מביטה בי במבטים מוזרים שהיתי נשבע שהיא חושקת בי. אני גיא מרוז, האיש והאגדה, ערכתי ארבעה ניתוחים (אף,קיצור קיבה,הטבעת,קיצור מצח) לכן עתה שהגעתי למושלמות, LET FACE IT, אני נראה פצצה ואיש אותי עוד לא ניסה יש לי גוף מקסים ואני בחור נהדר , יש לי חזה מדהים ולעולם לא אקטע אותו ואת שומניי האופפים אותו,אני חיה אז עופו ממני אם אתם לא מושלמים. מי אמר שאיןלי אומץ? ניתוח עשיתי אז גבר יפה אני עכשיו אני מדהים ואת כולם אני זורק." איך הוא מעז לכתוב דבר כזה??????

yמית

New member
וואט א בולשיט

שיפטרו אותו רק בגלל הבעת דיעה? למה איפה אנחנו נמצאים, באפגניסטן? איזה בולשיט, לא יפטרו אותו, במיוחד שיש לו דיעות שמאלניות, מה שאהוב בד"כ על העורכים בעיתון. אשמח אם תכתוב דברי אמת, במקום שקר. עמית.

idodo cohen

New member
טוב עכשיו זה כבר ברור

אין ספק שהוא לא היה כותב את זה. בעיקר בגלל מה שאתה טוען שהוא כתב על אביב, בגלל שגיאות הכתיב האיומות שהכנסת ללשונו -יש לו עורכת למען השם-, וקטע ה"סנוב"

idodo cohen

New member
שקרן.

תפסיק כבר לשקר לאנשים, הם שואלים שאלות ובאמת רוצים לדעת. לפחות תגיד שאתה מתבדח!

SuperStar666

New member
חחחחחחחחחחחחחח

שלומי שלומי שלומי... בשנייה שכתבת את זה ידעתי שזה לא יכול להיות גיא מרוז! וגםםם אם הוא היה כותב כזה דבר מטופש, אז זה בטוח אבל בטוח היה אך ורק בנימה צינית לגבי משהו שאמר לפני כן כדי להדגים משהו.. 100% :) שלומי, דמיון מפותח :)

חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם הוא היה כותב את זה איזה מצחיק זה היה הכי מצחיק שהוא לא מוכן לקטוע את החזה חחחחחחחחחחחחחחח

SuperStar666

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הצלחת לגלגל אותי מצחוק..... לממממההה לו לקטוע את החזה?!?! יא דפוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הסיבהההה?!?! אהההעעעהה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחח הסיבה פשוטה.

כי פשוט יש לו חזה שנע משמאל לימין עולה למטה יורד עולה יורד עולה זז לכל הכינווים. הנה עוד ציטוט מכתבתו "באחת מלילותיי בצריף המתפורר שהשרה עלינו אוירת עוני ומצוקה ירד גשם זלעפות ובעקבות אהבתי הרבה לגשם יצאתי לטייל בהתנחלות הקסומה. קטע זה יצא מן העריכה אך פגשתי את אחת בנות ההתנחלות אשר הציעה לי תמיכה כספית בעד שירותיי המיניים אך אמרתי לה אינך מושלמת אז עופי ממנה אמנם לא קטעתי את החזה אך כעת אני מנותח ואת החזה קטעתי ואת כל המאמרים אני כתבתי. דמות הנערה הלא נאה שנצבה בפניי הביאה לי בגאט שקשוקה אשר באתי לחדר העני ואכלתי אותו בפנים.חרש חרש התפורר כל הבגאט וכאן עולה השאלה האם זה אנאלוגיה להתפוררות הקריירה ?אני? גיא מרוז, איש השנה בבידור בעיתונות עברתי ניתוח את החזה קטעתי ואתכם אני מעיף"

yמית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מחוק אתה..... חשבתי בהתחלה שאתה בסביבות גיל 13, 14 כשניסיתי למתוח. ואז נכנסתי לפרטים וראיתי 19.... אז אם זה מה שגורם לך הנאה בחיים - אנחנו ממשיכים לאהוב אותך בכל זאת. חוץ מזה, מה הקשר לכינוי, אחי? עמית.

חחח חוש הומור בכל גיל

ולגבי המצרייה? אם כבר נכנסת לכרטיס שלי אתה מוזמן לקרוא את הבלוג שלי שם ולהבין הכל מה זה בעצם "שלומי והמצרייה".

yמית

New member
../images/Emo6.gif

חוש הומור בכל גיל... צודק. הלוואי תצחק ותשמח כל החיים. לגבי ה'מצרייה'... אז למה אתה מכנה אותה מצרייה? היא בכלל לא כזו.

למעלה