תגידו

תגידו ../images/Emo187.gif

רק לי חסרה איזה קטגוריה של קאמבק בטקס עמ"י
מה
לא מגיע לאסקוט שום דבר על שנה פעילה
קצת מאכזב לא
 
קאמבק?

אם כבר "האיחוד המרשים".. גם משינה עשו איחוד מרשים וגם ד"ר קספר.. ועוד הרבה להקות עשו בשנתיים האחרונות איחודים.. למה שיעשו ב-24 פרס על הקאמבק? זה קטגוריה מפגרת ולא ראויה בכלל..
 
לא חייבים להבדק להגדרות../images/Emo187.gif

אני סתם אומרת שחבל שכל הפעילות שלהם כאילו לא הייתה ! הם עשו המון השנה
ומגיע להם
 

שלמונזה

New member
../images/Emo45.gifצודקת ../images/Emo168.gif

הם בהחלט עשו קמבאק מוצלח השנה, ההופעות שלהם תמיד מלאות ואפילו יש שיר חדש!!! מצד שני הטקס של עמ"י לא הכי מזיז לי
 

EndlessRoad

New member
מה זה.. ../images/Emo35.gif

בכלל טקס עמ"י? ראיתי את זה בפירסומות של התוכניות החדשות אבל אני לא כל כך יודעת מה זה..
 

שלמונזה

New member
טקס של ערוץ 24 ../images/Emo168.gif

ערוץ מוסיקה ישראלי אם אני לא טועה. טקס חלוקת פרסים על השנה האחרונה במוסיקה הישראלית, ובקיצור סתם עוד טקס להעלאת רייטינג [לדעתי].
 
זה דווקא ממש מגניבבב....

אני לא כל כך בטוחה שזה רק לרייטינג... אבל ברור שגם לזה יש אפקט גדול (מה לעשות... צריך כסף... יש קיצוצים...) חוץ מזה שגם למוסיקאים מגיע טקס פרסים משלהם... לא רק לשחקנים ואנשי טלוויזיה! זה רעיון נחמד ביותר.... רק לא ברור לי למה קוראים לזה טקס עמ"י, מה הראשי תבות של זה בכלל? בכל מקרה... אני ונויה כבר ממזמן טוענות שצריך להפוך את 24 לערוץ אמ.טי.וי הישראלי, וזה גם לא כל כך קשה! ואם באמת מתישהו מישהו יעשה את זה יהיה פה שמייח!!!
 
שטויות..

ערוץ 24 עושה את הטקס הזה כי מגיע לאומנים שקורעים את התחת כל השנה בהופעות ובאלבומים מגיע להם לזכות בפרסים.. טיפת כבוד לאומנים בארץ.. אפילו עם ירמי קפלן לא מועמד.. וכל השטויות על רייטניג זה ממש לא נכון לפי דעתי.. כי ידוע שיואב קוטנר הוא איש שבאמת אוהב מוזיקה ולא איש של ריטנייג (להזיכרך יואב קוטנר הוא העורך הראשי של 24)
 

שלמונזה

New member
יואב קוטנר איש ענק ../images/Emo168.gif

בחיים לא זלזלתי בו. אין לי שום זלזול ביצירה הקשה של האומנים כל השנה ולא באף אחד. לעומת זאת בשבילי [והדגשתי גם שזו רק דיעה שלי] כמו הטקסים שיש כל הזמן לסיכום השנה בטלוויזיה, שבוע ראשון של קשת שבוע שני יש טקס של טלעד אח"כ פנאי פלוס מחליטים לעשות טקס וככה עד אין ספור. אז בכל הטקסים האלה לא מזיז לי מי יזכה כי בשבילי לטקסים האלה אין שום ערך. ככה גם הטקס הזה, לא יודעת מי בוחר את המועמדים מי מחליט מי יזכה [ואני נגד נגד נגד שיטת ה- SMSים]. ואגב לכל זה אין שום קשר לזה שירמי לא מועמד לכלום, אין שום סיבה שהוא יהיה מועמד. חוץ מהאיחוד של תערובת אסקוט הוא לא עשה שום דבר חדש השנה.
 
.....

אני איתך בדעה על הטקסים של הטלוויזיה זה מסחרה מטורפת ופצצות רייטניג.. אבל להזיכרך טקס לכבוד המוזיקאים בארץ לא היה כבר שנתיים..! והבחירה של הזוכים נעשית ע"י חברי האקדמיה למוזיקה.. ולטקס מסוג כזה יש ערך רב מאוד.. אולי לך לא.. אבל בשבילי יש לו ערך ואני בטוח שלמוזיקאים שמועמדים יש ערך מאוד רב לטקס הזה.
 
למעלה