מעכשיו..איתך רק בפורום.
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 12/11/05 #52 ../images/Emo12.gif מה איציק... אתה ??..../images/Emo34.gif
ס סוף עונה New member 12/11/05 #62 תגידו ../images/Emo124.gif כבר יצאה שבת???? (כופרת שכמותי, אפילו לא יודעת מתי שבת יוצאת) רוצה כבר להפציץ את השכונה במוזיקה
תגידו ../images/Emo124.gif כבר יצאה שבת???? (כופרת שכמותי, אפילו לא יודעת מתי שבת יוצאת) רוצה כבר להפציץ את השכונה במוזיקה
ה העקרב המפנק New member 12/11/05 #65 שבוע טוב לך שברירית קטנה סוף סוף נפגשנו במסיבת העקרבים ... לקח המון זמן. שבוע טוב לך.
A AA34 New member 12/11/05 #66 ממי מה שלומך ברחת מוקדם מקווה שאת מרגישה טוב נלחצתי שלקחת כדורים ואמרת לי שקצב הלב יורד לך דאגתי
ה העקרב המפנק New member 12/11/05 #68 חבר חדש אמית !! דאגתי מאוד לידידה שתוכל לנסוע לצפון ולכן נעלמתי. סליחה. תודה על הכול תודה על החום והפירגון. יש לך חבר אמיתי לכול מה שרק תירצה. בקיצור נהנתי בחברתך.
חבר חדש אמית !! דאגתי מאוד לידידה שתוכל לנסוע לצפון ולכן נעלמתי. סליחה. תודה על הכול תודה על החום והפירגון. יש לך חבר אמיתי לכול מה שרק תירצה. בקיצור נהנתי בחברתך.
A AA34 New member 12/11/05 #69 טוב לדעת שיש...... יש חברים של יומיום יש חברים של שבת יש חברים של פתאום יש חברים של תמיד יש חברים של לקחת יש חברים של לתת וכשיש באמת מזל - יש חברים של באמת
טוב לדעת שיש...... יש חברים של יומיום יש חברים של שבת יש חברים של פתאום יש חברים של תמיד יש חברים של לקחת יש חברים של לתת וכשיש באמת מזל - יש חברים של באמת
ס סוף עונה New member 12/11/05 #71 ../images/Emo79.gifאימרי לי יא'יומה, איך לא אדע על מה עודך אותה תמה כי לי היית מלכה בין הדבורים נכנסתי חלת דבש לקחתי גם את המר נמתיקה........ זאת לא אני, זה הם........
../images/Emo79.gifאימרי לי יא'יומה, איך לא אדע על מה עודך אותה תמה כי לי היית מלכה בין הדבורים נכנסתי חלת דבש לקחתי גם את המר נמתיקה........ זאת לא אני, זה הם........