תגידו...

s h i r k u s h

New member
תגידו... ../images/Emo12.gif

אני מוקפת בחברים שאוהבים אותי, שסובבים אותי באושר, אהבה ויעשו הכל למעני וזה הדדי לחלוטין, אז למה אני מרגישה כל כך לבד? אני אמורה עוד יומיים לחגוג יום הולדת, ונכון- חגגתי עם החברים ביום שישי אבל ביום שלישי- איפה אני אהיה? בבית לומדת, ולבד. נמאס מהלבד הזה, רוצה להיות חלק מזוג, אני יודעת שלא הכל מושלם בזוגיות, אבל כשאני בזוגיות אני פורחת, אני מחייכת, אני צוחקת הרבה, אני מסוגלת לתת את כל כולי לחלוטין להכל. ועכשיו- כבר אין כוח לכלום, כבר נגמרה האופטימיות, נגמר האוויר, נגמרה התקווה.

שלום יקירה

ובפורום הזה את מרגישה לבד? סתם צחקתי כל אדם שהוא עם זוגיות הוא מאושר הרבה יותר מאשר הוא לבד כשתמצאי שוב זוגיות אני מאמינה שיהיה לך יותר קל ויותר טוב עד אז תלמדי להנות ממה שיש עכשיו תנצלי כל זמן לעשות לך רק טוב

../images/Emo24.gif מבינה את התחושה שלך

נכון שלא כיף להיות לבד אבל לפעמים גם זוגיות היא לא פיקניק. את חייבת לחשוב על מצבך כאילו את בתחנת מעבר. ובינתיים התרכזי במה שעושה לך טוב בהווה. נכון שזה לא מושלם אבל אף פעם החיים לא מושלמים. אפילו לא עם בן הזוג הנכון.

ענתי 10

New member
שירקוש יקרה ../images/Emo24.gif

מאוד מבינה אותך, אבל בואי אני אגיד לך משהו - אפשר להרגיש הכי לבד שבעולם גם בתוך זוגיות וגם בתוך משפחה אוהבת ככל שתהיה. במיוחד אם יומולדת נופל באמצע השבוע - אין מה לעשות אלא ללמוד ולעבוד ולהרגיש קצת באסה (אלא אם במקום עבודה/לימודים מארגנים לך איזו מסיבונת או סתם נותנים קצת יותר צומי). אין מה לעשות. ככה זה. עם השנים ימי הולדת נהיו יותר ויותר מבאסים ואותי למשל מחרידה המחשבה שהקיץ אחגוג כבר 27 !!! (לא לצחוק!!!) אבל זה לא קשור לנושא שהעלת... הרבה בחגיגה תלוי גם בך. ולא חשוב שאין לך כרגע חבר. תארגני לעצמך יום כיף. תצאי לקניות, תעשי מה שאת אוהבת - אפילו אם זה להתפנק עם ארוחת בוקר באיזה בית קפה (גם לבד לפעמים זה נחמד). או לארגן יום כיף (או אפילו חצי יום או ערב כיף) עם חברה הכי טובה או סתם עם מישהו שנחמד לך איתו. הרבה מאוד תלוי גם בגישה שלך ובהשקעה שלך. לשבת ולחכות למסיבת הפתעה בדר"כ לא עובד (מניסיון
) אז קדימה!... ושיהיה לך יומולדת שמח!!!

למעלה