תגידו ... תכל'ס...

באם

New member
תגידו ... תכל'ס...

מה יש לעשות בחיפה חוץ ממועדונים ? ... לשבת במרכז הכרמל זה נחמד וגם חביב אבל לא ממש שווה את זה ... לשחק סנוקר דיי נמאס במיוחד שאין ממש איפה... אז מה עוד נשאר לעשות ?! עצות ומהר !

תראה.....תקשיב....

ישנם פאבים בנוסף למועדונים ובתי קפה. יש את טיילת הכאמל (חוף דדו),טיילת בת גלים. יכול להיות שיש מקומות בחיפה שעדיין לא היית ולא ביקרת בהם,שווה לנסות. או תמיד שאתה יכול לצאת מהעיר

רוצה לשמוע משו מוזר ?

רק לפני שבועיים הייתה הפעם הראשונה שהייתי בנווה שאנן. מקום די גדול. הגמד

ה מ ש י ח

New member
יש מלא דברים לעשות בחיפה

ורק שאתה עובר לחור בדרום סוריה אתה מבין כמה שיש
ככה: מועדונים למינהם, פאבים, בתי קפה, 7 חופים, יערות, כל איזור הדר סתם להסתובב בו, המושבה הגרמנית, 6 קניונים ומרכזי קניות, נקודות תצפית מהממות לקחת לשם איזה בייב, סינימטק, בית הגפן ושאר מקומות תרבות, וכו' וכו' וכו'. לא חסר. אגב, לכל מי שפה, יש לי בעיה עם המסרים האישיים ואני לא יכולה לפתוח אותם אז אם לא עניתי למישהו אז סליחה. יום טוב!! אוהבת- משיח

אז ככה...

בטיילת בכאמל למשל יש לך כל מיני מקומות לשבת כגון השאלתיאלי מקום מעולה. יש לך את הכאמל עצמו....ויש עוד מקומות בחוף דדו שאפשר לשבת בהם פשוט שכחתי את שמותיהם.(סליחה זה הגיל) ותאמין לי שיש שם אנשים בכל יום. יש גם את הרוקו ביץ' ליד מלון חוף הכרמל,מרידיאן אחלה מקום!!! מומלץ!

Weird Eyal

New member
יש גם

בסטלה מאריס למעלה פאב והנוף מדהים במיוחד כשיש משחק כדורגל......

באם

New member
וואי ענתי.. סחטיין...

אבל שניה ... רוקו ביץ' זה לא לחבר'ה מבוגרים [אני חוגר ...] ? ואת יכולה לתת יותר פרטים על שלתיאלי... מהפן האישי כמובן ...
...

טוב אז ככה...

בקשר לרוקו ביץ' לא ממש התעמקתי בנושא לאיזה גילאים זה ומתי אבל אפשר לנסות ולברר על זה בהמשך.....(למרות שאני חושבת שאפשר בשישי להיות שם גם בגילאי 18+) בקשר לשאלתיאלי זה מקום אידיאלי ללכת אליו בכל יום בשבוע. אם אתה מחפש מקום מפלט,לשבת עם נרגילה (לא חייב) עם כמה חבר'ה בפנאן עם מוסיקה מרגיעה אווירה נחמדה,על ספות מסביב לשולחן ולהזמין כל משקה שתחפוץ בו,זה המקום!!!!!!!! למרות שאזהרה קטנה בימי שישי בדרך כלל 40 ש"ח מינימום להזמנה.(רק בימי שישי). עוד משהו?

באם

New member
ענתוש ! סחטיין !

האמת ששאלתי את השאלה הזאת סתם ככה כשאלה סמי-רטורית [איזה אינטלקטואל פוסט-מודרניסטי אני...] אחרי אכזבה מיציאה מבאסת אתמול בלילה ... איך לא חשבתי על המקום הזה... וואלה תודה ! נרגיללללההההה !!! אהההה !!! שנים שנים !!!
"עוד משהו ?" תבואי גם ...

סמגורה

New member
תגובית ..

הרוקו ביץ' ממש לא מומלץ, אלא אם אתה מעדיף חברה די ערסוואטית.. בקשר לשאלתיאלי, אני חייב להסכים עם ענת - זה המקום (חבל שאין עוד כאלו בחיפה). המלצות נוספות : יש שלושה בתי קפה קטנים ונחמדים במסדה (בעיר), מאוד אינטימיים ומומלצים לדייט או משהו כזה. עוד דבר, אם ממש בא לך לגוון, תנסה את המושבה הגרמנית, יש שם מגוון בתי קפה. המיוחד שבהם נקרא :"הפטוש", בירה אוטנטית מעזה וחומוס כמו שרק ערבים יודעים להכין. אם אתה לא מפחד - מקום מומלץ בחום ..

באם

New member
חחח...

אני משרת בשטחים ... אני נראה כמו ערבי ... ואשכרה לא אכפת לי למות ... נשמע מגניב - עוד פרטים ...

למעלה