תגידו תודה...

ASTAR3

New member
תגידו תודה...

אתםלפחות לא לומדים ואני כן... אני לא יוצאת...

כול בית שמש לא יוצאים??

כאילו מי שבבצפר... ותצאי.. אז תפסידי כמה ימים ללמוד.. בקטנה... ואיך זה שאתם לומדים? זה חנוכההה!!!!

לינויהה

New member
נו אז מה איזה שטויות

גם אנחנו לומדים ב-26 ביום הראשון של הטיול אבל אנחנו עדיין באים לטיול כאילו מביאים לנו אישורים שהכל בסדר וכל מיני כאלה אני לא מבינה מה זה צריך להפריע?!?

eliadiv2

New member
תגידי זה נראה לך הגיוני ש..

לינוי אני לא בא אליך בתוקפנות, את פשוט רשמת את ההודעה וזה לא משהו אישי נגדך, את העלת את הנושא הזה אז אני מגיב... =-) לא נראה לי שתנועת בית"ר צריכה לעשות את הטיול על זמן לימודים של מעו"זים, ואנ ימקווה שהיא לא מצפה מהם "שיקבלו אישור" ויצאו? נראה לך שזה הגיוני שבתנועת נוער שצריכה להיות מין הסתם חינוכית יגידו לחניכים / מדריכים אז תפספסו יום לימודים אחד מה ביג דיל? אזז לא ! זו תנועת נוער חינוכיתץ שהיית צריכה להזיז את הטיול.

זה בסדר

בקשי אישור ואז איתנו לך לצאת ביג דיל יום אחד אבל אם זה חשוב כמובן אז תבקשי אישור יציאה גם לנו נותנים

ASTAR3

New member
דבר ראשון...

כן אנחנו לומדים בחנוכה בנר הראשון... דבר שני...יש לי מבחן באזרחות ויום מרוכז במתמטיקה...ואני מאמינה שאם היה לכם את זה לא הייתם רוצים להפסיד כי זה קשה מאוד להשלים אחר כך..ואני אדם שלא אכפת לי להפסיד בית ספר אבל זה מאוד קשה להשלים... דבר שלישי:ההנהגה הייתה צריכה להתחשב---ולא התחשבה וחבל!!...כי מלא מעו"זים לומדים.. דבר רביעי: שיהיה שבוע מדהים! אוהבת...

גם אנחנו לומדים ביום ראשון, וגם ביו

אבל אמרו שיוצאים לטיול ביום שני אחרי הצהריים...אז תוכלי לבוא

למעלה