תגידו, תגידו.........

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

2מספר

New member
../images/Emo8.gifגליה. אם זה היה.....

גליה, זה באמת היה, לא? אז שתפי, אל תהיי כזאת

2מספר

New member
חופשי על הבר...

מאוד לא מקובל מה שתקראו בשורות הבאות, וללא ספק גם יעוררו אולי מעט כעס, אבל אמרנו חופשי על הבר? אז בבקשה: מה זה בעצם בגידה?... כשבן זוגך הקבוע-ה לא מי שהיה-תה פעם כשאינו-ה נותן את מה שפעם, כשההורמונים הופכים להיות כאב ראש ו-או עייפות, כשכל אלה ודומיהם קיימים ואת-ה נאלץ-ת לחפשם בחוץ, זאת נחשבת בגידה. בגידה של בן זוגך בך. לא שלך. כשמצאת בחוץ את שחיפשת, ואינך הולך על זה, זו בגידה. בגידה בעצמך. כשמצפונך מייסר-זאת בגידה. כשמצפונך נקי -זה השלמה, זאת הנאה. מהפכני קצת? אולי. כך אני חושב. שבת שלום

דניאלה1311

Active member
מנהל
אוי, מה היא בגידה? מה היא בגידה? מה היא אהבה? יש כל כך הרבה שאלות וכל כך מעט תשובות. בגידה היא גם מה שכתבת אתה מספר2, כל מילה מקובלת עלי. אבל אולי בגידה היא גם הפרת אימון, בגידה היא משהו כל כך כואב, כל כך קורע, סדק במערכת יחסים שלא ניתן לתקנו. ציינת מאגי כל כך הרבה אפשרויות של בגידה אבל הייתי מסכמת זאת כך , הלב שלנו דומה לספל חרסינה , (סליחה על המטפורה, היא לצורך הדוגמא בלבד), והנה קרה משהו שגרם לסדק ,אז אומרים "שכחנו", אומרים "סלחנו" האם ניתן לסלוח על ניפוץ החרסינה ? החיים ממשיכים עם בן/בת הזוג אבל משהו קרה ואין דרך חזרה. אז לא משנה אם בן הזוג בגד במחשבה, בגוף , הפגיעה היא באימון או באי הרצון לקיים את חלקו/ה במערכת הזוגית. זו לדעתי בגידה.

magy

New member
באמת נקודה שלא היתה מחוזקת

בדעתי. אי הרצון לקיים את חלקו/ה במערכת הזוגית....... וזה כולל כל מה שציפו ממנו/ה לקיים....... ולא רק יחסי מין.........כל דבר .......שאינו מתקיים. אבל אנחנו משנים את טעמינו עם השנים. את דרישותינו.... את דעותינו... מה שמוּלא פעם כמובן מאליו , כבר לא מובן מאליו..... הדינמיקה......הדינמיקה.......... הכדור מסתובב כל הזמן......ובכל פעם לכיוון אחר....... ושם הבעיה...... מה שרצינו , והבטחנו בירח הדבש, לא תופס אחרי חמש שנים, בטח שלא אחרי עשר ממש לא.....אחרי עשרים....... שלא לדבר על אחרי שלושים שנה...... אבל מי שנשאר ביחד מעל שלושים שנה........... כבר אין טעם לברוח משם......... אתה כבר מושרש שם גם מבלי לדעת....את זה. פה, כבר יש מקום לקומפרומיסים....... זה כבר מיטוט טירה, ולא סתם דירה קטנה....... כבר יש נכדים......וכל פרידה מצביעה שהטירה היתה רקובה מן השורש.... דוגמא רעה מאד לכל הצאצאים...... זוגות מתחילים להראות אפילו דומים במראה.... אחרי שנים רבות..... נו, כבר לא מפרקים שותפות כזו וותיקה......

2מספר

New member
עכשיו אני מבין

זהו ירד האסימון. עכשיו אני מבין למה אני עוד שם.....

nutmeg

New member
קצת נסחפנו...

בגידה - לא קשורה לסקס דווקא. בגידה זו מעילה באמונו של מישהו. אפשר גם "לבגוד במולדת" לא? לרגל, למכור נשק לאוייבים דברים כאלו. בבגידה יש מעין הפרת חוזה אמון שלא נכתב בשום מקום ולעתים אפילו לא דובר. אם למשל בני זוג מדברים על הסקס ביניהם ויש חוזה אמון שמותר (ולעתים אפילו רצוי) להתפרפר מהצד - האם זו בגידה? לא נראה לי.

דניאלה1311

Active member
מנהל
וגם אני עוד שם וזה נכון מאגי, יש גם נכדים, והילדים מפחדים מכל זעזוע אצל "הזקנים" ולא מבינים שטרם מתנו ושאנו רוצים עוד קצת להנות לפני הסוף, ולא נעים למוטט את המערכת המסודרת אוי כמה קשה אחרי שלושים שנה....

daggobert2

New member
../images/Emo171.gifנקודה שלא הייתה מחוזקת

בוקר טוב מגי! אני חושב שהיתקפת את הבעיה של בזוית לא נכונה אף אחת איננו מסוגל לעמוד בהבטחה בעת החתונה! הבעוה מתחילה שהאדם שמולנו כלומר ניו זוגנו אננו עונה לציפיות שתלינו נו או בה אין אשמים הגורל זימן שתי כפפות לא מתאימות כמו שנאמר בגרמנית מימה באים כל הדברים הרעים שבינו לבינה שלא יודעים להתיר את הקשר בזמן כשאן יותר כלום עדיף בכל גיל לשבור משבין כה לא קיים התלוים יתרגלו למציאות מוטב משינאה שבת שלום דוד

B T1

New member
בגידה היא

כאשר חיים שנים רבות עם מישהיא ויום אחד אתה מתעורר על כך שהיא יותר לא קמה. זו בגידה !!!!!!

RUTYAN

New member
בגידה במי? חומר למחשבה...

מצב א : אשה שמתאהבת ומממשת את אהבתה - בוגדת בבעלה. מצב ב : אשה שמתאהבת ולא מממשת את אהבתה - בוגדת בעצמה. מילכוד, הה.........?!

magy

New member
מה הפתרון......?

לעשות מה שטוב .......ולא לקרוא לזה בגידה. הא? צריך להמציא לזה שם מוסרי יותר...... קשר אחר.....קשר נוסף...."אני עושה טוב לעצמי"......אני מממש פוטנציאל. לא בגידה......... ובא לציון גואל, וגלמידי לרחל..............

RUTYAN

New member
מגי,אני אוהבת את החשיבה

הרחבה/פתוחה ומעמיקה שלך , את אתגר לאנטלקט,אני עוקבת/ומלווה את הפורם כמעט מתחילתו, אני מנסה לעמת את חברי הפורם בשאלות קיומיות ו.... יישר כוח מקווה שעם הזמן אשתחרר ואוכל לכתוב ממש מהלב בלי לחשבן לצנזור בראשי. רות מאוהבת באהבה

magy

New member
אני מחכה לך בסיבוב......בשקט.....

את רואה איך אני נותנת את עצמי.........? חופשי.......... אבל לא חֹכמה......אני כבר לא נשואה, כבר לא פוחדת מכלום חוץ מבדידות.... לא פוחדת מאף אחד......... לא חוששת שאחשוף סודות......שמא בעלי יראה....... אני אדון לעצמי....... לכן, אני מבינה ומלאה אמפטיה לאנשים שאינם יכולים מבחינה אובייקטיבית לספר על עצמם עד קצות העצבים החשופים..........זה מובן.......... מה גם שהייתי שם פעם........במקום הזה.......של "בדידות בשניים" אפילו את השירים שלי הייתי מסתירה......שלא יידעו מי נשוא השירים..... יש משהו בחופש הבלתי מוגבל הזה.......משהו טוב........ אבל יש בו גם..........עצב רב......על הבדידות ..... ואני יודעת היטב את ההבדל בין "לבד" ובודד......... אני גם לבד וגם מרגישה בודדה.......... ואם אפשר ווידוי של אשמורת הבוקר..... בגלל הפחד מבדידות סבלתי במסגרת הנישואין..........ערימות גבוהות של דרעק...........רק שלא אשאר לבד........ וזו הסיבה האמיתית............האמיתית.......שלא העזתי להתגרש....... אבל נאחזתי בכל התירוצים הכי לגיטימיים הקיימים בשוק..... ילדים, כלכלה, נוחות, מסגרת............... כשהגיעו מים מעבר לנפש.............תוך חודשיים הייתי גרושה........ לצערי, חיכיתי כמעט שלושים שנה כדי להחליט, שאני חייבת להחליט........ ואמרתי לעצמי, שאם נשאר לי שבוע לחיות........אני רוצה את השבוע הזה בלעדיו............... ואני שש שנים בלעדיו.........וכיום , למרבה הפליאה ....... אנחנו חברים טובים.......ללא שום קשר אינטימי......אלא כמו שני מכרים וותיקים........ הוא מחפש את האישה של חייו.......ואני............ אני.......? די התייאשתי..........למצוא ייצור כזה.... קר שם בחוץ........קר מאד........... ומאחר ואני לא טיפוס של "זיון ללילה...." או שבוע........ ובלי אהבה אני לא מגיעה למצב מאוזן............ וכולם אוהבים רק לאהוב.........אבל לא יותר מזה....... אני לבד........... עוד לא התרגלתי להיות לבד.........אבל ...........זה מה יש......... בכלל, למה כתבתי את כל זה???????? הרי לא שאלת אותי בכלל...............
PPPPP סתם.........השעה.........המאוחרת.........יום שישי........ רב האנשים רוקדים באיזה שהוא מקום, מבלים, הולכים למיטה......... וסוף שבוע, הוא החלק הקשה ביותר ........פרט לחגים......... זה ברח לי החוצה.................. סליחה עם מי שזה לא נוגע לו.....או מעניין אותו............ שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
PPPPP

בקר טוב מאגי../images/Emo24.gif

רק רציתי לתקן אותך ,רב האנשים לא רוקדים או... רב האנשים סתם הולכים לישון. תהני מהחפש שלך ועל תרגישי בדידות כי אנחנו פה לצידך ,ואולי אולי עוד היום יפתיע אותך האביר על הסוס הלבן?..

2מספר

New member
לא. לא. לא למחוק

קראתי פעם.קראתי פעמיים וגם פעם שלישית. אסור לך למחוק כי זה לא שלך. את השליח, את הכותבת את אותם המילים ואותם משפטים שאחרים בשקט לעצמם צועקים. זה כל כך מרגש וכל כך אמיתי שחוזר שוב לקרוא בפעם הרביעית. ואני גם חושב שיש לא מעט שקראו מה כתבת ומחו גם דמעה.

magy

New member
הלו, 2 מספר................./images/Emo3.gif

אילו רציתי, יכולתי עוד אתמול למחוק ...........ומיד...... לא אגיד לך שהלכתי לישון רגועה, כשחשבתי על החשיפה שעשיתי לעצמי. לא חשיפה אישית, אלא חשיפה ריגשית........ אבל.....מה לעשות.........זו אני.......... אבל אם אתה אומר שזה חשוב, וזה מביע את הרגשות שאחרים חוששים להביע.... אני רגועה יותר הבוקר...... תודה על תגובתך..........

RUTYAN

New member
מגי , כמה שאת מתוקה.......

קחי חיבוק עד לתגובה .חיייבת לרוץ לקנטרי..... ממש אוהבת אותך. רות

magy

New member
סוף סוף מישהו אוהב אותי......../images/Emo3.gif

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כבר מזמן לא אמרו לי את המשפט הזה.......שבוע בערך........

למעלה