תגידו, תגידו.........

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
תגידו, תגידו.........

בלי שאף ישמע..........´תקרבו קצת........ לא רוצה לצעוק......... אבל שאלתי את עצמי פעם מזמן.......... מה זו בעצם בגידה מישהו יכול להסביר את עמדתו בנושא...... אנחנו כבר ילדים די גדולים כדי לדבר על זה חופשי........ על הבאר......................

../images/Emo132.gifהפרת אמון

שקרים, הרס משפחות ,זה מה שעולה על דעתי ברגע ראשון.

magy

New member
לפני ההרס.......

מהו שקר? להיות עם החוקית ולחשוב על האחרת? להיות עם האחרת ולחשוב על החוקית? אליבי טוב הוא שקר? לא לספר, כשקר לבן......? לסלף ולהתחמק מתשובה ישירה? סתם שיחות נפש? סתם ידידות עמוקה? סתם לפנטז על מישהו ספציפית או דמיונית, זה שקר? קשר עם פרוצה או נערת לווי ללא רגש ואינטימיות....זה שקר? שיחות אל קו לוהט....אפס חמש משהו........(היה פעם, אולי יש גם היום) זה שקר? מה הוא בכלל שקר ומעילה באמון? מהו אמון? ואם אין אמון........? אם לא חושבים על אמון.....? אם לא חושבים בכלל? אם הקשר הקיים אינו עונה על הצרכים? ואינו נחשב לקשר במובן המילה קשר. חוקי= קשר ארוך וממוסד.......

האני מאמין שלי על קצה המזלג...

פעם חשבתי שכל קשר עם בן המין השני (בעצם לא רק המין השני) שאת לא יכולה לשתף בו את בן הזוג נחשב לבגידה. והשאלה מאיזה שלב של הקשר מתחילה ההגדרה של הבגידה? משלב השיחות? משלב המגעים? משלב יחסי המין? בשלב מאוחר יותר בחיים עשיתי לעצמי "הנחות" ואני חושבת שבגידה היא כהגדרתה הדתית דהיינו קיום יחסי מין מלאים. אני לא סגורה לגמרי על ההגדרה, אחשוב על הנ"ל בהמשך. הסיבות לבגידה כמובן נובעות מחוסרים, לאו דווקא יחסי מין, לעיתים חוסר באינטימיות, התרחקות נפשית בין בני הזוג מובילה ליחסים מחוץ לנשואין - יחסים שהם יותר מ"זיון" תסלחו לי על המילה, אלא יחסים של חיבור נפשי. ואז במקרה ונוצר חיבור נפשי והתאמה מחוץ למסגרת הנישואין - כל יום של השארות עם בן הזוג "החוקי" זה יום שמבוזבז...אבל מה אני יודעת, הכל אצלי בתיאוריה.....לא בטוחה שהתאוריה שלי היתה עומדת במבחן המציאות, לו הייתי חו"ח צריכה לממשה.
שבת שלום לכם.

magy

New member
חס וחלילה....

מזלך שלא היית שם.....במקום ההוא המתלבט...... זה אולי המזל הגדול ביותר שאני מכירה.......חוץ מבריאות........

אם הקשר אינו עונה על הצרכים

יש להפסיקו. מחשבות אינן בגידה בעיני גם לא פינטוז , כן כל קיום מגע פיזי עם אחר אחרת.לאהוב משהי/ו אחר ולא לספר לחיות חיים כפולים זאת בעיני בגידה.

גליה13

New member
פעם התחברתי לדברי פרפורית

חשבתי שבגידה היא הפרת אמון- אמון כלשהו ז"א אם נתרכז בבגידה בינו לבינה (או ביני לבינך) הרי ברגע שאני עושה משהו ואינני משתפת בו את בן זוגי- הרי אני בוגדת- לכאורה אפילו פינטוז על (נו לא יודעת מה הטעם שלכם נגיד טום הנקס...) בעת ז...ן עם בן זוגי החוקי היא בגידה- וגם צ´ט עם בן המין השני בו לא מדברים על מזג האויר בלבד- אם כך יוצא שכולנו בוגדים- לא יכלתי לחיות עם זה בשלום ולכן צריך לצמצם פה- ולכן היום אני סבורה- שבגידה היא יחסים ארוכי טווח שפוגעים בתפקוד המשפחתי הנורמלי- (ולא אכלול בבגידה סטוץ חד פעמי-שלא הזיק לאיש) לא יודעת מה גרם לי לשנות את דרך מחשבתי- אולי הגיל-והחכמה שבאה איתו-

magy

New member
אז נסכם........

1. מעידה חד פעמית , יענו סטוץ, כאילו - כזה, "שום כלום"......... אינה בגידה.....כי אינה מזיקה לאיש....... אוקי.......... הייתי רוצה לשמוע את הפרסונה "הלא נבגדת" הזו.....שמספרים לה..... על ה-"שום כלום" הזה...... שאינה אמורה לעורר קינאה כלל........כי היא היתה סתם "שום כלום" חד פעמי.......רק גופני......פיסי.........לא נפשי.......... חיבוקים, נשיקות, לחישות, נגיעות, התעלסות, התלקקות, החלפת נוזלים, עירוב מאסיבי של איברים כללים, ואינטימיים בפרט............ התלהבות, הזעה, נשיפות, איבוד שליטה משותף, ופורקן ......המלווה בהנאה גדולה לשני הצדדים.....כמעט בעת ובעונה אחת........ יענו, התאמה מירבית.......בפרק זמן של שעה, שעתיים , שלוש, ארבע,... נכון, גופנית.......אבל גופנו שייך לנו......ולבחירות שלנו..... הצמודות להנאות שלנו......... זה שום כלום???????????????????????? זה לא מכאיב???????????

magy

New member
לא זה מה שקורה בפועל?

לא נסתתר מאחורי האצבע......... קורים שם דברים.........שהם בעצמה רבה יותר מאשר בבית הקבוע..... אז אי אפשר לבטל אותם במחי יד....... ולקרוא להם סטוץ...... מכירה מקרה, שמאז הסטוץ שהיה לו........הוא לא מסוגל לחזור אל עצמו. התחיל לכתוב לסטוציונרית שלו.....לצלצל, לבקש פגישות נוספות...... אין סתם סטוץ......זה קורה בגלל קומפלקס של סיבות........ אין אצל בני אדם, פריה ורביה.......באמצעות מין...... מין נועד אצלנו, לאחרונה.......להנאה........בלבד..... וקשה להפריד את הנפש מן הגוף...... כשהגוף נהנה.......הנפש חוגגת........משמחה....... גוף שנהנה משאיר סימנים.......... מכירה את השיר ...."באה מאהבה"? היא לא באה מאהבה.....היא באה מזיון.......... ונשארו עליה סימנים....... א-מחייע......איזה סימנים.......יפים.......

magy

New member
הבאתי לך את השיר

קחי בחשבון שיענקל´ה רוטבליט אדם עדין נפש...... וכתב אהבה במקום..........את המילה הגסה ההיא.........
קצב הליכתה קמט בשמלתה הם שיגידו הם שיעידו שדבק בה טעם האהבה. עשב בשערה ושתי עיניה גם מספרות עליה שהיא באה מאהבה. ריח שדה פורח ובשפתיה עולה ובא טעם רוצה עוד פעם לטעום את טעם האהבה. כמה שהיא יפה אור על פניה נח ורואים עליה שהיא באה מאהבה. ריח שדה פורח ובשפתיה עולה ובא טעם רוצה עוד פעם לטעום את טעם האהבה

magy

New member
שתעמוד מול

הוילון.... אם הדלת לא עושה לה טוב.......

magy

New member
לא התבלבלת בשאלה???????

שאלת אם אין אהבה בלי סקס.... והתכוונת לשאול ............כך אני חושבת....... אם אין סקס בלי אהבה........... את חושבת שאם פרויד היה שומע..........היה מגיב????????

magy

New member
ואם באמת התכוונת למה שאני

חשבתי...על סקס בלי אהבה........כן. שמעתי שיש חיה כזו.... והיום בידיעות.....יש גם פרטים...... ישששששששששששששש....זול.....ובשפע... ומי שאוהב את זה.....שיבושם לו.......

magy

New member
כשהארי פגש את סאלי?

גם הם דיברו על אהבה אפלטונית בלבד..... יש דבר כזה? לא יודעת..... אהבה ממש????? בלי סקס?????? כן, אם אחד הצדדים אינו מסוגל........לקיים אותו.......כן........ כן.....יש דבר כזה...... יש כל מיני דברים...........לא? השאלה , למה אין ........ולא אם אפשרי......... אפשרי.........כן................... גם נזירות אוהבות את אלוהים.......בלי סקס...... (אבל שמעתי שעם הכמרים הן..........בלי אהבה) , סתם......

גליה13

New member
זה לא מכאיב- אם לא יודעים

בואי נצייר תסריט נסעת לאילת- סוף שבוע מהעבודה- החבר´ה יצאו- לא בא לך לצאת- הלכת לבאר- שתית משהו- לפתע ניגש בחור- צעיר, גבוה, שרירי (והמשך לטעמו של כל אחד) שתיתם-עוד כוסית- ועוד אחת יותר מידי- דיברתם-צחקתם- והמשכתם במין סוער- שעתיים-שלוש- אולי לילה אחד- (אפשר להמשיך בתאור שלך) בבוקר איש איש לדרכו את שבה לביתיך-אולי עם מעט רגשות אשמה- נחמדה קצת יותר לבעל שבוע- אולי שניים ולאחר מכן פרק בזכרון שלך--- האם זו בגידה? טכנית אולי כן- מעשית -הלוואי וידעתי

למעלה