תגידו תגידו תגידו

VeNoM777

New member
תגידו תגידו תגידו

מישי פה יכולה להגדיר לי מזה פאקצה? איך היא נראית? איך מדברת? מה היא אוהבת לעשות? אתן יודעות ת'המשך..

noyy

New member
../images/Emo28.gifהגעת!!!!!1111

מנשמע

אני אסביר מה זה פקצ"ה....

יש טוענים שפקצ"ה זה פרחה קטנה צועקת הצילו זה די נכון: אחת ברבי שאוהבת ורוד, מאוד נשית אבל מצד שני יש לה צד ערסי: היא אוהבת לצרוח ולהשתולל. הן בד"כ פרימיטיביות נוטות לסגוד לרוני או למאיה בוסקילה, הולכות תמיד לפי האופנה והפקאצות השמיניסטיות חייבות שיהיה להן פסים או שיער שחור והרבה הרבה סומק. הן לא ממש הברביות הטיפוסיות, זה מטעה, כי האמת שהן גם פרחות ולאו דווא בנות נשיות שאוהבות פופ. הן אוהבות לכתוב בסמלים, לצייר, לקשט ולעצב דברים. והכלל? מי שפקאצה אמיתית, לא תדע שהיא פקאצה ותכחיש לזה לגמרי, אלא אם כן היא ממש סתומה ותחשוב שפקאצה זה כינוי חביב

את/ה מזה אבל מזה טועה

מאיה בוסקילה היא ממש ממש לא פאקצה!!! מאיה בוסקילה היא מושלמת וכול מילה מיותרת עכשיו אם אתה לא פאקץ/פאקצה מה את בכלל עושה אז כאילו אפ'חד מזה לא רוצה ליראות אותך פה זה פורום של פאקצות כמוני דעע ואנחנו פה אומרת שאנחנו פאקצות ועם יש לך באה בעיה את/ה יכול/ה להיתחפף ומזה בטיל!!!!!

זמנבה

New member
סעמק לא כותבת פה יותר!

כל הזמן המנהלת המטומטמת מוחקת לי תהודעות! אני מקדישה זמן ומחשבה לכתוב הודעות ארוכות ומושקעות ויום אחרי הן נעלמות... לא שווה תמאמץ שלי.

למעלה