תגידו שנייה......

Freemee

New member
צודק בהחלט

הנה דוגמה קיצונית: בכביש אוטובאן בגרמניה שהמהירות המרבית שם היא 250 המכוניות בנתיבים השמאליים נוסעות ב240 קמ"ש לעומת 130 קמ"ש של משאיות בצד ימין, זה נקרא הפרש מהירות רציני ולכן לא כדאי להסתבך עם מכוניות בנתיב השמאלי וליסוע בימני בראש שקט.

StaffordshirE

New member
הנתיב השמאלי מיועד לעקיפה

אם אתה נוסע במהירות נמוכה בנתיב הזה אתה מונע מאנשים שבמהירות יותר גבוהה משלך לעקוף אותך, אסור להם לעקוף אותך מימין ואתה חוסם להם את נתיב העקיפה. או שתסע בימין או שכמוני..תן אחושרמוטה של גז

Mr Fender17

New member
לקחתם ללב יותר מידי :|

היה יחס של 9.00 בווינר נגמר +9 למכבי! אללה ניקולהה!

רק סולומון הורס מסיבות...

חוץ מהגג ואיזה שלשה שהוא עשה- הוא היה פשוט גרועעעעעע בעע (אגב- מתי מחקו את המכבי שהיה כתוב בצידי הפרקט? מאז שהרסו את אוסישקין?)

Mr Fender17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי תמשפט האחרון חחחחח וואלה יכול להיות שבגלל זה.. עזוב סולומון חתיכת אפס אגו מניאק חבל שהוא במכבי בכלל, היו מביאים איזה רכז ליטאי חמוד.. או את נבארו מברצלונה הייתה אחלה קבוצה. מה לעשות, דפוקים.

barstick

New member
מממממ...

זה מפחיד לנסוע בנתיב השמאלי כי אנשים שם נוסעים במהירות מפחידה.. זה פשוט מרגיש בטוח יותר בימני!! ואיזה משחק טובבב.. וואי.. נהנהתי מכל דקה.. מהחיבוקים שבורשטיין הביא לבייבי שאק.. חחחחח מהדאנקים של באסטון.. מכבי שיחקה אותה[=

Krishi

New member
דווקא במשחק הזה הוא נתן משחק טוב

פעם בסוף כל החדירות שלו הוא היה מנסה לסיים בסל והיה מחטיא אבל הפעם בסוף כל חדירה הוא חילק מלא אסיסטים וזה לדעתי מה שסולומון צריך לעשות כי בתור קלעי הוא ממש גרוע. ובכל זאת הוא דפק 2 שלשות ברצף (אחת מהן בסוף הרבע שהייתה חשובה מאוד), אחת מהשדה, 100% בעונשין ועשה הגנה מצויינת שהייתה שווה מלא נקודות. הייתי אומר אפילו שהוא נתן את המשחק הכי טוב שלו במכבי עד עכשיו

ChilD SouL

New member
דג יקר...

כשקראתי את השורה הראשונה חשבתי שאני בפורום הלא נכון. [מה זה כל החדירות האלה
]

Krishi

New member
רק על זה את חושבת?!

חלק מהסיבות שגברים מסתכלים על כדורסל זה כדי לברוח מהסקס עם האישה, אז אל תהרסי לנו גם את זה בבקשה.. חחח...

barstick

New member
אני אומרת..

שצריך להעיף את סלומון לספסל שהוא מתחיל לעשות שטויות והיו לא גם כמה רגעים כאלה אתמול.. ואז להעלות את פני.. כי הוא פאקינג עלה הרבה כסף.. וראסמי היה לו את אחד המשחקים אם לא הכי טוב מאז שהוא הגיע למכבי.. 5 אסיסטים ברבע או מחצית ראשונה.. זה פולללל... אחרי משחקים כ"כ אגואיסטים.. its about time

Krishi

New member
אני אומר

שעכשיו לעלות את פני תהיה טעות גורלית. מה לעשות שפיני לא נתן לפני לשחק הרבה במהלך העונה וגם אם הוא עשה טעויות הוא היה משתפר אם רק היו נותנים לו עוד דקות משחק. אבל פיני אוהב ללכת על בטוח ועם מה שהוא יודע שיצליח אז פני נשאר בחוץ, עכשיו להכניס אותו זה יהיה יותר גרוע מסולומון. אני חושב שאחרי הכפה שהוא קיבל מפיני ואחרי שהוא התגבר על זה רגשית סולומון הבין שהוא צריך יותר למסור אסיסטים ולעשות הגנה מאשר לעשות חדירות טפשיות שנגמרות באיבוד כדור והוא יועיל הרבה יותר מפני. ולמרות זאת... בסוף העונה צריך להעיף אותו כמה שיותר מהר ולהביא לו מחליף...

M o l

New member
סליחה שאני משרשר אליך...זה במקרה...

אבל כמה שטויות על כדורסל אפשר לכתוב בשרשור אחד

M o l

New member
50% מהשדה, 100% מהקו, 2 ריבאודים,

4 עבירות, וסחט 2 עבירות. סה"כ 12 נק' מדד. לא שזה מראה על משהו.

למעלה