תגידו שנייה......

Mr Fender17

New member
תגידו שנייה......

עברתי טסט כמו שאתם יודעים :] שילמתי אגרה, עשיתי עם אבא שלי סיבוב של שעתיים ככה עם האוטומט.. אבל משהו חסר לי :\ אני מתגעגע לשיעורי נהיגה, למתח שלפני הטסט.. כאילו הרגשה מעפנה כזאת. אוקיי סבבה עברתי אבל זה לא רציני.. חסר לי המתח, השיעורים.. באסה. למישהו היה?

לא אבל אני מקווה שיהיה

כלומר שאני אעבור טסט
אין לי ספק שאני אתגעגע לשעורים, יש לי אחלה מורה... אבל עדיין עדיף להיות עם רשיון ביד.

Mr Fender17

New member
תאמין לי אחי.

אתה תעבור. אני יודע שאני נשמע דפוק. אבל זה כ"כ כמו שהיה לי, לא האמנתי שאפשר לעבור טסט בכלל.. אני נוהג טוב אבל לא האמנתי פשוט.. חשבתי תמיד יהיה משהו שאני ידפק בו.. מתישהו אתה תעבור ואז יש הרגשה מוזרה כזאת.. אני מתגעגע לסקודה :(

אני בת :)

וכן, גם אני בקטע הזה... אני לא מבינה איך אפשר לעבור טסט. בשני הטסטים שהיו לי נהגתי מושלם למעט טעות אחת, ואני לא מבינה איך אפשר לא לעשות שום טעות קטנה.... מצד שני אני מכירה הרבה חברות שלי שעברו והן לא נוהגות הכי טוב בעולם, אז יש בי אופטימיות מסויימת. וסקודה שולטת!! (אני עדיין לא מתגעגעת, יש לי איתה פגישה בעוד חמש דקות
)

Mr Fender17

New member
חח מצטער :] היי בת!

אני ב-2 הטסטים שהיו לי הגיע לי להיכשל + כאפה מהטסטר. הייתי דפוק.. לא שמתי לב לדברים.. אבל תחשבי ככה: הוא רוצה לראות איך את נוהגת, תוכיחי לו שאת הנהגת הכי טובה בעולם. ככה אני עשיתי, החנייה לא יצאה לי, תיקנתי אותה חבל על הזמן, אמרתי לו בגאווה "בבקשהה"... רק בגלל זה הוא העביר אותי, את צריכה להראות לטסטר שאת מבינה עניין.. וגם אם יש לך טעות קטנה, שכחת איתות, לא הסתכלת באחת המראות לשנייה זה לא קריטי.. כל עוד לא קיבלת ברקס או נהיגה בהגה המצב כבר טוב :] בנתיים עוד האוטו שואל אותך מה לעשות.. אוטומט לא שואל :\ סתם סנוב.

מה יש להתגעגע?

לפעמים אני טיפה מתגעגע לשיעורי נהיגה על האופנוע ההילוכים אבל איך שאני נזכר ב80 שקל שעולה כל שיעור אני שש ושמח שסופסוף נפטרתי מהשיעורים ומדרור המורה(אל תיקח אישי)

Krishi

New member
רוצה מתח?

תלמד קצת איך זה לנהוג במדינה הזאת מבלי שיישב לידך לא מורה עם דוושות ולא מלווה ואחרי שגם זה ישעמם אותך תיפגש עם החבר'ה בימי שישי ליד איצטדיון ר"ג אחר הצהריים ותקבעו ללכת למרוצים גם זה ישעמם אותך? תילך לפורמולה 1 ואחרי שגם זה ישעמם אותך, תגזור את הרישיון ותעבור לסריגה

אזרח111

New member
תפסיקי לנהוג כמו נקבה

תתחילי לקרוע ת'כבישים ואז יהיה מספיק מתח

Mr Fender17

New member
אני יגמור סטייק בקיר ככה.

אתמול נסעתי 60 בכביש של 50 בשיעורי נהיגה הייתי בו על 40-50.. חתכו אותי מימין אפילו, אנשים נסעו 80 ככה. שהייתי עם ה-ל' למעלה לא צפרו לי ולא חתכו אפילו שנסעתי כמו צב :| יום שישי אני נוסע לצפון... נראה איך יהיה..

barstick

New member
חסר מתח?!

המתח הורגגג..איך אפשר בכלל להתגעגע לדבר כזה?! ואיזה כיף זה.. אתה באמת לא צריך יותר לדייק על המספר המדויק במהירות לפי התמרורים..

NewUser4

New member
"לא לדייק על המספר המדויק במהירות"?

קודם שיצבור נסיון על הכביש, אח"כ שיתחיל לא לדייק. קודם כל בעיר אין כלל ויכוח לגבי המהירות, לגבי הוויכוח הקיים לגבי המהירות המותרת בכבישים מהירים מסויימים, אז עוד ניחא (או שלא ניחא), אולם בטח שלא עכשיו כאשר אין לו נסיון כלל.

barstick

New member
מממ...

התכוונתי שאם רשום 60... אז אפשר 65 והמורה לא יגיד לך להאט.. לא לנסוע על 80 -90 בכביש של 60... אני בכלל נגד זה שונאת שחותכים אותי אנשים שנוסעים על מהירות כזאת... זה כל כך מסוכן!!!

wil

New member
אם חתכו אותך מימין

אז למה בעצם היית בשמאלי
כל עוד את בימני את יכולה לנסוע בסבבה במהירות שמרגישה לך בטוחה ולתת לנהגים אחרים לעקוף אם בא להם. אם כי לא רצוי לנסוע ממש לאט מדי כי גם זה מסוכן בגלל הפרשי המהירויות.

Mr Fender17

New member
חח ...

רציתי לראות איך זה לנסוע בשמאלי בלי שהמורה יגיד: "עוברים צומת חוזרים לימין למה אתה לא מראה לי את זה?" אבל אחרי זה חזרתי לימין כי פחדתי :|

NewUser4

New member
חשבת על זה

שאולי המורה לא אמר סתם שיש לנהוג בימין? נהיגה בשמאלי במהירות איטית (בכביש בינעירוני ומהיר המהירות המותרת ללא ספק אינה מתאימה לנתיב השמאלי) היא מסוכנת, ומעצבנת. בלי להכנס עכשיו לפרטים מדוע הדבר הוא כזה, סע בימין, המורה לא לימד אותך את זה סתם.

StaffordshirE

New member
למה לא להיכנס לפרטים?

עדיף שתסביר לו למה ולא לומר לו "תעשה מה שאומרים לך וזהו".

NewUser4

New member
אין בעיה

אמנם הסברתי את זה פה כבר כמה פעמים. אני מניח שחיפוש יעלה את ההסבר אבל אין שום בעיה לחזור על כך גם עבורו, פשוט החלה המחצית השנייה של המשחק.

למעלה