תגידו שמתם

ניקולי

New member
תגידו שמתם ../images/Emo23.gif

שג´ס שלנו לא נמצאת כאן כמה ימים? מיום ראשון אני חושבת.. מישהו יודע מה איתה? מישהו יודע איך מתקדמים העינין של
שלה?? אני קצת דואגת לה כי גם ב
היא לא ענתה לי אתמול מודאגת

קנגורית

New member
הכל בסדר...

אתמול היינו עם פאץ´ אדמס והיה כייף נורא לשמח אנשים בביה"ח האושר על הפנים שלהם היה שווה הכל

mariana

New member
../images/Emo12.gifבאמתתתת????

דווקא זכרתי שאת רוצה להיות רופא ליצנית. וחיפשתי אותך שם אתמול. נשבעת לך איזה קטע אין זה מקצוע חבל"ז, איזה כיף לראות אנשים מחייכים???

קנגורית

New member
כן זה נותן את הכוח להמשיך הלאה|ליצן

תמיד נמשכתי ללשמח אנשים ולגרום להם לאושר חיוך או צחוק ובמקצוע הזה יש לי את האפשרות לקיים את זה!!!

קנגורית

New member
מה קורה איתך יקירה???../images/Emo24.gif

יש משהו חדש לספר לי כי החדשות העצובות האלו ממש דיכאו אותי

mariana

New member
ת´אמת אין כל כך חדש

העייניינים שלי ושל אריאל מתחממים. את יודעת אני מחכה לטבעת ממנו
מה איתך?

snowe

New member
אולי תפסיקי לקפוץ כל הזמן../images/Emo9.gif

היי חברה את מרגישה יותר טובהיום? אתמול התבטל לנו השעור בגלל שהגענו רק 2 ואת רואה מתוקה שלי ממי את מקבלת יחס? רק מחברים אמיתים ס...תם בצחוק אני חושבת שהחברה שבפורום הזה מקסימים יש לי כנראה בעייה לגבי הנסיעה מחר אז רק בערב אודיע לך מה קורה

GALI02

New member
../images/Emo36.gifקנגורית-בקשר לפאץ´ אדאמס|ימין

מאוד התרשמתי ממנו. הוא בטח גם שובה לב במציאות. ממש דיברתם איתו? אני אשמח אם תספרי קצת יותר על הפגישה איתו.

snowe

New member
למה את לא שואלת גם אותי?../images/Emo14.gif

אני רואה שהחברה שלנו קנגורית עונה רק לפעמים אז קראתי את שאלתך לגבי פאץ´ אדאמס ואכן ממש דיברנו ולפחות רקדנו והשתוללנו איתו אדם מדהים ומקסים ולא זאת בלבד אלא הוא הגיע עם עוד 7 ליצנים רפואיים ועשו לנו שמח אחד מהליצנים הרפואיים הוא אחיו של פאץ´ אדאמס ותאמיני לי שהוא ממש נראה כמו התאום שלו כלומר: אותו שיער, לבוש דומה , שפם גדול ההבדל היחיד הוא- גם זקן דרך אגב - למה בכלל התערבתי בעניין? כי אני הייתי עם "קרוספייס" ו"קנגורית" ביחד בעניין באסף הרופא וכשראיתי את שאלתך אחרי יום משגע, חוויתי ומיוחד שהיה לנו אתמול לא יכולתי להתאפק מלענות לך... ד.א אתמול חזרנו כולנו עם כאב ראש ורצוצים מעייפות (עבדנו קשה)

GALI02

New member
וואו. תודה על התשובה המפורטת

אכן גם אני מאוד התרשמתי מהדמות שלו(שהתבססה בעיקר על הסרט שעשו עליו) וכששמעתי שהוא מגיע לארץ זה מאוד סיקרן אותי לדעת אם בסרט לא קצת הגזימו והאם הוא באמת כזה מדהים גם במציאות. מסתבר שכנראה הם לא הגזימו. אני מקנאה בכם שניתנה לכם הזכות לפגוש אותו. אני לא חושבת שמזדמן לנו לעיתים קרובות לפגוש אנשים מסוגו. בכלל אני חושבת שהוא ואתם בין תלמידיו עושים עבודה מבורכת. כל הכבוד לכם! ואני שמחה שענית לי למרות ששאלתי את קנגורית(כי לא ידעתי שגם את ב"עסק"
)
גילי

snowe

New member
קיבלת את ההודעה שלי לגבי הנסיעה

לגבי הנסיעה מחר? במידה ולא עדיין אין לי תשובה רק בסביבות השעה 22.00 ביי עד אז

ניקולי

New member
אני כאן ורק עכשיו חזרתי

זוכרים שסיפרתי לכם פעםםםםםם מזמןןןןןןןן על איזו בחורה.. שהיתה אמורה להתחתן והחתונה התבטלה ברגע האחרון ולבסוף היא התחתנה והבעל ברח לה ושיספרתי לכם שהיתה לו מישהי אחרת שחברה שלי גילתה זאת דרך האי סי קיו שלו? ושנולד לה ילד ממנו (ילד מקסים דרך אגב).. אקיצר הבעל ה"נחמד" הזה נמצא בסוף אצל איזה מישהי וסוף סוף חברתי תוכל להתגרש מהחלאה הזה!! בקיצקצ הייתי אצלה ותאמינו לי לא חסר חוליירות בחיי אני מאושרת בחלקי וטוב שכך ...!! קנגורית נשמתי לא ראיתי את ההודעה שלך ורק עכשיו ראיתי, כתבתי לך גם מסר אישי.. וג´ס שלנו בסדר גמור אין לה פשוט אינטרנט כרגע בבית לכן היא לא כותבת אבל היא בסדר גמור היום סוף סוף היא התקשרה אליי ב
אוהבת ניקול*

למעלה