תגידו שמתם לב...?

שלומי44

New member
תגידו שמתם לב...?

שמתם לב לזה שאחד ההבדלים בדיסק "האור והצל" "להאור מציון" הוא שסאבלימינל כבר לא מתייחס לצל כאורח(כמו בדיסק הקודם-שירים שבהם הצל הופיע, היה כתוב בעטיפה האחורית מארח את..) אלא הפ באים ביחד ולא כל אחד לחוד עוד הבדל שמתקשר לנושא הזה הוא שמי שאהב בדיסק הקודם שירי סולו של סאב כמו: "הקזבלן של שנות ה-90" "האור" "לא פוחד" "רזומה" ואולי עוד... בדיסק הזה הוא לא מקבל שירים כאלה(אם כי הוא מקבל שירים משותפים של כמה אומנים-אך לא בהכרח יותר טובים) לפי דעתי זהו ההבדל המשמעותי ביותר בין שני הדיסקים שסאב והצל הוציאו עד כה... ואישית... אני די התאכזבתי שבדיסק האור והצל לא היו שירים כמו השירים הנ"ל וכן אני יודע שבעתיד סאב יוציא סולו וגם הצל.. מחכה להם...

potash

New member
לא כתוב מארח את כי

הדיסק הוא של שניהם(האור והצל,האור=סאב הצל=צל)

B-BALL

New member
זו בדיוק הסיבה ש...

לדיסק הקודם קוראים "האור מציון", ולדיסק הזה קוראים "האור והצל". ואם לא הבנת את זה עד עכשיו אז אני ממש לא מבין מה נסגר איתך. נ.ב. לכל מי שקורא את זה, שימו לב: בדרך כלל הייתי יורד עליו רצח עכשיו, אבל התאפקתי, למרות שכסילות (וזה רק בגלל שאני לא רוצה להגיד טמטום) זה הדבר שהכי מעלה לי את העצבים בעולם.

שלומי44

New member
מה עשיתם ממני????

אנלא יודע מה עשיתם ממני 2PAC אני ממש לא בן 44 הקטע הוא שאני יודע את כל הזיוני שכל שהזכרתם פשוט אני רק אומר שהתאכזבתי וזהו... בלה בלה בלה

שלומי44

New member
חוץ מזה שאין לך חיים..

ואתה כל החיים שלך בפורום הזה... תצא החוצה אני יודע לך תחפש חברים

2PAC4EVER

New member
חחחחחחחחחחחחחח....

חחחחחחחחחח הרסת אותי עכשיו!!!! חחחחחחחח אבל רגע... אתה בארמת לא בן 44??? נו.. אין לך להתבייש בזה.

2PAC4EVER

New member
ובנתיים זה מאיתנו שבן 44

ועדיין נכנס לפורום הזה זה אתה. מצטער אבל בגיל 44 אני לא רואה את עצמי נכנס לפורומים כאלה. אז מי חסר חיים עכשיו?

שלומי44

New member
בנאדם טיפש כמוך לא ראיתי אף פעם..

וכן אני עדיין חושב שאתה טיפש וחסר חיים...
זה הניק ניים שלומי44(פורטי פור) יש מבין?

2PAC4EVER

New member
הבנתי שזה הניק ´שלומי44´

אבל אתה בטוח שאתה לא בן 44? נווו... אל תתבייש בזה שאתה דור שביעי בארץ אני מבטיח לא לצחוק תפסיק לעבוד עליי שאתה לא בן 44!!!!

שלומי44

New member
אני רגוע... ../images/Emo13.gif

רגע זה מפריע לך שלא הזזת לי
לא נורא תמשיך לנסות

2PAC4EVER

New member
אהההחחחחחחחחח

לא... אולי כדאי שאני יפסיק בנאדם בגילך זה לא טוב שיתעצבן או יתרגש אז אני יפסיק.

למעלה