תגידו, שמתם לב לסקר?

תגידו, שמתם לב לסקר?

לכבוד איחוד הפורומים, חשבנו שיהיה נחמד לדעת מי מסתובב פה בפורום. אל תדאגו, לא נחטט לכם בפרטיות יותר מידי, אבל גם אתם בטח תשמחו לדעת יותר איזה סוג של אנשים כותבים פה. אז אל תתעצלו ותענו עכשיו על הסקר הקצר.

Dark Muse

New member
שחכת

תלמידי תיכון שחולמים לעבוד במשרד פירסום שעושה לוחות שנה בעירום מלא

תוצאות ביניים מעניינות

ואני לתומי חשבתי שרוב האנשים בפורום הם אנשים שמתעסקים בפרסום או בשיווק, או לפחות סטודנטים לאחד התחומים. גם רוב האנשים שהספקתי להכיר אישית בפורום (טוב נו, אישית וירטואלית), הם אנשי מקצוע. ובכן, כל האחרים, האם תוכלו לשרשר להודעה זו מי אתם, מאיזה כיוון הגעתם לפורום וכו'? (האם פשוט מדובר בתלמידים המהווים מרכיב העיקרי בקהל היעד של תפוז). זה מעניין אותי באופן אישי ויכול גם לסייע להתנהלות הפורום.

Dark Muse

New member
אני אספר איך הגעתי לפה...

טוב קוראים לי גיא מבת ים פעם שהייתי ביסודי (בית ספר ראשונים) היה לנו קרן קרב שזה מן חוגים כאלו במסגרת לימודית שבאים ללמד ולתת כיף לתלמידים (היה בישול,שפות,טבע,.. כל שנה משהו אחר) כיתה ח בערך נראה לי היה לנו פירסום, ומאוד מאוד מאוד (שחכתי מאוד) אהבתי את זה ועברתי את זה בהצטיינות עם עוד אחת בכיתה (נו הייתי הכי טוב אבל) כבר אז ראינו פרסומות וניתחנו אותם. בתיכון אני במגמת תעשייה וניהול (שבין הייתר בכיתות יותר נמוכה (ט-י) למדנו שיווק (כרגע אנחנו לומדים כלכלה הנדסת ייצור וכו') בכל אופן זה נושא שמאוד מעניין אותי, כבר מגיל קטן ואני מקווה לעבוד במקצוע הזה בעתיד... (מיותר לציין שביזמות קיבלתי ציון מעולה בתיכון)

אורז

New member
שכחת איך כותבים שכחת?

לא הייתי מעיר לך אם זה לא היה קורה פעם שנייה ולא באותה הודעה.

ron ad

New member
לדעתי הסקר אינו ממצה

שלום, הסקר אינו ממצה, וניתן לראות זאת כבר בתוצאות כעת (סוף סוף הקורס שעשיתי בסטטיסטיקה עוזר לי) לדעתי יש להוסיף את האפשרויות הבאות (למחוק תוצאות קימות): עובדי משרדי פרסום(אחרים שלא הוזכרו) סטודנטים בתחום תקשורת סטודנטים אחרים תלמידי תיכון מתחום התקשורת תלמידי תיכון אחרים סתם מתעניינים בתחום עובדי משרדי יחסי ציבור - יחצנים עיתונאים וכו', רון

ron ad

New member
אני חושב שיש לקחת הנושא ברצינות

לדעתי, הסקר יכול ל"ספר" לנו רבות על אלו המשתתפים בפורום. רון

צימט

New member
מחר זה ישתנה

יש המון אנשים שמתחברים לפורום מהעבודה. לדעתי מחר ישתנו חלק מהנתונים.

למעלה