תגידו שזה לא נכון!!!!

תגידו שזה לא נכון!!!!

קראתי היום את הקטע הזה מהאינטרנט- " כנראה, וזה עוד לא ממש בטוח, שהראפר מייק שינודה מלינקין פארק יצא ויפצח בקריירת סולו משלו!!!!! ומי שלא הבין, או לא רוצה להבין( גם לי זה לקח קצת זמן..) הוא עושה דיסק בלי לינקין פארק, אני מתארת לעצמי שזה יהיה דיסק של ראפ עם הרבה אורחים מעולם הראפ. למייק יש היכולת לצליח, אני אולי לא אתרשם מזה, כי לדעתי לינקין פארק יותר טובים כשהם ביחד, וקריירת סולו בעצם מובילה תמיד לאותו המסלול...... כן כן...אנשים....קשה לי לכתוב את זה....אבל בעצם נראה לי שמדובר בתהליח התדרדרות שלהם שבסופו של דבר יוליך אותם לפירוק הלהקה, זה קשה.....אבל ככה זה תמיד, בכל להקה שעשתה את זה זה תמיד הוביל לפירוקה, יש לזה אפלו סימנים בדיסק באחרון שהם עשו, לפי מה שאני חושבת, השיתוף הזה עם ג'י זיי לא עשה להם טוב, וזה רק הוריד אותם עוד יותר לכיון התמסחרות..... אז לנקודת סיום אני מקווה זמה שאני אומרת לכם פה לא יקרה, לינקין פארק זאת להקה מאד חשובה!!!! ואם משהו יקרה להם, אני אישית אאבד את שפיותי, וחוץ מזה בהצלחה למייק!!!!!!" אם מישהו יכול לומר לי שזה לא נכון אז להגיד!!! כי הם עובדים עכשיו על דיסק חדש נכון??? נכון!?! זה סתם עוד שמועה מרשעת של כאלה שלא אוהבים רוק או מן הסתם אוהבים רוק ממש חזק נכון?!?!?! רק לדעת שזה לא נכון!!!! לינקין פארק הם ה-להקה שלי!! ואני אהיה עצובה אם הם יתפרקו!!! (זה לא יקרה!!!! בחיים לא!!!...... נכון?) תגידו שזה לא נכון....

LINKINBOY

New member
חחחחחח נו באמת

הייתי שמועה כזאת אבל מייק עוד לא אמר כלווווווווווום על זה אז אל תאמין עדיין לכלום אל תהיה ילד קטן ואם זה יקרה כבר תתמוך בו הוא לא יפרוש מלינקין וזה כנראה לא יקרה זה רק שמועות

pookacha1

New member
שאני אמות!!

בואו נתחיל מזה שהם לא יתפרקו!!!! ואם כן אני טסה להחזיר אותם במכות!!!!!!!! פיצוצים אני אכניס להם!! שלא יתעסקו איתי!! ואם זה נכון אני שמחה בשביל מייק.. אבל כל הדרעק הזה באמת יכול להביא לפירוק של הלהקה......... אזזזזז אני מקווה שזה לא נכון!

לאאאאאאאא

אני מקווה שזה לא נכון! לא יכול להיות שמייק יעזוב את לינקין! זה מטורף! חוצמזה גם היו שמועות על צ'סטר שהוא גם יוצא אלבום סולו... ושום דבר לא קרה... אז כל עוד אין הודעה רשמית אני לא מאמינה לשום דבר!

pookacha1

New member
דוגרי...

עד שאין הוכחות אני רגועה! {בערך...} אבל כמו שאמרתי.. אם {חלילה וחס!!!!!} הם יתפרקו אני הולכת להחזיר אותם בכוח!! מהאוזניים אני ימשוך אותם!!! וואי אני מתחילה לדבר כמו אמא שלי...

6565

New member
זה בולשיט (אני מקווה..)

אני מאוד מאוד מקווה שזה בולשיט וזה לא נכון.. אבל אם לינקין פארק יתפרקו אני לגמרי ירד מהפסים!!! טוב אנשים תתחילו להתפלל ולהתפלל חזק שלינקין פארק לא יתפרקו כי זאת להקה ממש טובה וזאת להקה בלי מסרים לא חינוכיים (או משהו מהחרא הזה..) ו... ו.. ונמאס לי לגמרי!!!! נו שיחזרו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lp Fairy

New member
לאאאאאאא אבל..

בינתיים זה בהגדרה של שמועות... לטס פרייב פור מרסי...

ט2לולה

New member
............/images/Emo80.gif

לדעתי הוא ממש יצליח בקרירת סולו כי הוא זמר תותח לאלה אבל אני ממש לא רוצה שלינקין יתפרקו טפו טפו טפו! אני רוצה לראות אותו בסולו אבל אני ממש לא רוצה שזה יוביל להתפרקות.....

זה שמועה של כאלה שלא אוהבים אותם...

הלוואי שאני צודקת כי הם המציאו שמועה שצ'סטר מת או משו כזה.... הם גם המציאו שהוא "קרע" את מיתרי הקול... הלוואי שאני צודקת הם בטח עובדים על דיסק חדש עכשיו מתי הוא אמור לצאת?

batel15

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo54.gifאמממ.....

תאמת גמני שמעתי על זה ...... נראלי שאמרו על זה באמ טי וי והוא כן עובד על אלבום סולו משלו (זותומרת בלי הלהקה...) וזה לא יוביל לפרוק נראלי כי הם להקה טובה.... והיו הרבה להקות שעשו הסולנים אלבום סולו (זותומרת הפסקה קטנה..) ואז חזרו לעצמם...(דסטיניז צילד...) וזהו....

GIANTG

New member
הדסטניז צ'יילדס

להזכיר לך שהן נפרדות שוב? ועכשיו זה סופיי בלאט הוא לא יעשה את זה פאק הם מנגנים יחד מהביצפר הוא לא יכול לעשות את זה

lp ruls

New member
חחחחההההההההההההההההההההההההההההההה

מה פיתאום זה רק שמועה אין סיכוי שזה יקרה הוא שר אים צ'סטר כזה יפה שאם הוא יעזוב אז הוא מפסיד
בטוח שהוא לא עוזב לא שווה לו

למעלה