תגידו... (שאלה)

שמנתולה

New member
תגידו... (שאלה)

למה בפורום המכובד "נשים בלבד" רוב מוחלט של ההודעות נראה כמו משהו שכתבה המעצבנת מהפרסומת של בזק (כאילו דא?!) ואילו בפורום "בנים בלבד" חלק גדול מההודעות מתעסק בנושאים קצת יותר חשובים מאשר "מקדישה שיר לכל האוהבות"... ??? היתכן שתדמיתם של ההומואים כקלי דעת, פזיזים המחפשים רק זיונים לעומת הלסביות הכבדות המחפשות מישהי לגור איתה שגויה? או שאולי חבורת ילדות מכיתה ח´2 השתלטה על פורום נשים בלבד? מישהו יודע?

almog4

New member
התשובה די פשוטה

לבנים יש פורום נפרד בשביל השטויות ההן שאליהן דיברת, כאן אלמוג

RedRose

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

אם אתן רוצות פורום רציני שבו ידונו על נושאים רצינים תפנו למנהלת הפורום "נשים בלבד" ותציגו בפניה את רצונותיכן.

אז זהו, שאני מסכימה

וזה לא קל לי. גם עם שמנתולה, שמוזר שפורום נשים בלבד לא מספק מה שפורום בנים בלבד מספק בחלקו (לא, זאת לא מחמאה, ואל תכניסו לי מילים לפה. זה רק ככה, מחמאה חלקית), וגם עם אליפלס, שפורומים נבנים בדמותם של המנהלים שלהם, או של משתתפים מאד בולטים בהם, והמבנה הזה יש לו נטיה להשמר - כשנכנס מי שלא מתאים לו, הוא בדרך כלל מוצא את עצמו מהר מאד בחוץ, וכך לא מתרחש שינוי. אז מה? אז פורום! חדש נראה לי טוב. יש לך זמן? כי זה המון זמן, פורום.

RedRose

New member
תראי,

אם את נכנסת לפורום ואת לא אוהבת אותו את לא תישארי בו, ואם אתה לא מוצאת פורום שנותן לביטוי למה שאת רוצ שיהיה לו ביטוי את צריכה לפנות למנהלי תפוז על מנת שהם ישקלו לפתוח פורום חדש. צריך להשקיע זמן בפורום, זה נכון, אבל אם זה חשוב לך אני מניח שאת או כל אדם אחר ימצא זמן.

סהר 27

New member
היי שמנתולה.......

זה בגלל איכות האנשים שפה אולי בבנות בלבד התבלבלו עם הכותרת של הפורום של בריטני ספירס

MARMELAD

New member
לדעתי

הסיבה שפורום הנשים נראה כמו שהוא נראה - היא כי ככה הן רוצות. אני בטוח שאם הן היו רוצות דיונים אחרים הן היו מעלות כאלו. אבל אני בהחלט חושב שיש מקום לפתוח עוד פורום נשים. ואם תרימי את הכפפה אני אשמח מאוד לעזור לך ברעיונות. (ככל הידוע לי אין אפילו פורום נשים אחד ראוי לשמו ברשת הישראלית)

xanadu

New member
אני לא מעז להגיב על זה

פן טל קר תעקור את עיניי

.m

New member
ביחוד עכשיו כשיש לו סדנקית ../images/Emo6.gif

את! תפסיקי לגלות לכולם! ../images/Emo4.gif

כל אחד פה צריך לדעת שאוג...אה...נו, זאתי, לקחה אותי תחת חסותה? כאח קטן? אוף. אין סודות פה יותר.

.m

New member
איתך אני בכלל לא מדברת../images/Emo46.gif

צומי!

שמנתולה

New member
טוב, הבנתי ,

עכשו במקום להרים את הכפפה אני אלך לזרוק אותה על מישהו אחר...

למעלה