תגידו שאלההההההה

תגידו שאלההההההה

אם אני קנה סטיקר לבדיקה זה יראה אם אני כן או לא בהריון? אני כל כך סרנית, אגב ההשתלה נעשתה יום רביעי שעבר בבוקר, השאלה אם זה מספיק זמן לראות את הלבון בבדיקת שתן??? אני בדילמה, עד יום ראשון23.6 זה הרבה זמן ואני כבר סקרנית.

א י נ ס

New member
לא. לא תוכלי לראות תוצאות

אמינות, בעיקר אם קיבלת כוריגון. אין ברירה, צריך לחכות ליום ראשון.

א י נ ס

New member
אה, נכון. שכחתי

טוב אז אני לא יודעת מתי עושים. מטפסים על הקירות עד יום ראשון... בהצלחה

טוב סיגליייייתעני לי פליז אם תגיעי

כי אף אחד לא ענה לי ואני ממש בדילמה, טוב אני יתקשר אליך.

../images/Emo12.gifעכשיו שמתי לב שהיית, ולא ענית לי

דרדסית,את נשמעת לי מאוד רגישה כעת!

את יודעת:מה שאופיני להריון זה: רגישות... אני מתכוונת ברצינות אז ביום ראשון תדעי? אני רוצה כבר לדעת! אני רוצה שיהיו לך 2. דרדסית דרך אגב- את במרכז להורות, האם מינה או עדה נותנות לך ליווי?? את יודעת על מה אני מדברת? ז"א האם יש לך קשר עם המרכז שאת כרגע אחרי הועדה להסכם נשיאת עוברים? אני שואלת אותך,כי אני מתלבטת אם לקחת ליווי!

אני בלי ליווי מיותר בשבילי

אמרתי לזוג לי שלא צריך ליווי חבל על הכסף בעלי לצידי כל הזמן, ומשפחתי תומכת יופי בשביל מה אני צריכה ליווי???? טוב לי עם משפחתי, וחבל שהזוג סתם יבזבז עוד כסף, חכי תראי איזה פונדקאית תקחי אולי גם היא לא צריכה אל תשלמי על ליווי מראש.

דרדסית ,גם אני לא מעונינת בליווי

רק שדיברתי עם מינה היום,היא אמרה לי שכדאי מאוד לקחת,היא עוד אמרה לי"טוב שאת מודיעה לי עכשיו" דרדסית האמת היא שאני קצת חוששת. אמרתי לה שאני רוצה להיות חברה של הפונדקאית,והיא ענתה:את לא צריכה להיות חברה שלה,אח"כ יהיה ניתוק בינכן. אני גם חושבת שאני לא רוצה ליווי,האמת היא אני פוחדת שידפקו אותי,ויביאו לי פונדקאית לא טובה? או שלא עונה לדרישות שלי. מה את חושבת?? האמת לבעלי,לא אכפת לו שניקח ליווי. תראי,4000$ זה יחסית כסף קטן,אם וכאשר יביאו לנו פונדקאית כלבבנו,והכל ילך פיקס עד הסוף. אני רק שואלת: האם לא הכל ילך טוב,אם לא ניקח ליווי.

מירבי*

New member
ענת, מה נותן לך הליווי הזה?

הקשר שלך עם הפונדקאית צריך להיות ישיר, היא לא האויב שלך, את לא צריכה מתווכים כדי לדבר איתה ולצלצל לשאול איך היא מרגישה. למה התקשורת שלך עם הפונדקאית צריכה לעבור דרך אנשים אחרים ???

מירבי,גם אני מסכימה איתך,

אני מפנטזת שהפונדקאית תהיה חברה שלי(אני רוצה את אותו קשר שיש לך עם סלי המקסימה) מירבי,בלי קשר,אני לא צריכה אישור לדבר איתה. זה מאוד מאוד תלוי באיזה פונדקאית יביאו לי. מירבי,לכן אני לא מעונינת לקחת ליווי.אני רוצה לסיים את הרומן שלי עם המרכז,אחרי ועדה להסכם נשיאת עוברים. אני כל כך רוצה להפגש עם פונדקאית,שבראש ובראשונה תהיה אישה טובה.

מירבי*

New member
דרדסית, זה עוד מוקדם מדי לבדיקה

הכי מוקדם שאת יכולה לדעת זה ביום שישי, סלי שלי סיפרה לי רק לפני חודשיים שהיא עשתה בדיקה יומיים לפני בדיקת הדם וידעה שזה חיובי, היא לא סיפרה לי כי חששה שבסוף זה יהיה שלילי ואני אתאכזב. אני מאוד מבינה את חוסר הסבלנות שלך..עדיף היה שתתאפקי, אם את ממש לא יכולה חכי ליום שישי. בהצלחה ענקית

תתתתתתתתתודה מירביייייי

יום שישי עושה את הבדיקה אם לסאלי ה הראה חיובי ככה שזה זמן יפה שיראה לי גם, אני כל כך סקרנית, מה גם שסאלי היתה אז עם תאומים ואז החלבון בטוח היה גבוהה לכן זה הראה, אז נראה אוי גם אצלי נקלטו יותר מאחד. יום שישי אעשה על הבוקר, מחר קומה סטיקר.

למעלה